Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?
Şimdi Microsoft nokiayı aldıgına göre bir çok şeyi degiştirebilirler çünkü patenleri ile birlikte almışlar amber güncellemesi kalkabilir mi ?Nokianın gelecegi ne olur ? Yorumlarınızı yazarmısınız ?

IVI-Elia

Üye
Nokia bitti artık Nokia ismini sadece ucuz telefonlarda kullanacakmış ya da hiç kullanmayacakmış.Nokia ismi yok artık.bundan sonra lumialara karşı hiç Bi ilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: Secret26
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bitti artık Nokia ismini sadece ucuz telefonlarda kullanacakmış ya da hiç kullanmayacakmış.Nokia ismi yok artık.bundan sonra lumialara karşı hiç Bi ilgim yok.

Şimdi ben şuan ki LUMİA 520'yi sevgilime hediye edecegim ve Lumia 925'i Düşünüyorum Nokia Olmadıgına Göre Alsammı Yoksa Başka bir Telefonamı Yönelsem ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia bitmedi arkadaşlar, birleşme 2014 ilk çeyreğinde tamamlandıktan sonra Nokia MS'in bir yan kuruluşu olarak çalışmalarına devam edecek. 32bin çalışan MS'e geçti deniyor. Sizce bu Nokia bitti anlamına mı geliyor? Ben her şeyin daha güzel olacağını düşünmeye başladım sabahtan beri. MS, mobil platformada yükselmeden piyasaya hakim olamayacağının farkında. Nokia'yı alarak applelaşma yoluna girdi. Bence güncellemeler ve yeni yazılımlar her şey daha hızlı olabilir. Çünkü artık MS'in elinde kocaman bir yazılım ve donanım ordusu var. Tüm işleri kendi ekibinide onlarla birleştirip Nokia bölümüne bırakır. Kendi pc sektörüne yoğunlaşmaya devam eder. Bir yandan platformları birleştirme işi devam ediyor zaten. Bence her şey daha güzel olacak. Tek sorun birleşmenin kısa sürede ve sancısız olarak bitmesi. Amber güncellemesi de iptal olmaz lütfen saçmalamayalım :D:D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bu tarz büyük birleşmeler aylar yıllar öncesinden firmalar arasında kapalı kapılar ardından konuşulur görüşülür. Bir anda mı karar verdiler sizce?? Bir tomar yeni telefon görüntüleri sızıntıları çıkıyor sizce MS, Nokia'yı alarak onu kapatmak istiyorsa o sızıntılar nedir? O kadar telefonu kim neden dizayn etti? Neden test ediyor? Onlar saf mı? Panik yapacak bir şey yok. Her şey daha güzel olacak, biraz olumlu düşünmeye çalışın.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex, vacca, mesutcinik ve 2 diğerleri
SonyXperia

SonyXperia

Üye

Bu iddia gerçek mi?

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu arada MS, marka olarak hem Lumia hem de Asha serilerini de satın aldı. Çok panik yaptınız çok :D

sekajmer

sekajmer

Üye
Haberi sabah okudum o kadar fanlık yaptık falan bunun için miydi?
Nokia, madem kepenkleri kapatıp gidecektin neden umut verdin bizlere lumialardan soğudum 1020 falan ilgilenmiyorum artık seni markan kaliten için seçtik .
Artık Nokia ayrıcalığı yok !
bunu kafamıza sokalım bizi bırakıp gitti Nokia umrumda bile değilsin . Hep söyledim ne için Windows Phone ne için Nokia seçtiğimi ayrıcalıkları için dedik . Ayrıcalık mayrıcalık kalmadı kalan tek şey elimdeki Microsoft lumia 820
.

- - - Eklendi - - -

Niye 1020 üretip kafa tutuyor o zaman artık varya affedersiniz işin içine s*çtı.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve 0343434
kursat99

kursat99

Üye
Aynen arkadaşlar panik edecek bir şey yok aksine bende her şeyin daha hızlı olacağını düşünüyorum. Daha bu sabah olay oldu siz bin tane kötü senaryo oluşturdunuz bile. :D

by-pegasus

Üye
adam hala zengin
:ehe

sekajmer

sekajmer

Üye
O 1020 reklamını görünce demiştim ki işte bu yüzden Nokia demiştim . Şimdi;
Neden Nokia seçtiniz?
cevap:bize vaatlerde bulunup ortalığa kafa tutup heyecanlandırıp şu gelecek bu gelecek şöyle olacak böyle olacak deyip ortada bıraktığı için
Teşekkürler Nokia

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence yaşanan gelişmelere önyargılı ya da peşin hükümlü yaklaşmamak gerekir.
Bunun ne tür sonuçlar doğuracağını önümüzdeki süreç gösterecektir.

Öte yandan Özgür arkadaşımızın da belirttiği gibi, artık Nokia ve Microsoft'un işleri daha iç içe yürüyeceği için birlikte hareket gücü ve uyum daha yüksek olacaktır. Yazılım bir yerde, donanım ayrı yerde yürümeyecek; ikisi tek merkezden ve daha koordine ilerlemiş olacak.

Nokia herhangi bir gelişme için Microsoft'u, Microsoft da herhangi bir şey için Nokia'yı beklemek zorunda kalmayacak.

Şu an için battı, bitti, kötü oldu gibi yorumlar yapmak tamamen yersiz olur.
Kimbilir belki de süreç bunun tam tersini gösterecek.

Bekleyip görelim.

Şimdilik biz gelecek güncellemelere ve sistemin eksikliklerinin giderilmesine odaklanalım.
Bu konuda bir değişiklik yok.
Bahsi geçen güncellemeler yine gelecek, sistemin eksiklikleri kapatılmaya devam edecek.
Kısacası şu an bilinen yazılım ve donanım takviminde herhangi bir değişiklik yok.

• Beğen
Tepkiler: antdn, skynet ve ÖEY
narnia16

narnia16

Üye
Neden Nokia seçtiniz?
cevap:bize vaatlerde bulunup ortalığa kafa tutup heyecanlandırıp şu gelecek bu gelecek şöyle olacak böyle olacak deyip ortada bıraktığı için
Teşekkürler Nokia

Arkadaşım kimsenin kimseyi ortada bıraktığı yok bir sakin ol hele :)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ÖEY
braayn

braayn

Üye
ne kadar doğrudur bilinmez ama bakalım ben çokda kötü şeylerin olacağını düşünmüyorum sonuça X bir firma almadı yani MİCROSOFT aldı yani korkmaya gerek yok .

kursat99

kursat99

Üye
Neden Nokia seçtiniz?
Teşekkürler Nokia
Çok panikledin ama :D Kimse kimseyi ortada bırakmadı ki. Biz yine güncellemelerimizi alıp bazı özel uygulamaları kullanacağız. Hatta şimdi çok daha hızlı olacak.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
sağ köşede duran NOKİA yazısına yazık oldu bence :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer doğruysa çok saçma olmuş teknik kısmı :D Lumia ve Asha adları gitti o zaman Nokia'nın elinde sadece eski sistem symbian kaldı yani? Bu işte bir terslik var. Birinin çıkıp anlaşmanın teknik kısımlarını ve markaların durumunu açıkça söylemesi lazım.

marazruno123

Üye
Beyler nokianın gittiği falan yok kadro aynı sadece microsoftun oldu ve windowsphone lideri olduğu için guncellemelerini hızlandıracak ve birde satış hisseleri %41 yükselmiş

sekajmer

sekajmer

Üye
Haberleri okuyunca yorumları falan panikledim ya en çok istediğim şey nokianın ilerlemesi o kadar tablet görüntüleri gördük şimdi firmayı satmış .neyse bekleyip göreceğiz

ÖEY

ÖEY

Üye
Haberleri okuyunca yorumları falan panikledim ya en çok istediğim şey nokianın ilerlemesi o kadar tablet görüntüleri gördük şimdi firmayı satmış .neyse bekleyip göreceğiz

Sakin Bahadırım sakin :D Eğer 2014 ilk çeyrekten sonra hala eksik gedik giderilmez yeni modeller çıkmazsa beraber söveriz sen merak etme ;) :kop:

IVI-Elia

Üye
Bu arada MS, marka olarak hem Lumia hem de Asha serilerini de satın aldı. Çok panik yaptınız çok :D

sorun o değil ama Nokia isminin patent hakkına bakarsanız bu isim yok olacak şirket kapanmadı biliyorum ama Nokia olmayacak isim olarak

Üst Alt