Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar okudukça gülüyorum millet neler yazmış.
Artık Nokia ve Microsoft çok güçlü olacak
Aynı apple gibi donanımını ve yazılımını kendi üretecek. Stabilite harikası olacak
Androidin çinde üretilen cihazları ve sorunlu işletim sistemi iş görmez hale gelecek
Bunları görmek bu kadar zormu?
Maalesef zor güzel kardeşim zor :D Millet olarak çok sabırsız ve hemen galeyana gelen bir mizacımız var. Bunun ceremesini her platformda da çekiyoruz maalesef.

Kergitli

Kergitli

Üye
Hocam zor kolay olayı değil. Bi cihazın donanım ve yazılım olarak aynı firma tarafından üretilmesi iyi bişeydir herşey uyumlu çalışır. İnsanlar bundan nasıl olumsuzluk çıkarıyor anlamıyorum

Ayrıca Microsoft Nokiayı saf dışı bırakacak olsa sıfırdan kendi telefonunu üretirdi niye nokiayı satın almaya çalışsın

ÖEY

ÖEY

Üye
Çabuk etkileniyorlarda ondan böyle oluyor ;) Bir deli kuyuya taş atıyor ardından herkes galeyana geliyor. Bana sorarsan MS'in Nokia'yı alması iyi bir durum. Dediğin gibi artık iki başlılık yok. Her şey tek elden hızlı bir şekilde yürütülecek. Fakata şirket satın almaları kolay bir şey değil bu süreç tamamlanana kadar bazı aksaklıklar gecikmeler illaki olacaktır. Her zaman dediğimiz gibi bekleyip göreceğiz. :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Hayırlısı :disko:

ismailnayir

Kapalı Hesap
Windows phone bilinmez ama bu satis nokia icin pek hayirli olmsz

Üst Alt