Microsoft Nokia'yı Aldığına Göre Windows Phone'un Geleceği Ne Olur?

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
İsmini boş ver hızlı gelsin yeter :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
arkadaşlar isim degişikligi olmayacak Nokia ismi ile devam edecekler bu satın almada iki önemli bölüm alındı.Nokia komple devredilmedi.Önyargı çok kötü bişe önyargılı olmayın belki bir sene sonra 41 mp kamera 3gb ram 2 ghz 4 çekirdekli işlemcili 3500 mAh batarya tüm windows sorunları giderilmiş marketi raya oturmuş bir Nokia olursa :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hiç memnun kalmadım bu durumdan. Dünyada sadece iOs, Android ve Wp olmayacak ki. Yeni işletim sistemleri çıkacak onlar yükselişe geçecek. Ee o zaman Nokia onları kullanamayacak. Sadece Wp kullanacak. Wp hastası bir kişi olarak çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Yazık oldu...

Hagios

Hagios

Üye
Vay arkadaş.Bazı arkadaşlar öyle bir abartmış, öyle bir anlatmış ki görende Nokia elimizdeki telefonlarla birlikte sattı firmayı sanacak.Yok Nokia bitti benim için, yok teşekkürler Nokia.Nokia'da bunları okuyup kendini dağlara taşlara vuruyor zaten emin olun. :D Bilmeden okumadan ön yargılı konuşuyorsunuz. Dandik bir yere gitse yine tamam ama Microsoft'tan bahsediyoruz.İsim falan değişmeyecek sadece Microsoft altında devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
sekajmer

sekajmer

Üye
benim endişelendiğim şeyler sadece Nokia'nın sunduğu uygulamaların ve güncellemelerin gelmemesi .
Nokia haritalar
Nokia drive
Nokia bilen göz
Nokia müzik
Nokia Pro cam
Nokia Smart cam ve diğer Nokia lensleri/uygulamalarının kaldırılacağından veya desteğin çekileceğinden, güncelleme almayacağından korkuyorum . Nokia açıklasa dese ki "kalitemiz aynı programlarımız , stratejimiz aynı sadece Microsoft'un çatısı altında aynı kadro ile devam edeceğiz " dese mükemmel olur

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Elop'un planı başarılı oldu. Soluğu hemen twitter'da aldım..

(Gramer hatam yoktur inş. :ehe )

gutihaz1

gutihaz1

Üye
bence iki seçenek var bundan sonra ya android gibi kendi işletim sistemlerini her telefon markasının kullanmasını sağlıyacak ki htc , samsung ve bazı çin firmaları windows kullanan modeller üretiyorlar tıpkı bilgisayarlardaki windows gibi bence mantıklı olan bu belki arada bir tıpkı google nexus gibi kendi adıyla telefon çıkartır güncelleme önceliği gibi çeşitli avantajlar sağlar yada tamamen ios gibi tek başına takılır telefonuda yazılımıda marketide herşeyi ayrı olur ama bu durumda çok zaman kaybederler .Nokia hizmetlerine gelince bence kullanır nokia maps gibi haritayı nereden bulacak navigasyon firmasımı satın alacak bence saldım çayıra mevlam kayıra tamamen plansız gitmekteler bende bi heves yapmıştım ulan emektar 5800 telefonu bırakıp lumia 820 alsammı diye ama yine kafa karışıklığı oldu en iyisi beklemek ah ulan nokia ah maceraya gireceğine keşke symbianı geliştirmek için çalışsaydın

Toros542

Toros542

Üye
Microsoft yaş tahtaya basarmı hiç?akıl var mantık var.böyle büyük bir firma zarar edeceği bir işe kalkışır mı?zaman her şeyin ilacıdır.bekleyip göreceğiz hep birlikte.

gutihaz1

gutihaz1

Üye
elop yatıcak yerin yok yemin ediyorum

• Beğen
Tepkiler: vacca, elitetr ve sekajmer
lynx3333

lynx3333

Üye
ula bende dün sipariş ettirmiştim 925 bende yazın demiştim akşama iptal ettirdim siparişi Almıyom Lumia Mumia :D

tapatalk

tapatalk

Üye
surface kazığından sonra bunun fiyatlarda ayfonları geçer artık

Hagios

Hagios

Üye
ula bende dün sipariş ettirmiştim 925 bende yazın demiştim akşama iptal ettirdim siparişi Almıyom Lumia Mumia :D

Alıp almamana kimse bir şey diyemez tabi ama arkadaş görende Nokia iflas etti sanacak.Ne kadar büyütüyor ve olayı algılayamadan yorum yapıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: elitetr
goktas19

goktas19

Üye
Ya yorumlari okudum da arkadaslar Nokia batmadi ya Nokiayi en yakin dostu Microsoft satin aldi. Yani sadece Nokia sirketinin yoneticisi degisti birde ufak tefek eleman degismeleri olacaktir hedef ise gene ayni NOKIA'yi ESKI HALINE GETIRMEK...

saynesim

saynesim

Üye
Bence süper oldu Nokia'nın geleceği daha parlak artık Microsoft var nokia daha güzel yerlare gelecek bende lumia 920 var yarın gidip bir tanede 925 alacağım önümüz parlak unutmayın sevinmemiz gerekirken üzülüyoruz yaşasın Microsoft şimdiden vatana millete hayırlı oğurlu olsun arkadaşlar

blackcemre

Üye
Bence süper oldu Nokia'nın geleceği daha parlak artık Microsoft var nokia daha güzel yerlare gelecek bende lumia 920 var yarın gidip bir tanede 925 alacağım önümüz parlak unutmayın sevinmemiz gerekirken üzülüyoruz yaşasın Microsoft şimdiden vatana millete hayırlı oğurlu olsun arkadaşlar

Bencede.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hikayenin özeti:

Microsoft Nokia'yı Satın Aldı = "Microsoft'taki Mobil Kısmının Dümenine Nokia Geçti"

Sonuç: Microsoft tam bilgi sahibi olmadığı ve yeterince tanımadığı akıllı telefon pazarına, masaüstü işletim sistemini tasarlayan adamların tasarladığı mobil işletim sistemiyle girdi. Tabi olaya yabancı olduğu ve mobil sistem kullanıcılarının bir sistemde ne aradıklarını, ne istediklerini tam bilmediği için sistemde pek çok eksiklik çıktı.

Şimdi işin başına 25-30 yıldır mobil dünyasında olan, kullanıcının işletim sisteminden ne beklediğini, ne aradığını, ne istediğini çok iyi bilen bir ekip geçti. Kullanıcı istekleri daha çabuk karşılanacak. WP bir "mobil işletim işletim sistemi" olarak daha hızlı gelişecek. Güncellemeler daha hızlı gelecek. (Satın alma işleminin tamamlanacağı 2014'ün ilk çeyreğinden itibaren)

Sıkıntı yok, dağılın ;)

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11, antdn, ÖEY ve 3 diğerleri
goktas19

goktas19

Üye
Hikayenin özeti:

Microsoft Nokia'yı Satın Aldı = "Microsoft'taki Mobil Kısmının Dümenine Nokia Geçti"

Sonuç: Microsoft tam bilgi sahibi olmadığı ve yeterince tanımadığı akıllı telefon pazarına, masaüstü işletim sistemini tasarlayan adamların tasarladığı mobil işletim sistemiyle girdi. Tabi olaya yabancı olduğu ve mobil sistem kullanıcılarının bir sistemde ne aradıklarını, ne istediklerini tam bilmediği için sistemde pek çok eksiklik çıktı.

Şimdi işin başına 25-30 yıldır mobil dünyasında olan, kullanıcının işletim sisteminden ne beklediğini, ne aradığını, ne istediğini çok iyi bilen bir ekip geçti. Kullanıcı istekleri daha çabuk karşılanacak. WP bir "mobil işletim işletim sistemi" olarak daha hızlı gelişecek. Güncellemeler daha hızlı gelecek. (Satın alma işleminin tamamlanacağı 2014'ün ilk çeyreğinden itibaren)

Sıkıntı yok, dağılın ;)
Heh Eline saglik ya :) Beyler dagiliyoruz :d: :d:

Üst Alt