"adamlar" Snapdragon 800'e geçtiler amiral fiyat çıtası 2200'e yükseldi. Yine aynı "adamlar" Snapdragon 801-805'e geçtiler fiyat çıtası 2300 oldu. Bir de bunun üzerine böyle bir kameranın üretim maliyetinş ekleyin fiyat 2500 olur herhalde. Şimdi bu cihaza Snapdragon 810 koyunca 2500-2600'den satılırsa kaç kişi alır? Snapdragon 800-801 koyup 2000-2200 aralığında satılırsa kaç kişi alır?Adamlar 810'a geçecekler bunlar hala 800-801 de takılıyorlar ya
İkisini aynı anda duyurabilecekleri gibi 2 Mayıs'ta Buildde Windows 10 amiral gemi ile birlikte duyurular da yapılabilir. Fakat Windows 10 yüklü ilk cihazın duyurusu Build konferansına kalmayabilir. Geçen seneyi hatırlarsanız; Şubattaki Mobil Dünya Kongresi’nde Windows Phone 8.1 cihazları duyurulmuş fakat Windows Phone 8.1 tanıtımı 2 Nisandaki Buildde tanıtılmıştı.Benim cihaz (McLaren) Temmuz'a kalacak gibi görünüyor.
Ve muhtemelen benimki W10'un amiral cihazı olacak.
1030 ise MWC'de tanıtılacak ve Update2'li amiral gemi olacak gibi duruyor.
İkisini aynı anda duyurabilecekleri gibi 2 Mayıs'ta Buildde Windows 10 amiral gemi ile birlikte duyurular da yapılabilir. Fakat Windows 10 yüklü ilk cihazın duyurusu Build konferansına kalmayabilir. Geçen seneyi hatırlarsanız; Şubattaki Mobil Dünya Kongresi’nde Windows Phone 8.1 cihazları duyurulmuş fakat Windows Phone 8.1 tanıtımı 2 Nisandaki Buildde tanıtılmıştı.

İstifa Ediyorum

925 in devamı yapılmamasının büyük aptallık olduğunu düşünüyorum. Bence bilmiyorlar bunlar telefon işini ya.Bugüne kadar çıkan Lumia'ların neredeyse 830 hariç hepsi dikine kessen iki Galaksy çıkartır. Yani telefonlarımız oldukça kaba. Sistem zaten malum. Market sorunu da uzun zaman devam etti. Güncellemeler çok kaydadeğer değildi. İkincisi de yani bu insanlar neden yaptıkları şeyin devamını getirmezler anlamıyorum. ip6 ve Z3'e bakın 925'in temel hatları var. 925 kasası resmen taklit edildi ama bizimkiler kendi kasalarını geliştirip devamını getiremediler.
İşin ilginç yanı, bende tasarımını çok severek kullanıyorum 925 ve şuan hepsiburada.com da fiyat 750 ₺ ama Windows Phone ekosisteminde Lumia 925 kullanım payı en düşük cihazlardan biri. Bu kadar şık bir telefon neden bu durumda anlamış değilim ve fiyat bu denli uygunken.925 in devamı yapılmamasının büyük aptallık olduğunu düşünüyorum. Bence bilmiyorlar bunlar telefon işini ya.
16 gb modellerin fazla olmasından ve sd kart desteği yok. İnsanlar geri duruyor.İşin ilginç yanı, bende tasarımını çok severek kullanıyorum 925 ve şuan hepsiburada.com da fiyat 750 ₺ ama Windows Phone ekosisteminde Lumia 925 kullanım payı en düşük cihazlardan biri. Bu kadar şık bir telefon neden bu durumda anlamış değilim ve fiyat bu denli uygunken.
@papakudioflu