Haber Microsoft Lumia 1030 Mu Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
O kamera öyle büyük yapmazlar inş,

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu görseller belki de Lumia McLaren için yapılan onlarca değişik prototipinde sadece bir tanesine ait. Eski bir versiyon, iptal edilmiş bir projeye de ait olabilir. Ayrıca resimi çeken kişinin portresi bile ekrana çıkmış. Bu o adamın firmaya ciddi anlamda tazminat ödemesine neden olur. Tabi bu cihaz Final çıkarılacak cihaz olsaydı.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi bence kamera hoş duruyor sizin neden gıcığınıza gidiyor ki o kamera telefonun en iyi özelliğini simgeliyor , hem 41 mp bu kamerayı nasıl minimum dereceye getirmeyi planlıyorsun be kardeşim , albenili duruyor kamerası ama biraz daha kamufle edebilirler yada daha canlı gösterebilirler , adamlar bilimle uğraşmıyor bilimden yararlanıyor ki şu güneş paneli işi akıllıca geliyor bana olursa iyi olur bilimden örnek vereceksek , bu kamerayı Lumia 930 derecesine yada iPhone 6 derecesine getirmesini beklemeyin bence... Neyse bence 2 kasa şeklinde çıkarabilirler telefonu güzel seçenek olur Lumia 920 ye benziyor evet biraz daha iPhone veya Xperia gibi tam oval yada tam köşeli yapabilirler şahsen Xperia Z2 nin kasası çok hoş duruyor biraz da bayanlara hitap edebilirler mor veyahut pembe renk gibi hep sarı kırmızı gri siyah olmaz bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
50 MP:blink:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
1020 nin kamera çıkıntısı bana da ilk başlarda hoş gelmemişti ama şimdi ise çok beğeniyorum.hatta ben siyah rengini aldım ama şimdi beyaz ile takas edeceğim çıkıntı daha belirgin olsun diye:)

skynet

Üye

Murat Alper

Murat Alper

Üye
amiral gemi olabilirmi acaba birde amiral gemi falan hem fotoğraf makinesi ve hemde oyun rahat oynanan bir cihaz olabilirmi abi @papakudioflu

skynet

Üye
Adamlar 810'a geçecekler bunlar hala 800-801 de takılıyorlar ya

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Adamlar 810'a geçecekler bunlar hala 800-801 de takılıyorlar ya
"adamlar" Snapdragon 800'e geçtiler amiral fiyat çıtası 2200'e yükseldi. Yine aynı "adamlar" Snapdragon 801-805'e geçtiler fiyat çıtası 2300 oldu. Bir de bunun üzerine böyle bir kameranın üretim maliyetinş ekleyin fiyat 2500 olur herhalde. Şimdi bu cihaza Snapdragon 810 koyunca 2500-2600'den satılırsa kaç kişi alır? Snapdragon 800-801 koyup 2000-2200 aralığında satılırsa kaç kişi alır?

Ortada bir savaş var. Bir tarafta daha fazla donanımla (ihtiyaç olmadığı halde) daha pahalı ürün satarak kullanıcıları sömürmeye çalışanlar. Diğer tarafta da yükü sisteme verip üretim maliyetini düşürerek her kesimden kullanıcıya ulaşmaya çalışanlar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Basteryus ve Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim cihaz (McLaren) Temmuz'a kalacak gibi görünüyor.
Ve muhtemelen benimki W10'un amiral cihazı olacak.

1030 ise MWC'de tanıtılacak ve Update2'li amiral gemi olacak gibi duruyor.
İkisini aynı anda duyurabilecekleri gibi 2 Mayıs'ta Buildde Windows 10 amiral gemi ile birlikte duyurular da yapılabilir. Fakat Windows 10 yüklü ilk cihazın duyurusu Build konferansına kalmayabilir. Geçen seneyi hatırlarsanız; Şubattaki Mobil Dünya Kongresi’nde Windows Phone 8.1 cihazları duyurulmuş fakat Windows Phone 8.1 tanıtımı 2 Nisandaki Buildde tanıtılmıştı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
İkisini aynı anda duyurabilecekleri gibi 2 Mayıs'ta Buildde Windows 10 amiral gemi ile birlikte duyurular da yapılabilir. Fakat Windows 10 yüklü ilk cihazın duyurusu Build konferansına kalmayabilir. Geçen seneyi hatırlarsanız; Şubattaki Mobil Dünya Kongresi’nde Windows Phone 8.1 cihazları duyurulmuş fakat Windows Phone 8.1 tanıtımı 2 Nisandaki Buildde tanıtılmıştı.

Bilmiyorum sanki McLaren için yazı bekleyecekmişiz gibi bir his var içimde. :cry:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Basteryus

Basteryus

Üye
Ben 9xx serisi ile 10xx'in birleşerek McLaren olarak andığımız cihazın gelmesini bekliyodum aslında ama kamera çıkıntısını (prototipe göre konuşuyorum) kapayamadıkları için böyle devam edilecek anlaşılan. Bakalım, 1020'nin bazı konularda 808'den geride kaldığını söyleyenler vardı, bu cihazda daha ileri taşırlar umarım.

dakamon

dakamon

Üye
Bence boyle bir kameraya sahip cihazı s810 koysalar hiçte fazla olmaz. 1020 de gördük neler olduğunu. Aynı şeyi yaşamamak için bu yapılabilir. Bence snap800 bile bu cihaza ayıp. Kamerasının gerçekten piyasanın en iyisi olması için donanımı yüksek tutmalılar. Alan adam 2 sene kafası rahat kullanması lazım. 1020 daha 2 sene olmadan 4 k gelemeyeceği söylendi. Yada bazı özelliklerin gelemeyeceği. İyi düşünülmesi lazım.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bugüne kadar çıkan Lumia'ların neredeyse 830 hariç hepsi dikine kessen iki Galaksy çıkartır. Yani telefonlarımız oldukça kaba. Sistem zaten malum. Market sorunu da uzun zaman devam etti. Güncellemeler çok kaydadeğer değildi. İkincisi de yani bu insanlar neden yaptıkları şeyin devamını getirmezler anlamıyorum. ip6 ve Z3'e bakın 925'in temel hatları var. 925 kasası resmen taklit edildi ama bizimkiler kendi kasalarını geliştirip devamını getiremediler.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
dakamon

dakamon

Üye
Bugüne kadar çıkan Lumia'ların neredeyse 830 hariç hepsi dikine kessen iki Galaksy çıkartır. Yani telefonlarımız oldukça kaba. Sistem zaten malum. Market sorunu da uzun zaman devam etti. Güncellemeler çok kaydadeğer değildi. İkincisi de yani bu insanlar neden yaptıkları şeyin devamını getirmezler anlamıyorum. ip6 ve Z3'e bakın 925'in temel hatları var. 925 kasası resmen taklit edildi ama bizimkiler kendi kasalarını geliştirip devamını getiremediler.
925 in devamı yapılmamasının büyük aptallık olduğunu düşünüyorum. Bence bilmiyorlar bunlar telefon işini ya.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925 in devamı yapılmamasının büyük aptallık olduğunu düşünüyorum. Bence bilmiyorlar bunlar telefon işini ya.
İşin ilginç yanı, bende tasarımını çok severek kullanıyorum 925 ve şuan hepsiburada.com da fiyat 750 ₺ ama Windows Phone ekosisteminde Lumia 925 kullanım payı en düşük cihazlardan biri. Bu kadar şık bir telefon neden bu durumda anlamış değilim ve fiyat bu denli uygunken.

@papakudioflu

dakamon

dakamon

Üye
İşin ilginç yanı, bende tasarımını çok severek kullanıyorum 925 ve şuan hepsiburada.com da fiyat 750 ₺ ama Windows Phone ekosisteminde Lumia 925 kullanım payı en düşük cihazlardan biri. Bu kadar şık bir telefon neden bu durumda anlamış değilim ve fiyat bu denli uygunken.

@papakudioflu
16 gb modellerin fazla olmasından ve sd kart desteği yok. İnsanlar geri duruyor.

Üst Alt