suyunsesi
Üye
Bak mutlu oldum şimdi.Turgay kardeşim taktın o kaleme söz Belfiore'a bu konuyla bir mail gönderirim sırf senin için![]()
Çok teşekkür ederim Ali bey.Bak mutlu oldum şimdi.Turgay kardeşim taktın o kaleme söz Belfiore'a bu konuyla bir mail gönderirim sırf senin için![]()
Çok teşekkür ederim Ali bey.Aynen öyle konsept zaten, sızdırılmış falan bir şey değil.Yanilmiyorsam paylastigin resimler sadece konsept, gercek payi simdilik yok...
Örnek bir konsept çalışma.
Bunun Lumia 1030 olduğu doğru değil. Sızan cihaz iptal edilen Nokia McLaren. O hiç bit zaman 50 MP kameraya sahip olmadı. Sadece 20 MP@tomwarren adlı kişinin Tweetini incele:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tom Warren'in attığı mesajı kast ediyosan zaten sızan cihazın 1020'nin üstü olan 1030 değil, iptal edilen McLaren kod adlı cihaz olduğunu söylüyo.Tutup da Lumia 1020 nin üstü diye çıkartıp 20 Mp kamera koyarsa bu nasıl üst model ?
1030 olduğunu kanıtlamak için ise 50mp kamerası olmadı sadece 20 mp demiş ?Tom Warren'in attığı mesajı kast ediyosan zaten sızan cihazın 1020'nin üstü olan 1030 değil, iptal edilen McLaren kod adlı cihaz olduğunu söylüyo.
Turgay Microsoft bu patenti senin için almış sanırım.Bak mutlu oldum şimdi.Çok teşekkür ederim Ali bey.

Turgay Microsoft bu patenti senin için almış sanırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

MS nin elemanlarına telepatik olarak yoğun baskı yapmıştım.Turgay Microsoft bu patenti senin için almış sanırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız