Haber Microsoft Lumia 1030 Mu Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu gün bir sitede gördüm 2020 modeli 2015 ilk çeyrek diyor daha yeni duydum yada burada gördüysem de unuttum hafızam zayıf

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi kim ne derse desin bu telefon bi hoş duruyor iPhone 6 nın yanında bile ama çıkmayacak o ayrı bişey

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi kim ne derse desin bu telefon bi hoş duruyor iPhone 6 nın yanında bile ama çıkmayacak o ayrı bişey
Çıkıp çıkmayacağını belli değil. Sadece ertelendiği bilgisi mevcut. Belki de farklı bir tasarıma gelir.

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
Basteryus

Basteryus

Üye
Çıkıp çıkmayacağını belli değil. Sadece ertelendiği bilgisi mevcut. Belki de farklı bir tasarıma gelir.
umarım farklı bi tasarımla gelir, böyle bi telefonu sanal tuşlarla görmek istemeyiz :blush:

Serhan

Serhan

Üye
çok 920 yi andırıyor..

Emre

Üye
WP10 Gelecektir Büyük ihtimalle

StartTheGame

StartTheGame

Üye

Ne olursa olsunda gelsin artık :D Çocuk doğmasını bekleyen baba gibiyiz artık ha geldi ha gelecek güzel olacak kotu olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi bizde duyurusu yapılır yapılmaz gelsin diyoruz. Durun bi yaa. Nerde görülmüş bir binaya temeli atılır atılmaz taşınabilen? :kop2:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bence tasarım hoş. Dikkat çekiyor

Serhan

Serhan

Üye
GDR 2 İle gelebilir ?

oznkrts

oznkrts

Üye
Bence sanal tuşlar içine etmiş bu telefonun

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Dedikodu gibi Wp aylardır amiral gemisi bekletiyor geldi gelecek derken bir resim çıkıyor bu deniliyor sonra değilmiş falan filan

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
Bu kasa biraz daha makyajlanıp belki inceltilip hafifletilip MWC şubatta görücüye çıkar. MS orayı boş geçmek istemeyecektir kamera odaklı yeni telefonunu orada tanıtır. Asıl bomba amiral gemiyi de Nisan daki Build etkinliğine bırakır. Build de wp10 lu mcleren görücüye çıkar

Üst Alt