Nokia N9 piyasadki bircok telefondan daha iyi donanima sahip, bunu tamamlayan mukemmel bir yazilim ile birlikte gelir. N9 butun ozellikleri birbirinin tamamlayicisidir. iPhone gibi.
Bu butunlugu hicbir Android telefon yakalayamaz.

Ne guzelde kendinizi avutuyorsunuzolmasına gerekte yok bence işlemci sömürücü bir teknolojiyi microsoft bile win8 de istemiyor

Way be genç cesaretine hayran kaldım
http://www.maxicep.com/android-gene...exus-resmen-tanitildi-556076.html#post3945628
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/motorola-bombayi-patlatti-555966.html
galaxy miniye bile flash player çıktı sizin nokıa nın 1ghzli telinde bile flash 10.3 yog
http://www.maxicep.com/android-gene...eniyor-ve-calisiyor-d-555654.html#post3947513

Ne guzelde kendinizi avutuyorsunuz![]()

Web tarama konusunda GS2'yi geçemezmiş, iPhone 4s bile hala geçemiyor, N9 mu geçecek ?![]()
Web taramada hızda tabi ki geçecek 1 GHZ'lik telefonu. Asıl iş, WebKit 2 platformunun buluması ve geleceğin teknolojisi olarak Apple, Microsoft ve Google tarafından büyük yatırımlarla desteklenen HTML 5 platformunu desteklemesi. N9'la Android arasında 110 küsür puan farkı var; buna biz "tarayıcının geleceği pek parlak değil" diyoruz.
HTML5 puanının tarayıcının web sayfalarını açma hızıyla ne alakası var. HTML5 yaygın olmadığı için Google Html5 desteğini geliştirmiyor, doğrudur niye geliştirsin ki şu an ? Kullanım oranı arttıkça o da gelişir.
Web sayfalarının yüzde 95'inde kullanılan Flash'ın iOs ve MeeGo'da desteklenmemesi normal ama web sayfalarının binde birinde bile karşımıza çıkmayacak html5'in Android tarafından fazla desteklenmemesi anormal oluyor size göre..
Bir yanlışlık yok mu bu işte sizce ?
Flash şu an desteklediğinden N9 flash içeriği de rahatça açıyor. WebKit 2, sayfaların daha düzgün ve daha hızlı açılmasını sağlayan bir wbp. hakan slashgear ın videosunu izle bak sgs2 ne yapıyor 4s in yanında yanlı videolar izletme bi cihaz 14.4 indirirken diğeri 21.6 indiriyor wi-fi ağına bağlayınca solda sıfır çamur at izi kalsın senin politika bu

hahahahahahahaha bende izlediğim videolardan ve motorola droid razr ın konusunda ki video he bu arada 4s açık ara önde olduğunu gördüm 4 ü 4s diye yutturmuşlar sana az güvenilir kaynak kullan----------Eklendi @ 22:00:01 ---------- Yazıldı @ 21:58:40 ----------hem benchmark sonuçlarında hem java hemde browsermark bak browser gs2 yi ezici bir üstülükle geçiyor ki kaldı ki cihazda ios5 var yani saçmaladığın bariz atma lütfen

Android önce "Görev Yöneticisi" ne demek onu bir öğrensin adam gibi bir görev yönetimi geliştirsin. Bir de şu ne işe yaradığı belli olmayan, işleri kolaylaştırmaktan çok zorlaştıran "Geri" ve "Home" tuşlarını ya kaldırsın yada düzgün bir çözüm bulsun. Bu söylediklerimi yaparsa işlevsellik olarak Meego'ya biraz yaklaşabilir belki. 4-5 aydır Android kullanıyorum ve artık bunalmaya başladım.
Yaklaşık 20 uygulamaya kadar neredeyse takılma yada yavaşlama belirtisi göstermedi cihaz. Bundan sonra kısmi yavaşlamalar yaşandı fakat hiçbir zaman donmadı veya açmamazlık yapmadı. Yavaşlamalar ise kesinlikle uygulamaları kullanılmaz hale getirmedi. Kabaca bir örnek, hiçbir şekilde Windows'ta yaşanılan "Yanıt Vermiyor" sonrası bekleyiş ve açılma çabası oluşmadı. (gibi)
200 tane uygulama açınca stabil kalıyor, hızlı kalıyor diyenler vardı bir de![]()

Hala guluyorum, 200 tane uygulama aciyor diyenler vardi ya![]()