Enpatsu Shakugan
Üye
Valla kullanıcı hatası derler buna bence ücret alırlar sormadan bilemezsin müşteri hizmetlerini ara.Kardeşim peki garanti kapsamına giren mi. Samsung mu neydi bi firma garanti kapsamında ücretsiz temizlemiş
Valla kullanıcı hatası derler buna bence ücret alırlar sormadan bilemezsin müşteri hizmetlerini ara.Kardeşim peki garanti kapsamına giren mi. Samsung mu neydi bi firma garanti kapsamında ücretsiz temizlemiş
Valla dvd sürücü bana lazım oluyo ben düşünmüyorum ssdGaranti bitince bende laptopa ek 250 GB civarı ssd takmayi düşünüyorum. Seneye fiyatlara bakarız hangisi bütçeye uygunsa onu aliriz.
doğru diyonDVD yı USB ile kullanırsiniz USB DVD kutuları vardı.
Seninle tıpatıp aynı durumdayım şu anda.Bir çözüm bulamadım ben de.beyler windows 10 geçtiğimden beri sorun yoktu. geçenlerde driver booster ile driverları güncelledim. o günden beri windows 10 u kapattığımda arada bir kapanmadığı oluyor. bataryayı sökmek ya da açma düğmesine uzun süre basmak zorunda kalıyorum. sizde de bu sorun var mı? forumlarda inceledim hızlı kapat mıydı neydi onu iptal edince düzeliyor dediler de açılıp kapanış önemli. tam çözüm var mı? Bios da yeni güncelleme var mı?
dostum ben çözdüm olayı. bilgisayarın yanında gelen driver cd si var ya tek tek onları tekrar kur. sana sorar bilgisayarınızdaki sürüm daha yeni yinede kurmak ister misiniz diye sen evet de hangi driverdan kaynaklı bilmiyorum ama güncellenen bir driverdan kaynaklı problem. ben eski driverları kurdum düzeldi çok şükür.Seninle tıpatıp aynı durumdayım şu anda.Bir çözüm bulamadım ben de.
Aynı sorun bende de var maalesef. Driverları tekrar yükleyelim bakalım.beyler windows 10 geçtiğimden beri sorun yoktu. geçenlerde driver booster ile driverları güncelledim. o günden beri windows 10 u kapattığımda arada bir kapanmadığı oluyor. bataryayı sökmek ya da açma düğmesine uzun süre basmak zorunda kalıyorum. sizde de bu sorun var mı? forumlarda inceledim hızlı kapat mıydı neydi onu iptal edince düzeliyor dediler de açılıp kapanış önemli. tam çözüm var mı? Bios da yeni güncelleme var mı?
touch pad yazılımını kaldırın büyük ihtimal sorununuz düzelecektir.Aynı sorun bende de var maalesef. Driverları tekrar yükleyelim bakalım.
Hala XenForo kullanıyorAh.. Ahh. Eski günler özlemişim. Forum en son XenForo teması kullanıyordu ne ara değişti
Tema deismis olum ne bilim cok uzun zamandir girmiyomHala XenForo kullanıyor