Kardeş fps ölçer kullanmıyorum maalesef karşılaştırma yapmam zor. zaten RAM'ın fps'ye fazla etki etmediğini 1-3 fps arası etkisi olduğunu RAM almadan önce araştırmış öğrenmiştim. Diğer arkadaşlarda zırnık takılma olmadan nasıl oynanıyor aklım almıyor. Ben trafikte hız yapmaya başladım mı ara ara takılıyordu yeri geliyor 1-2 dk süren takılmalar oluyordu. Oyunun başında üstelik (yani ısınmadan). RAM i yükseltince şu anda son sürat gidiyorum problem yok. Önerilen ayarları uygula dedim grafikten çok yüksek e aldı bazılarını (Yanlış hatırlamıyorsam, emin değilim daha önce önerilen ayarlar diyince genelini yüksek yapıyordu sanki) performans ölçe geldiğimde 20-33 fps arası gidip geliyor genelde geceleri düşüyor. yüksek kısımlarda uçak uçarkendi

yüksek e düşürsem mutlaka yükseliş olur ama oyunda takılma olmadığı için dokunmadım açıkçası

Edit:
Fraps kurdum önerilen ayarlarda 4-5 tane çok yüksek vardı onlarla adam kendi başına ev içinde 26 fps ile açıyordu araba ile sürat yaparken 22 çarpınca 20 ye düşüyordu. Yüksek e aldım çok yüksek olanları adam ev içinde başladığında 37 araba ile gezerken ortalama 30 bina gölgesinden geçerken 25 gibi çarpında 28-29 gibi arada 32-33 olduğu da oluyor yani yükseklerde 30 diyebilriiz ortalama. normale alıp da dener misin derseniz denerim. (ikisinde de takılma yoktu.)