Catty adlı üyeye 6 puan, Negative adlı üyeye 8 puan, TuRkiShCowboy adlı üyeye 10 puan.
melih06628 Üye Catty adlı üyeye 6 puan, Negative adlı üyeye 8 puan, TuRkiShCowboy adlı üyeye 10 puan.
Catty Emekli Yönetici darülmendep' Alıntı: Sehzade (10) "BRAVO" Negative (8) DeadSilence(6) Genişletmek için tıkla ... İyi de Sehzade adlı üyenin müziği şuan çalmıyor :S Daha önce mi dinlediniz ???
darülmendep' Alıntı: Sehzade (10) "BRAVO" Negative (8) DeadSilence(6) Genişletmek için tıkla ... İyi de Sehzade adlı üyenin müziği şuan çalmıyor :S Daha önce mi dinlediniz ???
Cynical Üye Sehzade (The Cranberries - Zombie) , 10 Puan. Profildeki açılmadı ama şarkıyı bilmek için profile de gerek yok. lovestar (Ney Enstrumental - Diye Sevdim), 8 puan. Bu da profilde açılmıyor ama gerek de yok. Nedved (Anonim - Galatasaray Marşı), 6 puan. Tarafsız kalamadım.
Sehzade (The Cranberries - Zombie) , 10 Puan. Profildeki açılmadı ama şarkıyı bilmek için profile de gerek yok. lovestar (Ney Enstrumental - Diye Sevdim), 8 puan. Bu da profilde açılmıyor ama gerek de yok. Nedved (Anonim - Galatasaray Marşı), 6 puan. Tarafsız kalamadım.
..butteRfly.. Üye kendimize puan veremiyoruz mu ryhn9292 10puan ryhn9292 8puan ryhn9292 6puan neyse witch king 10puan, aziz360 8puan rogu307 6puan
kendimize puan veremiyoruz mu ryhn9292 10puan ryhn9292 8puan ryhn9292 6puan neyse witch king 10puan, aziz360 8puan rogu307 6puan
EroL Emekli Yönetici Benden Berlin Boleyn'e ( 10 ) oy darısı çocuklarına Turkishcowboy'a ( 8 ) darısı kendine Sadece Birisi ' ne ( 6 ) darısı bana
Benden Berlin Boleyn'e ( 10 ) oy darısı çocuklarına Turkishcowboy'a ( 8 ) darısı kendine Sadece Birisi ' ne ( 6 ) darısı bana
Odysseus Üye Turkishcowboy ------------ 10 Puan Nedved --------------------- 8 Puan Catty ------------------------ 6 Puan
Turkishcowboy ------------ 10 Puan Nedved --------------------- 8 Puan Catty ------------------------ 6 Puan
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Puan durumu güncellenmiştir. Bilgisayarımda sorun çıktı arkadaşlar ve şu anda serviste. Bu nedenle bir gecikme yaşandı kusura bakmayın. Oylamalar bu haftasonu sona erecektir.
Puan durumu güncellenmiştir. Bilgisayarımda sorun çıktı arkadaşlar ve şu anda serviste. Bu nedenle bir gecikme yaşandı kusura bakmayın. Oylamalar bu haftasonu sona erecektir.