Video düzeltildimiben kullandığımda mesajlarda sık sık mesajlar durduruldu hatası veriyordu
rica ederim keyifli kullanımlarTemada sıkıntı olacaksa İngilizcede kullanabilirim. İlgin için teşekkürler.
Temada sıkıntı olacaksa İngilizcede kullanabilirim. İlgin için teşekkürler.
Video Fix dosyası konuda verildiVideo düzeltildimi
Ben çok sık kullandım ama hiç sıkıntı yaşamadım kullandığım süredeben kullandığımda mesajlarda sık sık mesajlar durduruldu hatası veriyordu
Normalde flipboard uygulaması yüklü olarak geliyor htc'deki blinkfeed mantığı.Ama romda kaldırıldığı için uygulama yüklü değil diyor.Ana sayfa ayarlarından flipboard'ın tikini kaldırırsanız bir daha öyle bir uyarı almazsınız.Romu şuan kullanıyorum ve çok beğendim ama ana ekrandayken sol tarafa doğru çektiğimde sayfayı "uygulama yüklenemedi" yazıyor bunun için bi uygulama mi yüklemeliyim?
Root explorer ile system/media içerisinde dosyayı bulup değiştirebilir veya silebilrsin.Şuan tam hatırlamıyorum dosya ismini dinleyerek bulabilirsin.700 kb olması lazım o dosyanın boyutlarana bakarakta bulabilirsin.Kardesim bu acilis animasyonundaki ses degismiyr mu![]()
Rica ederim benim tavsiyem tamamen silmeniz.Sessiz olunca daha iyi oluyor tecrübeyle sabittamam deneyeyim eyvallah kardeşim![]()

Teşekkür ederim.O konuda tam bir bilgim yok ama herhangi bir mp3 dosyasını ilgili klasöre atıp ismini değiştirirsen açılış sesi yapabilirsin diye biliyorum.Şuan tam hatırlamıyorum araştırıp sana dönüş yapacağım.JOKER KARDEŞİM ADAMSIN :d SILDIM O ACILIS ANINMASYON SESINI VE KAPANISI YENIYI NASIL EKLIYECEM ? :d
Yani mükemmel değil ama yine de denemekte sakınca yok.Görsel olarak benim hoşuma gitmişti.Yedeklerini alıp deneyebilirsindenemediğim tek rom bu kaldı çok renkli bişey bi türlü karar veremedim yaa yorumlardanda bişey çıkaramadım. tavsiye edermisiniz şuanda blekote note 4 kullanıyorum
Evet öyle bir mod var.Bu bir hata değil yani.Bildirim çubuğunu ortadan çekerseniz bu seçenekler gelmez.sarj eklentisi cihaz kapalıyken kendı kendıne acılıyr + ekran sag ust koseye dokununca tus kılıtlılıyr + sag ust koseden asagı dogru cekıp ekranı kucultmek ısteyıncede power tusuna basmıs gıbı kapat seceneklerı fln glıyr
JOKER kardeşim bilgin varmı bilmiyorum soyleyım dedim ...