Galaxy S3 i9300 ✄ M-D-4™ TW ✄ PORT lollipop Style -N4-S5-S6- {{4.4.4}} ✄V13

Sponsorlu Bağlantılar

samet1422

samet1422

Üye
kardeşim bılıyrum da ekran kucultme var koseden tutup cekınce ozamn glıyr o sınır bozucu bılmdgım den soruyrum kapatma sansım yok mu onu

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim bılıyrum da ekran kucultme var koseden tutup cekınce ozamn glıyr o sınır bozucu bılmdgım den soruyrum kapatma sansım yok mu onu
Çoklu pencere ayarlarında açılır pencere kısayolu olacak oradaki tiki kaldırabilirsin

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiş V11 linki eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: morki05

funny_halil

Üye
@Joker hocam qs 4.4.2 kullanıyorum ekran süresi 4 saat falan alıyorum.Bu Roma geçsem kaç saat ekran süresi alırım ???

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Joker hocam qs 4.4.2 kullanıyorum ekran süresi 4 saat falan alıyorum.Bu Roma geçsem kaç saat ekran süresi alırım ???
Dostum son versiyonu henüz denemedim.Ama bundan önceki iyi sayılırdı.Bu senin kullanımına bağlı olarak değişecektir ama denemekte zarar yok bence birkaç dün dene beğenmezsen geri dönersin :)

• Beğen
Tepkiler: funny_halil

funny_halil

Üye
Dostum son versiyonu henüz denemedim.Ama bundan önceki iyi sayılırdı.Bu senin kullanımına bağlı olarak değişecektir ama denemekte zarar yok bence birkaç dün dene beğenmezsen geri dönersin :)
Sağolun hocam bilgi için

• Beğen
Tepkiler: Joker
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bu güncelleme gerçekten faydalı olmuş boş renkler vardı romda gitmiş daha iyi hale gelmiş

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyoruz tekrar teşekkür @Joker

• Beğen
leogs05

leogs05

Üye
Dostlar rom genel olarak iyi, ama ne yazık ki 4.4.4 romların eksikliği olan Görüntülü arama yapılamıyor, telefonumdan Görüntülü arama yapamayacaksam da kullanmanın bir anlamı yok bence bu romu

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
şu telefonu aldım alalı 1 kez bile görüntülü arama kullanmadım yani isteyen yükler isteyen yüklemez :)

• Beğen
Serhenkk

Serhenkk

Üye
Dostum ekranda iki tane pil yüzdesi var kapatamadım onları. Nasıl yapabılırm ? Gayet hoş duruyor eyv.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum ekranda iki tane pil yüzdesi var kapatamadım onları. Nasıl yapabılırm ? Gayet hoş duruyor eyv.
İki tane pil yüzdesi mi var ? Nasıl yani dostum bana ekran görüntüsü alıp atarsan yardımcı olabilirim.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Çok kasiyor ram 730 a çıktı. olmamış. yüklenmez

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet malesef performans olarak sıkıntılı son sürüm.Bir süre sonra ben de değiştirmek zorunda kaldım.

yunusemre168

yunusemre168

Üye
Romu 10 gündür kullanıyorum. Boeffla kernel yükledim. Ram 700lerde olsa da boeffla ile swap ve zram bu sorunun önüne geçiyor. Ayrıca boefflada ayarları yapınca antutu ile 28000 alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Joker ve morki05
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Romu 10 gündür kullanıyorum. Boeffla kernel yükledim. Ram 700lerde olsa da boeffla ile swap ve zram bu sorunun önüne geçiyor. Ayrıca boefflada ayarları yapınca antutu ile 28000 alıyorum.
Keyifli kullanımlar dilerim dostum.İstersen boeffla ayarlarını paylaşabilirsin bizimle performans sıkıntısı çeken arkadaşlar için iyi olur.

yunusemre168

yunusemre168

Üye
Buyrun, governor ondemand'da ancak ben battery yank extreme kullanıyorum. Swappines 70de

• Beğen

mr_luci

Üye
Bi denemek te fayda var

• Beğen

Üst Alt