Çoklu pencere ayarlarında açılır pencere kısayolu olacak oradaki tiki kaldırabilirsinkardeşim bılıyrum da ekran kucultme var koseden tutup cekınce ozamn glıyr o sınır bozucu bılmdgım den soruyrum kapatma sansım yok mu onu
Dostum son versiyonu henüz denemedim.Ama bundan önceki iyi sayılırdı.Bu senin kullanımına bağlı olarak değişecektir ama denemekte zarar yok bence birkaç dün dene beğenmezsen geri dönersin@Joker hocam qs 4.4.2 kullanıyorum ekran süresi 4 saat falan alıyorum.Bu Roma geçsem kaç saat ekran süresi alırım ???

Sağolun hocam bilgi içinDostum son versiyonu henüz denemedim.Ama bundan önceki iyi sayılırdı.Bu senin kullanımına bağlı olarak değişecektir ama denemekte zarar yok bence birkaç dün dene beğenmezsen geri dönersin![]()
Rica ederim dostum,eğer kullacaksan sonuçları bizimle de paylaşırsan sevinirim.Sağolun hocam bilgi için
şu ana kadar kullandım kasma vs görmedim bi dene derimKullanan arkadaşlardan bilgi bekliyoruz tekrar teşekkür @Joker
İki tane pil yüzdesi mi var ? Nasıl yani dostum bana ekran görüntüsü alıp atarsan yardımcı olabilirim.Dostum ekranda iki tane pil yüzdesi var kapatamadım onları. Nasıl yapabılırm ? Gayet hoş duruyor eyv.
Keyifli kullanımlar dilerim dostum.İstersen boeffla ayarlarını paylaşabilirsin bizimle performans sıkıntısı çeken arkadaşlar için iyi olur.Romu 10 gündür kullanıyorum. Boeffla kernel yükledim. Ram 700lerde olsa da boeffla ile swap ve zram bu sorunun önüne geçiyor. Ayrıca boefflada ayarları yapınca antutu ile 28000 alıyorum.