Galaxy S3 i9300 ✄ M-D-4™ TW ✄ PORT lollipop Style -N4-S5-S6- {{4.4.4}} ✄V13

Sponsorlu Bağlantılar

apollonsulo

apollonsulo

Üye
Temada sıkıntı olacaksa İngilizcede kullanabilirim. İlgin için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Joker

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben kullandığımda mesajlarda sık sık mesajlar durduruldu hatası veriyordu

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim keyifli kullanımlar

yunusemre168

yunusemre168

Üye
Merhaba arkadaşlar bu romu denemek istiyorum ama karisik renkleri cok kotu duruyor ve bildirim cubugundaki kill ram kismini sevmedim.Bu sorunlari düzeltebilir miyim?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kill ram bildirim çubuğuyla oynayinca otomatik kayboluyor.

karışık renkleri sevmediysen yuklememelisin.
romun tarzı bu.

• Beğen
Tepkiler: Joker ve morki05

abdul1234

Üye
Romu şuan kullanıyorum ve çok beğendim ama ana ekrandayken sol tarafa doğru çektiğimde sayfayı "uygulama yüklenemedi" yazıyor bunun için bi uygulama mi yüklemeliyim?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Romu şuan kullanıyorum ve çok beğendim ama ana ekrandayken sol tarafa doğru çektiğimde sayfayı "uygulama yüklenemedi" yazıyor bunun için bi uygulama mi yüklemeliyim?
Normalde flipboard uygulaması yüklü olarak geliyor htc'deki blinkfeed mantığı.Ama romda kaldırıldığı için uygulama yüklü değil diyor.Ana sayfa ayarlarından flipboard'ın tikini kaldırırsanız bir daha öyle bir uyarı almazsınız.

samet1422

samet1422

Üye
Kardesim bu acilis animasyonundaki ses degismiyr mu :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardesim bu acilis animasyonundaki ses degismiyr mu :)
Root explorer ile system/media içerisinde dosyayı bulup değiştirebilir veya silebilrsin.Şuan tam hatırlamıyorum dosya ismini dinleyerek bulabilirsin.700 kb olması lazım o dosyanın boyutlarana bakarakta bulabilirsin.

samet1422

samet1422

Üye
tamam deneyeyim eyvallah kardeşim :)

• Beğen
samet1422

samet1422

Üye
JOKER KARDEŞİM ADAMSIN :d SILDIM O ACILIS ANINMASYON SESINI VE KAPANISI YENIYI NASIL EKLIYECEM ? :d

Son düzenleme:
  • Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
JOKER KARDEŞİM ADAMSIN :d SILDIM O ACILIS ANINMASYON SESINI VE KAPANISI YENIYI NASIL EKLIYECEM ? :d
Teşekkür ederim.O konuda tam bir bilgim yok ama herhangi bir mp3 dosyasını ilgili klasöre atıp ismini değiştirirsen açılış sesi yapabilirsin diye biliyorum.Şuan tam hatırlamıyorum araştırıp sana dönüş yapacağım.

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
denemediğim tek rom bu kaldı çok renkli bişey bi türlü karar veremedim yaa yorumlardanda bişey çıkaramadım. tavsiye edermisiniz şuanda blekote note 4 kullanıyorum

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denemediğim tek rom bu kaldı çok renkli bişey bi türlü karar veremedim yaa yorumlardanda bişey çıkaramadım. tavsiye edermisiniz şuanda blekote note 4 kullanıyorum
Yani mükemmel değil ama yine de denemekte sakınca yok.Görsel olarak benim hoşuma gitmişti.Yedeklerini alıp deneyebilirsin

samet1422

samet1422

Üye
sarj eklentisi cihaz kapalıyken kendı kendıne acılıyr + ekran sag ust koseye dokununca tus kılıtlılıyr + sag ust koseden asagı dogru cekıp ekranı kucultmek ısteyıncede power tusuna basmıs gıbı kapat seceneklerı fln glıyr
JOKER kardeşim bilgin varmı bilmiyorum soyleyım dedim ...

Son düzenleme:
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sarj eklentisi cihaz kapalıyken kendı kendıne acılıyr + ekran sag ust koseye dokununca tus kılıtlılıyr + sag ust koseden asagı dogru cekıp ekranı kucultmek ısteyıncede power tusuna basmıs gıbı kapat seceneklerı fln glıyr
JOKER kardeşim bilgin varmı bilmiyorum soyleyım dedim ...
Evet öyle bir mod var.Bu bir hata değil yani.Bildirim çubuğunu ortadan çekerseniz bu seçenekler gelmez.

Üst Alt