Samsung Galaxy A7 2017 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A7 2017 Root Atma ve TWRP Yükleme
Samsung'un eski orta seviye cihazlarından biri olan Galaxy A7 2017 şuanda ülkemizde 1800 Türk Lirası civarında bir fiyat etiketi ile satılıyor. Sizlere bu konuda Galaxy A7 2017 root atma ve Galaxy A7 2017 twrp yükleme işlemleri nasıl yapılır ? Kısaca onları göstereceğim. Aşağıdaki işlemlerin ardından telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. İşlemlere başlamadan önce telefonunuzda bulunan bütün dosyaların yedeğini almayı unutmayın.

Samsung Galaxy A7 2017 TWRP Yükleme

tıklayarak odin programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Ardından tıklayarak Galaxy A7 2017 twrp dosyasını bilgisayarınıza indirin ve bir klasöre çıkartın. Sonrasında telefonunuzun ayarlar menüsüne girin ve telefon hakkında kısmına girerek derleme numarasına 6-7 defa üst üste tıklayın. Geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilit açma ve usb hata ayıklama özelliklerini aktif hale getirin. Ardından telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonunuzu download modunda açın ( uyarı gelirse ses açma butonuna basın ) Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Odin programını açın ve option kısmını yukarıdaki gibi ayarlayın. Ardından AP butonuna basın ve indirmiş olduğunuz twrp dosyasını seçin. Sonrasında start butonu ile yüklemeye başlayın. Yükleme bittiğinde odin ekranında Pass yazısını göreceksiniz. Artık telefonunuzu bilgisayardan ayırarak yeniden başlatabilirsiniz. Galaxy A7 2017 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Samsung Galaxy A7 2017 Root Atma

Twrp yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak Galaxy A7 2017 root atma için gerekli olan magisk dosyasını indirin ve telefonun içine atın. Sonrasında telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç butonlarına aynı anda basılı tutarak telefonunuzu twrp modunda açın. Yükle kısmına girdikten sonra magisk 19 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yükleme bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer menüye magisk uygulaması gelmişse Galaxy A7 2017 root işlemi başarıyla bitmiş demektir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt