Samsung Galaxy S8 Plus Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S8 Plus Root Atma ve TWRP Yükleme
Samsung'un eski amiral gemisi modellerinden Galaxy S8 Plus büyük ekranı ve büyük kapasiteli pili ile Galaxy S8'e kıyasla daha alınabilir bir telefon modeli olmayı başarmıştı. Şuanda ülkemizde 3600 Türk Lirası civarında bir fiyat ile satışa olan Galaxy S8 Plus halen güncel ve popüler bir cihaz olma özelliğini taşıyor. Bu yazımda sizlere Galaxy S8 Plus root atma ve Galaxy S8 Plus twrp yükleme işlemleri nasıl yapılır kısaca ondan bahsedeceğim.

İşlemlere başlamadan önce cihazınızda bulunan tüm dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Bu işlemlerin ardından telefonunuz garanti kapsamı dışına çıkacaktır. İşlemlerin ardından telefonda meydana gelebilecek herhangi bir sorundan ben veya maxicep.com sorumlu değildir. tıklayarak odin programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.

Samsung Galaxy S8 Plus TWRP Yükleme

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle tıklayın ve Galaxy S8 Plus twrp dosyasını indirerek herhangi bir klasörün içerisine atın. Sonra odin programını çalıştırın ve option kısmını yukarıdaki gibi ayarlayın. Ayarlamaları yaptıktan sonra telefonunuzu tamamen kapatın. Ses kısma + bixby + güç butonlarına bir süre aynı anda basılı tutun. Karşınıza gelen uyarıya ses açma tuşuna bir kere basarak yanıt verin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Download moduna geçtikten sonra kablo yardımıyla telefonu bilgisayara bağlayın. Odin programı telefonunuzu tanıdıysa AP butonuna basarak indirmiş olduğunuz twrp dosyasını seçin. Ardından yükle kısmına basın. Yükleme bittikten sonra ( Pass yazısını gördükten sonra ) telefonunuzun güç tuşuna uzun bir süre basılı tutup telefonu yeniden başlatın. Galaxy S8 Plus twrp yükleme işlemi başarılı bir şekilde bitmiştir.

Samsung Galaxy S8 Plus Root Atma

tıklayarak Galaxy S8 Plus root için gerekli olan magisk dosyasını indirin ve telefonun içine atın. Sonrasında telefonunuzu tamamen kapatın. Ses açma + bixby + güç butonlarına aynı anda bir süre basılı tutun. Karşınıza twrp recovery ekranı çıkacaktır. Buradan sonra yükle kısmına girerek indirmiş olduğunuz magisk dosyasını yükleyin. Yüklemeden sonra telefonu yeniden başlatın. Sonra Google Play mağazasından root check uygulamalarından herhangi bir tanesini indirerek Galaxy S8 Plus root atma işleminin başarılı olup olmadığını kontrol edin.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt