Lumia1520'nin fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
G.note3 gibi birde kalemi olması çok iyi olurdu. Not tutmak birçok insan için önemli. Ve el serbestliği kalem kullanımı çok hoş bir olay bence. Benim gibi bir grafiker, bir çizer, serbest çizime karalamaya önem verir. Yani bir phablet in amacı ne olabilir ki? Daha büyük bir ekranı ne için yaparsın ki? Cebimde taşıyabildiğim bir elektronik karalama defterim olsa, bu aynı zamanda telefonum, televizyonum, oyun konsolum, müzik çalarım, fotoğraf makinem, mini bilgisayarım olsa kötü mü olur yani. Bu günkü teknolojiyle rahatlıkla yapılabilen bu şeyi note3 ile samsung yapıyorsa, microsoftta yapsın.
Aslında bu dedikleriniz gerçekten bana mantıklı geldi.Kendi çapımdan kaleme ihtiyacım olmasa bile en yakın akrabam resimle,çizgi filmle uğraştığı için onun açısından düşündüğümde evet kalem gerçekten lazım.Zaten kalem küçük birşey telefonun içinde boş bir yere sıkıştırılabilir.Kalem kullanmayanada zarar vermezdi eğer içinde olsaydı.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
wp sistemi hızlı bence de az pil harcıyor dur 920 pil ömrü düşük desek de samsung ve a phone da her akşam bizim gibi şarj etmek zorunda kalıyor unutmayalım bu pil büyüklüğü yetecektir bence

aradaki tek fark evet onlarda her akşam şarj ediyorlar ama gün boyunca yeterince cihazdan faydalanıyorlar ama biz şarj bitecek diye internete girmekten oyun oynamaktan video çekimi yapmaktan korkuyoruz.Sadece telefon görüşmesi ve bildirimler için 3g açık olması 920 nin gün içerisinde şarjını bitirmesine sebeb oluyor.

• Beğen
Tepkiler: drangela61 ve Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye

Lumia 1520 ve Sirius kod adlı tablet cihazlarına ait yeni bir özellik evleaks tarafından sızdırıldı, Hikayeci.

Yönetici tarafından düzenlendi:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
aradaki tek fark evet onlarda her akşam şarj ediyorlar ama gün boyunca yeterince cihazdan faydalanıyorlar ama biz şarj bitecek diye internete girmekten oyun oynamaktan video çekimi yapmaktan korkuyoruz.Sadece telefon görüşmesi ve bildirimler için 3g açık olması 920 nin gün içerisinde şarjını bitirmesine sebeb oluyor.

Ben korkmadan herşeyi yapıyorum sonuçta bir pc değil akşama kadar her dk web açık beklenmez bir fotoğraf studyosu da değil sonuçta 100 lerce lilm foto veya film çekelim
bence korkacak birşey yok

Üst Alt