Galaxy Note 7'nin Fiyatı ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 7'nin Fiyatı ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı
Samsung’un yeni Note cihazı Galaxy Note 7'nin Fiyatı, teknik özellikleri ve tüm detayları ortaya çıktı.



Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yeni phablet cihazı Galaxy Note 7'nin tanıtımına sayılı günler kala Galaxy Note 7 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Dün paylaştığımız Galaxy Note 7 ve Gear VR 2 resmi basın görsellerinin ardından şimdi de Galaxy Note 7 fiyatı ve detaylı teknik özellikleri ile karşınızdayız.

Samsung Galaxy Note 7, Avrupa'da 850€ fiyattan satışa sunulacak. Ayrıca paylaşılan bit bilgiye göre Galaxy Note 7 için ön sipariş veren kullanıcılar Galaxy Gear VR 2 ve 256GB microSD kart arasında bir seçim yaparak ücretsiz olarak sahip olma fırsatı bulacaklar.

Samsung Galaxy Note 7, Steve Hommerstoffer (@Onleaks) tarafından paylaşılan son bilgilere göre 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED ekrana, 153.5mm x 73.9mm x 7.9 mm boyutlara ve 168 gram ağırlığa sahip olacak. Arka yüzünde 12MP ISOCELL arka kameraya yer verilen Galaxy Note 7 5MP bir ön kamera ile sunulacak.


Galaxy Note 7'nin işlemci tarafında ise ABD pazarında satışa sunulacak olan Snapdragon 821 versiyonunda olduğu gibi 2.3 gHz işlemcilere sahip Exynos 8893 yonga setine yer verilecek. İlk prototiplerinde 4GB RAM kullanılan Galaxy Note 7'nin bazı protoriplerinde 6GB RAM'e yer verildiği belirtiliyor. Bu nedenle Galaxy Note 7'nin iki bellek versiyonu ile de geleceği iddia ediliyor. Öte yandan Galaxy Note 7'nin tüm versiyonlarında 3.500 mAh bataryaya yer verileceği iddia ediliyor.

Samsung Galaxy Note 7, 2 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile 18'de başlayacak Unpacked etkinliği ile New York’ta tanıtılacak. Gelen bilgiler ise Siyah, Gümüş ve Mavi renk seçenekleri bulunan Galaxy Note 7'nin 16 Ağustos tarihinden itibaren Avrupa'da satışa sunulacağı yönünde.

Galaxy Note 7'nin Fiyatı ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Way maşallah. 4gb kesin. 3500 mah idare eder. Not5 3bin iken. 7 4bin ters olurdu. Düz ekran seçeneği yok baya kullanıcı kaybı olacak ve not 8 ile özür dilerler.

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt