Heyecan dan dağıtmışsın toplamak gerekirse Lumia 1020 nin ekran ve kamerası Lumia 1520 donanımı ve bunların toplamının 5 inç bir telefon da olmasını istiyoruz tatlılar dan da kazandibi istiyorum :kopValla lumia 1020 nin ekranı 1520 nin donanımı kamerası ve 1080p si 1320 nin ekran boyutu bir telefonda birleşsin o telefonu alacağım![]()
hazır Adreno330 da desteklerkenEkran çözünürlüğü bir üst seviye olsaydı çok iyi bir atılım yapabilirdi sonuçta 6inç ..2540*1440

Öyle bir durumda bankadan kredi çekip alırdık sanırımhazır Adreno330 da desteklerken![]()

o muhtemelen bir sonraki cihazda olacaktır. 4K kayıt da yparlar herhaldeÖyle bir durumda bankadan kredi çekip alırdık sanırım![]()

Şu HTC One telefonumu bir türlü satamadım android telefonla Windows Phone kısmında gezinip duruyorum![]()

Sakın almasın note 3 parasına yazık alacak 6 ay sonra oda kasmaya başlayacakbabamda kararsız kaldı note 3 mu alsam bunumu diye![]()

sende 5s mi var ayrıcadiyo note özellikleri daha iyi bende diyom,s*enin s3 dört işlemcili s4 8 işlemcili ama bendeki dhaa hızlı diyom inanmıyor![]()
bende ne ararsan var evde bildiğin telefon dükkanısende 5s mi var ayrıca

zenginiz yanibende ne ararsan var evde bildiğin telefon dükkanı![]()
ah bi nano simkartmıdır nedir o olsa bende kullansam rahat rahat 5s imi