Lumia1520 xperia z ile birlikte

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok büyük be... :(

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
5' lumia çıkmadan 620yi değişmem :D

csH

csH

Üye
teşekkürler güzel gozukuyo :D

man20

man20

Üye
Büyük ekran isteyenler sonunda muradlarına erecek :) telefon mükemmel olmuş ama bende 4.7–5.3 inç arasının yeterli olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: narnia16
alical33

alical33

Üye
telefonda windows home tuşu rama ve geri ok tuşu yokmu bana mı öyle geldi :hmmm

anilakbay

Üye
Depolama 32 Gb + MicroSD kart desteği de olacakmış. Öyle duyumlar var. Olması da lazım yani :)

Rookie66

Rookie66

Üye
Yanındaki tel xz değilki xz1 metal kasa baksanıza :D

Son düzenleme:
ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel dizayn olmuş ama çok büyük yahu :( Bunun aynısında 4.5" veya 4.7" olanını yaparlarsa işte o zaman alınır. Bu arada bu surat ifadelerinin sayısı bayağı bir azalmış yahu :D

• Beğen
Tepkiler: narnia16

merkel02

Kapalı Hesap
of of of... bittim buna ben ;):D <3

tgoksen1

Üye
onu bıraktında bırı lumıanın hangi modelini kulanıyorsun derse 1520 demek ne kadar gariip İ;:D:D:D

Bay H

Bay H

Üye
Karşılaştırılan cihaz Z1.
Ayrıca evet cihaz da 32 gb dahili hafıza yanında hafıza kartı desteği de olacak gibi duruyor ve cihaz Z1 yanında daha ince bir duruş sergiliyor :D

Rookie66

Rookie66

Üye
z1 8.5mm ise 1520'de 8.6-9.5 mm arasıdır 250-350 gram arası olur kesin :D hep ağır oluyo nokia bi hafif ve ince yapsa alınır :(.
Z ultra almayı düşünüyorum 1520 daha iyi olacak ama uygulamalar beni bitiriyo o_O

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu da benim yeni göredüğüm bir video resim karelerinden toplanmış değişik bir video

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1520 muhtemelen 20mp bir kamerayla 5mp ve 5mp+16mp resimler çekebilecek. Ayrıca kamera uygulamasında yüz tanıma da olacak.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 muhtemelen 20mp bir kamerayla 5mp ve 5mp+16mp resimler çekebilecek. Ayrıca kamera uygulamasında yüz tanıma da olacak.

Bence zaten her telefonun kamerasın da diğital fotoğraf makinası ile yapılabilen yada şöyle diyim özellikler olmalı yüz tanıma olsun iso efekt vs vs ince ayarlar olsun

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bence Microsoft tüm şirketleri mobil piyasadan silmeyi hedefliyor :D

Üst Alt