Haber Lumia1320&lumia929 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
Lumia 1520'nin kontratsız satış fiyatını Türk Lirasına çevirip vergileri ekleyince 2200 gibi bir fiyat çıkıyor. Aman evlerden ırak.:bottom:

(Ötv hakkında belirsizlikler var. Ben %37 aldım. %20 alınca 1950 Tl oluyor.)
ÖTV'yi %10 alsak hatta hiç almasak keşke ama vatandaşını bu kadar güzel soyup soğana çeviren bir devlet cihanda yok maalesef :(
"Bence" Lumia Serisinin hiç bir telefonunun 1800-1900 fiyat çizgisini aşmaması gerekiyor çünkü daha yolun başındayız ve yol çok uzun ve belirsizliklerde yok değil. MS destek konusunda bizleri şaşırtabilir. Bunuda bir kenara not edin :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, sahte_suhte ve MCR Killjoy

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
benim çevremde 1520 ağır basıyor kime diyorsam almışken büyük ekran olsun diyenler ağırlıkta şimdilik

Invoke

Invoke

Üye
Diğeri de küçük sayılmaz 5" :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
5" olana 41 mpx kamerayı çakacaksın bak sen nasıl patlama yapıyor mobil alemde ama nerdeeee belki 2 3 yıl sonra anca...

umutgidik

umutgidik

Üye
L1320 Nokia'nın pardon Microsoft'un epey yüzünü güldürücek...

tory1tory

tory1tory

Üye
20 mp kamera nedir laabiraz büyük ama ya taşınmaz cepte
5 inç olsaydı tam olrdu

cank551977

cank551977

Üye
22 Ekim'i sabirsizlikla bekliyorum...:) note 2 kullaniyorum ama wp8 e gecis yapacagim.. 1520 bana goz kirpiyor ama 1320 de guzel bir batarya olursa minimum 2600 mah, o zaman onada kayabiliri....:)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
Kergitli

Kergitli

Üye
Neden aynı anda bir sürü model çıkarıyorlar anlamıyorum. 1 tane çıkar en geniş kitleye hitap et. İphone gibi. zart zurt bir sürü lumia modeli oldu.

Invoke

Invoke

Üye
Neden aynı anda bir sürü model çıkarıyorlar anlamıyorum. 1 tane çıkar en geniş kitleye hitap et. İphone gibi. zart zurt bir sürü lumia modeli oldu.

Çeşitlilik iyidir, bence.Tabi önceden 920 alınca, ardından 1020 1320 1520 925 929.... Bir sürü çıkınca, vatandaşın "ohooo" demesi normal. :D

pirenuri

pirenuri

Üye
Bu cihazlar wpye çok kullanıcı kazandıracak demedi demeyin. Bi de bu L1320 Türkiyeye gelmeyecek mi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben en iyisi elimdeki L920 ile bir sene daha bekleyeyim. Camı çatladı, ona da 400 küsür veremem. Bir yıl daha dayansın, artık seneye bu zamanlar çıkacak yeni telefonlara bakıcaz. Ama alabilecek olsaydım 1520'yi seçerdim.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu cihazlardan hangisi global hangisi değil bi açıklık getirirmisiniz?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: umutgidik ve bulutsuzgece
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

MaxWheel

MaxWheel

Üye
1320 1700-1800 civarı 1520 ise en az 2100 tl olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

İkisi de aynı cihaz.
Lumia 1320 adının globale sürüleceği, Lumia 929 adının ise ABD'deki Verizon operatörüne özel olacağı düşünülüyor.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01 ve ÖEY
Bay H

Bay H

Üye

Lumia 1320 nin Kırmızı renkli versiyonu evleaks tarafından yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve q0nzalez
q0nzalez

q0nzalez

Üye
hoş duruyo daha demin gördüm bende evleaks'dan önden 620nin büyüğü gibi duruyo ama sanki

Üst Alt