Haber Lumia1320&lumia929 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

cank551977

cank551977

Üye
1320 de pil ne olacak...?? Bilgi var mi..??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
1320 arkası:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel güzel beğendim ben:oke: Bu sefer her zamanki siyah renk olayımı değiştirip renkli alabilirim:smartass:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler @Mr.H ve @Sensation

:eller: Hepiniz tanışın: Yeni telefonum :smdance:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Sensation ve Bay H
braayn

braayn

Üye
1020 'nin batarya çok uzun gitmiyormuş çok sık resim ve mail trafiğiniz varsa tabi umarım bu cihazlarda daha iyi olur..

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Yanlış bir durum var sanırım 1320 de 1.7ghz snap400 işlemci olması lazım snap800 değil1520 ile arasında uçurum var resmen

YkPkY

YkPkY

Üye
nasıl aynısı çıkarılabilir kapak,micro sd card,5mp kamera işlemci ekran dünyanın farkı varrbir başka sitede;

Lumia 1320 modelinde 6 inçlik 720p ClearBlack IPS ekran, Gorilla Glass 3 cam koruması, 1.7GHz saat hızında çalışan çift Krait çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti, 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, microSD girişi, 3400mAh batarya, 5MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera şeklinde özellikler yer alıyor.ve burada konu başlığındaki resimde hatlar sert duruyor.sonradan verilen resimler de ve benim baktığım sitelerde 820 gibi oval duruyor.bence 1320 ayrı 929 ayrı cihazlar.bu 1320.son sayfalarda verdiğiniz resimlerdekiyle aynı.
ama 929 çok farklı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım ama bu konular cihazlar resmi olarak tanıtılmadan açılmış,iddialara göre derlenmiş bilgiler içeriyor. Eğer iyi niyetliyseniz ki öyle olduğumuzu varsayıyorum başka sitelerden link verip forum kurallarını ihlal edeceğinize aşağıdaki konuyu da örnek verebilirsiniz.

https://www.maxicep.com/forum/konu/lumia1320-resmi-duyurusu-yapildi.847900/unread

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
Nokia gercekten seri artik androidin tadina vardim.ve sikildim aurekli donmalar takilmalar. S3 de de var ayni sey en kotu cihazda da. O yuzden bir sonrakk cihaizm kesinlikle nokia olacak

YkPkY

YkPkY

Üye
ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım ama bu konular cihazlar resmi olarak tanıtılmadan açılmış,iddialara göre derlenmiş bilgiler içeriyor. Eğer iyi niyetliyseniz ki öyle olduğumuzu varsayıyorum başka sitelerden link verip forum kurallarını ihlal edeceğinize aşağıdaki konuyu da örnek verebilirsiniz.

https://www.maxicep.com/forum/konu/lumia1320-resmi-duyurusu-yapildi.847900/unread
kötü niyet nasıl olabilir Ali arkadaş.verilen bilgileri yanlış gördüm ve düzeltme gereksinimi duydum o kadar.

Üst Alt