Haber Lumia 1520 Çin'e Camscanner Ve Innote Önyüklü Olarak Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 1520 Çin'e Camscanner Ve Innote Önyüklü Olarak Geliyor

22 Ekim'deki Nokia World etkinliğinde tanıtıldıktan sonra büyük ses getiren Nokia'nın 6" ekranlı yeni amiral gemisi Türkiye de dahil bir çok pazarda merakla bekleniyor.

Bu pazarlardan birisi de hiç şüphesiz dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin.

Geçtiğimiz günlerde Çin'de bir internet sitesi Lumia1520 için ön sipariş ön sipariş almaya başlamıştı. Yeni çıkan bir ayrıntıya göre ise Nokia Lumia 1520 Çin pazarına CamsCanner ve İnNote uygulamaları ön yüklü olarak girecek.

Windows Phone platformunda bir çok ilki bünyesinde barındıran Lumia1520'nin özelliklerini kısaca hatırlatmak gerekirse;
Qualcomm Snapdragon800 2.2GHZ Quad Core işlemci,2GB RAM bellek,20MP Pureview kamera,3400mAh batarya,6" FullHD 1080p ekran olarak özetleyebiliriz. Lumia1520 Microsoft'un hazırladığı GDR3(update3) güncellemesi ve Nokia'nın Lumia cihazları için hazırladığı Black firmware'ü yüklü olarak satışa sunuluyor olacak.

turbocore35

turbocore35

Üye
ooo buda sistemde yer kaplıcak 8gb hafızanın 4.78 i kullanılabilir saten bunlar gelince dahada duşçek ve silinmicek off nokia off

fk555897

fk555897

Üye
Güzel haber

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SD kart destekleyen telefon kullanıcıları için de güzel haberler her an gelebilir:sır:
ooo buda sistemde yer kaplıcak 8gb hafızanın 4.78 i kullanılabilir saten bunlar gelince dahada duşçek ve silinmicek off nokia off

braayn

braayn

Üye
bakalım cihaz bomba bende bekliyorum .Arkadaşım note 3 almış bugün inceleme fırsatım oldu bayağı iyi tabi performans ve stabil açıdan lumia 1520 ile yarışamaz ama teknik özellikleri aynı kısmetse 820'den terfiii edip 1520 e geçiş yapıcaz bakalım.

OozyStaw

OozyStaw

Üye

çok yer kaplamaz bunlar ya ,zaten 32 GB hafızalı telefon ehehe :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Oyun ve uygulamaları sd karta kurmaya izin verecek MS yakında. Yakında derken büyük ihtimalle WP8.1 güncellemesinde.:cool:islik

turbocore35

turbocore35

Üye
Ya ben genellikle 520 yi kullanıyorum nedense elime tam oturuyo 520 dışarda kullanıyorum 925 evde kullanıyorum.:D.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
64 gb artı hafıza kartı olsa iyi olurdu 32 de çok çok iyi ben 16 yı dolduramıyorum ama bazı arkadaşlar kullanılır