Öneri Lumia 920 Ekrandaki Gizemli Çizgi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Aşırı ısınmadan ekran mı hasar gördü acaba? Ben telefonu daha o kadar ısıtmadım şükür pek sıkıntısı yok ısınma noktasında. O çizgilerle de daha tanışmadım inşallahta tanışmam

turbocore35

turbocore35

Üye
Benm 520 amberden once oyunlarda çok ısınıyordu inadına devam ediyordum Allaha Şükür Sorun Yok acıba arkadaşın tlf dustudemi oldu yada uretim hatasımı var acıba ???
Aşırı ısınmadan ekran mı hasar gördü acaba? Ben telefonu daha o kadar ısıtmadım şükür pek sıkıntısı yok ısınma noktasında. O çizgilerle de daha tanışmadım inşallahta tanışmam

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi

işte o çizgi ısındıkça uzuyor aşağı doğru

Zehebi

Üye
Oysu sen ne sonuç aldın bu çizgiler halen duruyor mu? Bende de halen bu sıkıntı var aynen senin ki gibi ve hem üst hem alt tarafında var bu çizgiler. Bana bi yardımcı olur musun? Sonuç nedir?

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
Servise ver usta çizgiler çıkıyor ısınınca de ekranı değiştiriyorlar garanti kapsamında

mesut364

Üye
katılıyorum

serecans

serecans

Üye
benim 925 te renk solması yaşıyorum haraketli görüntüler de ekran bozarıp düzeliyor hepsi ısınmadan kaynaklanıyor

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
Oysu sen ne sonuç aldın bu çizgiler halen duruyor mu? Bende de halen bu sıkıntı var aynen senin ki gibi ve hem üst hem alt tarafında var bu çizgiler. Bana bi yardımcı olur musun? Sonuç nedir?
servise ver usta genpaymış teleservice uğraşma yurt içi kargoyla karşı ödemeli nokia merkeze gönder.Küçük bir kağıda şikayetini yaz Bende 1020 var aldığımda dokunmatik arızalı çıktı aracı servis sorun çıkardı Nokia'yı aradığımda bize gönderin dediler bundan sonra sende öyle yap kafan rahat olsun

fedata

fedata

Üye
değişim olması gibi bi fikre kapılmayın hayalini bile kurmayın.:) ben malesef servise yolladım bendeki 920 nin de saat ekranında sorunlar vardı ekran değişti geri geldi.daha 30 günü dolmamıştı servis yüzü gördü.gelince sağlam gelse iyidi ama malesef bi kaç sorunla beraber geldi tekrar servise yolladım şu an yine serviste.bilseydm böyle olacağını glance ekranını hiç kullanmadan idare ederdim.servise gitmesinden iyi olurdu en azından..