Lg G2 sorun(lar)ı

Sponsorlu Bağlantılar

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 sorun(lar)ı
:sosSelamun aleyküm arkadaşlar. 1 sene kadar önce almıştım telefonumu. genelde 1 ay öncesine kadar sorun yoktu. yavaş yavaş arkadaki "L" ve "G" yazıları koptu, ekranda neredeyse boydan boya sarı çizgiler oluştu ve aşırı ısınma sorunu başladı. Telefon sürekli ısınıyor. Telefonu garantiye vereceğim ama çok titiz kullanan birisiyim telefonu o yüzden garantiye verdiğimde ekran değiştirirken kapağı nasıl açacaklar, dış görüntüsünde zarar olur mu vb. konularda yardımcı olsursanız sevinirim.
Teşekkürler şimdiden:tşk: :sos
Yok mu ekrani değiştiren yardımcı olacak olan

foreverthe

foreverthe

Üye
Bir sorun olmaz, gönül rahatlığıyla verebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ugurkartal09
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sorun olmaz sorun olursa söylersin arka kapagı da degistirirler sıkıntı degil.

• Beğen

Saracen Yusuf

Üye
Titizsen sorun olur illaki verme :)

• Beğen
jackalx_06

jackalx_06

Üye
2 arkadaşımda var g2, birinin L harfi 1 ay didiğerinin 2 hafta dayandı yani arka kapaktaki harfler kolayca sökülüyor.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Onu sorun etmiyorum da bu ekran ısınınca sarariyor. Gidince ekran saglam görüncek gerek yok derler mi teknosadakiler

Luck Star

Luck Star

Üye
Dostum öncelikle geçmiş olsun , telefonu ne kadar ısıtıyorsun? benim de oyuna girince full ekran parlaklığında ısınma oluyor ancak sararma olmadı. Ayrıca LG nin garantisi en iyi garanti diyebilirim güvenle gidebilirsin.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Dostum öncelikle geçmiş olsun , telefonu ne kadar ısıtıyorsun? benim de oyuna girince fu ll ekran parlaklığında ısınma oluyor ancak sararma olmadı. Ayrıca LG nin garantisi en iyi garanti diyebilirim güvenle gidebilirsin.
Aydinda servis yok. İşim düşerse izmirde yaptırırım artik şu anda beklemedeyim

byAndroid

byAndroid

Üye
İthalat lg g2 ise garanti işi yaş. İnsallah turkiye lg garantilidir

Olivia Dunham

Olivia Dunham

Üye
Kılıf kullanıyo musunuz ? Belki kılıfsız kullanımdan ötürü böyle bi sorun olmuş olabilir aşınma sebebiyle. Bende 1 seneye yakın kullanıyorum haziranda bir sene olacak, elhamdülillah hiç bir sorunla karşı karşıya kalmadım gayet memnunum hatta arkadaşıma dahi tavsiye ettim kendisi de kullanıyo gayet memnun ayrıca sürekli orjinal kılıfının içinde duruyo telefon. Çok nadir çıkartıyorum.

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
Kılıf kullanıyo musunuz ? Belki kılıfsız kullanımdan ötürü böyle bi sorun olmuş olabilir aşınma sebebiyle. Bende 1 seneye yakın kullanıyorum haziranda bir sene olacak, elhamdülillah hiç bir sorunla karşı karşıya kalmadım gayet memnunum hatta arkadaşıma dahi tavsiye ettim kendisi de kullanıyo gayet memnun ayrıca sürekli orjinal kılıfının içinde duruyo telefon. Çok nadir çıkartıyorum.
Kılıflı kullanmam ben hiç ondan olabilir mi acaba

Saracen Yusuf

Üye
Bendede kamera ilk acilinca titriyo 1 2 sn sonra cizirdayip netlesiyo ois gitti zannimca

• Beğen
Tepkiler: ahmith
Olivia Dunham

Olivia Dunham

Üye
Sürtünmeden dolayı kaynaklanan bi sorun olabilir. Kılıf kullanırsanız bence bir sorun olmaz.

Olivia Dunham

Olivia Dunham

Üye
Bendede kamera ilk acilinca titriyo 1 2 sn sonra cizirdayip netlesiyo ois gitti zannimca
Elektronik alet sonuç itibariyle. Hepsi mükemmel çıkmayabiliyo. Reset atmayı denediniz mi hiç. Geçenlerde kilit ekranım donma yapıyodu, takılıyodu vs. Resetledim şuan gayet iyi :)

Invoke

Invoke

Üye
Kılıfla falan alakası yok beyler. Kronik sorun ve açıkçası serviste sorunun kaynağını çözmüyor. Sadece ekranı değiştirip veriyor, sonra yine bozuluyor, sonra yine değiştiriyorlar. En azından sorun çıkarmadan hemencecik halledip veriyorlar.

Olivia Dunham

Olivia Dunham

Üye
O zaman harfleri iyi yapıştırmamışlar daha ne diyim :)