Öneri Lumia 920 Ekrandaki Gizemli Çizgi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

oysu

oysu

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Ekrandaki Gizemli Çizgi!!!
Arkadaşlar şarjda aşırı ısınıyordu telefonum. üst kısımda tam ekranın ortasında küçük bir çizgi vardı.Önceleri fazla aldırmadım ama o çizgi şimdi ekranı ikiye böldü resmen.Telefon ısındığında ortaya çıkıyor. 1 mm kalınlığında felan ama boydan boya...malum telefon ısınma potansiyeline sahip ısınınca hemen çıkıyor. Hiç servise verip moralimi bozmak istemiyorum telefona kullanıcı hatası derlerse çıldırım.Bu durumda olan arkadaşlar var mı ?

narnia16

narnia16

Üye
Çizgi ne renk acaba?

katil_197

katil_197

Üye
benim ekranda ise bazen Facebook açarken oluyor sonra Bi kaç salisede gidiyor :D

turbocore35

turbocore35

Üye
telefon şimdi soğukta sorun yok ama sıcakta hemen çıkıyor.
beyaz
donanımsal bir hata ama ne olabilir ki servise vermek bence en mantıklısı çünkü ilerleyen günlerde ekran daha fazla çubukla dolabilir ve başınıza daha fazla sorunlar acabilir .:D.

narnia16

narnia16

Üye

Bende de bu şekilde mavi çizgiler var pek belli olmuyo ama servisten başka çözümü yok gibi duruyor

turbocore35

turbocore35

Üye
Ekrandan değil çekilen kameradan öyle gözüküyor :D
Burda daha belirgin çizgiler
servise göndermek sizin için en mantıklısı hem belki değişim olur oh kebap 0 cihaz almış olursunuz anladım .:D.

narnia16

narnia16

Üye
servise göndermek sizin için en mantıklısı hem belki değişim olur oh kebap 0 cihaz almış olursunuz anladım .:D.
GDR3 betayı kurduktan birkaç gün sonra böyle oldu acaba yazılımsal mı diye son sürümü bekliyorum. Düzelmezse servisin yolunu tutacağım artık :)Bir de sürekli böyle değil ara sıra gidip geliyor.

turbocore35

turbocore35

Üye
GDR3 betayı kurduktan birkaç gün sonra böyle oldu acaba yazılımsal mı diye son sürümü bekliyorum. Düzelmezse servisin yolunu tutacağım artık :)Bir de sürekli böyle değil ara sıra gidip geliyor.
nsu geri sürümü yükleyip te deniyebilirsin ambere donuş yapıp ben hiç böyle problem yaşamadım İNŞALLAH YAŞAMAMDA .:D.

kaltintop

kaltintop

Üye
sadece çalma listeleri ekranında mı görünüyor bu çizgi diğer ekranlarda da var mı?

cintrikus

cintrikus

Üye
bendede whatsapp başlangıcında oluyor sohbete tıklamakla sohbetin açılması arasındaki siyah ekranda ortada çizgi beliriyor ama sonra gidiyor

blackcemre

Üye
bendede iç ekranın içinde küçük siyah bir nokta var toz gibi ne yaoabilirimservisten gelen sıfır cihazda var iç ekranda dokunmatik ekranı etkiler mi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
resimden hiç bir şey anlamadım birşey göremedim ama servise ver.

efege

Üye
Mutlaka servise vermelisiniz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çog ilginç hakikaten gizemli

blackcemre

Üye
Benim 920'dended aşağıdaki tuşlardan kasanın kenarlarından ışık sızıyor sizede aynı sorun var mı?