Norm_Gkhan
Üye
ya cocuk madem o kadar iyisin cami catlamis bir cihazin bedeli tft ve ya baska birseyle olculmediginide bil , anlamiyorsun ki dedigimi sen ufak capli islerinde basarilar senin hayatin kadar firmalarda bulundum
1.si cocuk değilim cam catlayabilir ama sonucta içteki lcd ile baglantılı ozaman adamın komple kasamı değişti tabiki hayır içindeki lcd de değişti ben diyorum ki ips tft yerine retina olsaydı yada hd süper amoled olsaydı bukadar ucuz olmazdı ordan birisi çıkmıs tft ekran diye yoktur diyo bilmem ne diyo bende ona otomatikmen ozaman lcd cam da yok dedim konuya lap diye dalma ayrıca attıgım yorum olumsuz değildi gayet normaldi tartısmayı yaratan o ben değilim
bende sana cevaben lcd cam da yok ozaman
neyin tartışması bu sen tft olduğu içon ucuzdur yazdın bende tft değil lcd'dir yazdım. Yalan yanlış birşeymi yazdım. Tartışma bunun neresinde
1.si cocuk değilim cam catlayabilir ama sonucta içteki lcd ile baglantılı ozaman adamın komple kasamı değişti tabiki hayır içindeki lcd de değişti ben diyorum ki ips tft yerine retina olsaydı yada hd süper amoled olsaydı bukadar ucuz olmazdı ordan birisi çıkmıs tft ekran diye yoktur diyo bilmem ne diyo bende ona otomatikmen ozaman lcd cam da yok dedim konuya lap diye dalma ayrıca attıgım yorum olumsuz değildi gayet normaldi tartısmayı yaratan o ben değilim
bu tur akilli telefonlarin buyuk cogunlugunda cam-dokunmatik ve ekran settir. Yani ayri olarak teker teker degişmez. Telefonun cami kirilir veya catlar fakat telefon calişir ekran ve dokunmatikte bir sorun olmaz. Bu durumda sadece cami degiştir diyemezsiniz. Hepsi degişir. Fiyatin makul olmasinin lcd olmasiyla alakasi yok daha onceki mesajimda da soyledim. Sgs3'te de lcd ekran var ama 570 tl tutuyordu serviste ekran degişimi. Sgs2 serviste 430tl ye ekran degişiyor.
ya yok sen anlamicaksin uzatmanin anlami yok , ona bakarsan samsungun camindan daha kaliteli bu yuzdende pahali olmasi lazim gorilla glassin neyse sen oyle diyorsan o olsun
Bakın ali kemal usta nın dediği gibi benim telefonun sadece camı catlamadı ilk yazdıgım msjı sanırım dikkatli okumadınız ekran paramparca oldu hatta bir iki parca saga sola fırladı altındaki devreler gozuktu yani cam+dokunmatik pad+puremotionhd ekran hepsi beraber degisti bunun için 280 tl bence makul daha ucuzunu bulamazdım bulsaydım bile çin orjinali dediğimiz parcalar ile bu mumkun olabilirdi..s3 ekranı amoled ama lumia 920 ekranıda duz lcd ekran degil bunuda unutmamak gerekir...
TFT ekran oldugu için bu fiyata yapılması gayet normal umarım aynı olay birdaha başına gelmez
3 hafta once lumia 920 aldım geçtiğimiz hafta telefon yaklasık 2 metre yukseklikten betona dustu ekranı parcalara ayrıldı hatta alt dokunmatik tusların altındaki board veya devre o bile gozuktu simdi bu msjı yazmamdaki sebep nokia yı kotulemek degil tam tersi ovmek telefon agır oldugu icin bu hasarı normal karsıyorum telefonu servise 5 gun once verdim istanbul da maltepe de teleservice bakıyor ben 600 700 tl bir masraf beklerken 280 tl tuttu ekran degisimi parayı verilen hesap no suna yatırdım bugun ve az once web sayfasına girip cihaz durumuna baktıgım da telefonun yapılmıs oldugu yazdı yarın obursu gun alacam simdi bu sekilde bir hizmet acıkcası beklemiyordum ve bu kadar uygun bir ucret beni şaşırttı bazı arkadaslar nokia almakta tereddut ediyor eger uzun sureli bir kullanım istiyorsanız NOKİA alın derim..
parça stoklarında yokmuş 10~15 gün içinde bilgi verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?