sameet33
Üye
Lumia 920 2. el satsam alıcı çıkar mı ?
Merhaba arkadaşlar , ilan vermeden önce konumun açılacak en iyi yer burası olduğunu düşünüyorum. Turkcell den aldığım Lumia 920 sarı renkli telefonumu satmaya karar verdim.
sizden istediğim bu telefon için 1250 TL ye alıcı çıkar mı?
Yaşadığım yer Kilis, kargo ile sıkıntı yok
Kısaca özet yapacak olursam
-Telefon sarı renkli , aksesuarların hepsi sapasağlam,
-18 Ay (1.5 Yıl) garantisi mevcut, ekranda sıfır çizik
-Siyah kapaklı deri kılıf mevcut,
-Fatura , kutu , garanti belgesi, kullanım kılavuzu mevcuttur
-İsteyene format atıp yollayabilirim
-Hesap ayarlarımı yapabilirsem içerisinde ProShot dahil birkaç tane ücretli oyun da var.
Benim karşılaştığım SORUNLAR
-güncellemeden sonra hemen hemen herkesin yaşadığı Led flaşın bazen çalışmaması (telefon da tonlarca uygulama yüklü belki de bu yüzdendir)
-yine güncellemeden sonra telefonun nadiren reset atması(bunu da çoğu kişiden duydum)
Güncellemeyle yada güncellemesiz formatla belki düzelebilecek olan bu sorunlara ''sorun'' diyebileceğinizi pek düşünmüyorum.
Neden satıyorsun dostum gibi soru soracak olursanız 808 PureView alacağım çünkü benim için öncelik kameradır, ve WP8 güncellemesini beklemek ağır ve uzun geliyor.
2.el fiyatlar internette 1.100 ile 1350 arasında değişiyor
Yardımcı olursanız sevinirim, sizce kolayca 1250 TL ye satabilir miyim?
İlgilenen varsa bu başlık altında irtibata geçebilir, bugün içerisinde Telefonun görsellerini görebilir
sizden istediğim bu telefon için 1250 TL ye alıcı çıkar mı?
Yaşadığım yer Kilis, kargo ile sıkıntı yok

Kısaca özet yapacak olursam
-Telefon sarı renkli , aksesuarların hepsi sapasağlam,
-18 Ay (1.5 Yıl) garantisi mevcut, ekranda sıfır çizik
-Siyah kapaklı deri kılıf mevcut,
-Fatura , kutu , garanti belgesi, kullanım kılavuzu mevcuttur
-İsteyene format atıp yollayabilirim
-Hesap ayarlarımı yapabilirsem içerisinde ProShot dahil birkaç tane ücretli oyun da var.
Benim karşılaştığım SORUNLAR
-güncellemeden sonra hemen hemen herkesin yaşadığı Led flaşın bazen çalışmaması (telefon da tonlarca uygulama yüklü belki de bu yüzdendir)
-yine güncellemeden sonra telefonun nadiren reset atması(bunu da çoğu kişiden duydum)
Güncellemeyle yada güncellemesiz formatla belki düzelebilecek olan bu sorunlara ''sorun'' diyebileceğinizi pek düşünmüyorum.
Neden satıyorsun dostum gibi soru soracak olursanız 808 PureView alacağım çünkü benim için öncelik kameradır, ve WP8 güncellemesini beklemek ağır ve uzun geliyor.
2.el fiyatlar internette 1.100 ile 1350 arasında değişiyor
Yardımcı olursanız sevinirim, sizce kolayca 1250 TL ye satabilir miyim?
İlgilenen varsa bu başlık altında irtibata geçebilir, bugün içerisinde Telefonun görsellerini görebilir