Lumia 920 2. el satsam alıcı çıkar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 2. el satsam alıcı çıkar mı ?
Merhaba arkadaşlar , ilan vermeden önce konumun açılacak en iyi yer burası olduğunu düşünüyorum. Turkcell den aldığım Lumia 920 sarı renkli telefonumu satmaya karar verdim.

sizden istediğim bu telefon için 1250 TL ye alıcı çıkar mı?

Yaşadığım yer Kilis, kargo ile sıkıntı yok :D

Kısaca özet yapacak olursam

-Telefon sarı renkli , aksesuarların hepsi sapasağlam,
-18 Ay (1.5 Yıl) garantisi mevcut, ekranda sıfır çizik
-Siyah kapaklı deri kılıf mevcut,
-Fatura , kutu , garanti belgesi, kullanım kılavuzu mevcuttur
-İsteyene format atıp yollayabilirim
-Hesap ayarlarımı yapabilirsem içerisinde ProShot dahil birkaç tane ücretli oyun da var.

Benim karşılaştığım SORUNLAR
-güncellemeden sonra hemen hemen herkesin yaşadığı Led flaşın bazen çalışmaması (telefon da tonlarca uygulama yüklü belki de bu yüzdendir)
-yine güncellemeden sonra telefonun nadiren reset atması(bunu da çoğu kişiden duydum)

Güncellemeyle yada güncellemesiz formatla belki düzelebilecek olan bu sorunlara ''sorun'' diyebileceğinizi pek düşünmüyorum.

Neden satıyorsun dostum gibi soru soracak olursanız 808 PureView alacağım çünkü benim için öncelik kameradır, ve WP8 güncellemesini beklemek ağır ve uzun geliyor.

2.el fiyatlar internette 1.100 ile 1350 arasında değişiyor

Yardımcı olursanız sevinirim, sizce kolayca 1250 TL ye satabilir miyim?

İlgilenen varsa bu başlık altında irtibata geçebilir, bugün içerisinde Telefonun görsellerini görebilir

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
1250 fazla değil mi ?
eniştem 1 haftalık lumia920yi bana 1250 den veriyordu almadım :)

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
heryerde bu fiyat civarı var :D 1650 TL ye almıştım ve telefonumun durumuna göre mantıken 1250 bence en doğru fiyat

pirenuri

pirenuri

Üye
Bence satma temmuz haziranı bekle zaten güncellemeler oyunlar uygulamalar vs gelicek sen o zamandan sonra satmak istemeyeceksin

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
oyunlar, güncelleme benim için önemli değil, benim için önemli olan kamera , satıcam yani kurtuluşu yok :) ayrıca haziran-temmuz aylarında gelecek olan güncellemelerin neler getireceğini de (getirmeyeceğini de ) biliyorum maleesef :(

pirenuri

pirenuri

Üye
oyunlar, güncelleme benim için önemli değil, benim için önemli olan kamera , satıcam yani kurtuluşu yok :) ayrıca haziran-temmuz aylarında gelecek olan güncellemelerin neler getireceğini de (getirmeyeceğini de ) biliyorum maleesef :(

Senin için önemli olan kameraysa L920 yi satmanın biraz çelişki olduğunu düşünmüyor musun ?

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
Senin için önemli olan kameraysa L920 yi satmanın biraz çelişki olduğunu düşünmüyor musun ?
iyi de alacağım telefonun 808 olduğunu da hatırlatayım tekrar, 808 nerde 920 nerde..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 920 nin kamerası nı kotumu diyorsun kotu derken,diğerine göre .. Vay bee :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
ben anlatamıyor muyum acaba :D Kötü değil çok iyi özelliklede gece çekimi . 6 ay kullandım biliyorum yani. sadece 808 alacağım bilen bilir bilmeyene bişey diyemem :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
O zaman sat 41 mp lumia çıkacak onu alırsın

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
EOS hakkında bilgim var. WP8 in gelişeceğine güvenmiyorum. marketi çok pahalı , ve daha neler neler. 808 hertürlü :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
tapatalk

tapatalk

Üye
Fiyat çok çok fazla bide kirik var çizik de değil

Jackks

Jackks

Üye
1000 TL civarı olması lazım

man20

man20

Üye
kamera konusunda 808 çok çok iyi ben seni anlıyorum canım. ama symbian bitti artık ve üstelik mağazası çok kötü. bi uygulaması en fazla 2 mb filan. gerçi sen marketi önemsemiyorum diyorsun ama belki bigün ihtiyacın olabilir uygulamalara. o yüzden bende diğer arkadaşlar gibi 41 mp lumia'yı bekle derim. bide wp8'in geleceğine güven bence gelecekte en iyi işletim sistemi olmaya aday olucak. belkide en iyisi.

sameet33

sameet33

Üye
    Konu Sahibi
kamera konusunda 808 çok çok iyi ben seni anlıyorum canım. ama symbian bitti artık ve üstelik mağazası çok kötü. bi uygulaması en fazla 2 mb filan. gerçi sen marketi önemsemiyorum diyorsun ama belki bigün ihtiyacın olabilir uygulamalara. o yüzden bende diğer arkadaşlar gibi 41 mp lumia'yı bekle derim. bide wp8'in geleceğine güven bence gelecekte en iyi işletim sistemi olmaya aday olucak. belkide en iyisi.
Tablet ile uygulama ihtiyacımı en iyi şekilde karşılarım , WP( i iyi biliyorum geleceğini de fakat beklemek zor kardeşim, EOS a verecek param da yok o yüzden

man20

man20

Üye
Tablet ile uygulama ihtiyacımı en iyi şekilde karşılarım , WP( i iyi biliyorum geleceğini de fakat beklemek zor kardeşim, EOS a verecek param da yok o yüzden
hmm o zaman tamam.

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
Kardeşim l920 güzel telefon' ama kamera öncelikse 808 eşsiz bir cihaz. Symbianın verdiği rahatlığı hiç bir sistemde yok. Kararına saygı duyuyorum. Wp çok kapalı bir sistem. Symbian kadar kişiselleştirilemiyor. Hatta hiç. Wp symbianın tırnağı olamaz. En fazla 2 mb imiş en büyük uygulama, bu kadr sallamayın.

• Beğen
Tepkiler: sameet33
sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
internet uzerınden satabılırmısın bılmem ama telefonculer kesınlıkle almıyor ben urastım 7-8 yer gezdım ne takas nede para almadılar mecburen kullanıyorum