3onur5
Üye
-
Konu Sahibi
-
lumia nın yeni telefonları biraz pahalı geldi bide 1520 ekranı büyük diye cezbetti birazgeçen seneye göre çok fazla gelişti mağazası. 1520 ile en iyi wp deneyimini yaşayabilirsin. bana kalirsa iphone 5 de kal ama farkli tat istiyosan 1520 iyi bir seçim. ama 930 ve 830 a da göz gezdirebilirsin daha yeni cihazlar.
lumiada iphone 5deki gibi bi mağaza yok! instagram 1 sene oldu gncleme yok!
foursquare için yorumlara burdan bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
swarm var ama mesajlaşma özelliği yok galiba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mağazaya baktım çoğu kişi ya sövmüş yada olumsuz yorumlar bırakmış eğer alırsam uygulama konusunda baya bi sıkıntı çekeceğim gibi geliyoMağazaya bi goz at uygulamalar güncelleniyor mu yorumlara falan sonra karar verirsin
daha önceden note 2 kullandım büyük ekran kullanması keyifli oluyor şarjı uzun gidiyomuş ekran kalitesi güzel tek sorun güncellemeler ve uygulamalar işteKesinlikle şu aşamada tavsiye etmem,uygulama yok ve sen cihazı alcaksın ve wp10 güncellemesi için 1 sene daha bekliceksin,karar senin ayrıca 6 inç olayını da bi daha düşün istersen
merhabaArkadaşım merhaba öncelikle. Ios platformundan çıkıp gelebileceğin en mantıklı yer wp dir bunu herkes bilir. stabillik olarak ios ile yarışır tüm popüler uygulamalar mğazada mevcut başkasına inanmaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan kendin bak ne var ne yok. şarja gelince 1520 3400 mah batarya kullanıyor. iphone5 1440 mah. siz karar verin buna daayrıca yukarıdaki yorumda belirtildiği gibi 1520 gerek ekranı gerekse donanımı olarak en iyi wp deneyimi yaşayabileceğiniz cihazdır. (sarı rengi tavsiyedir)
Eğer ayarlara tıkladığında sürdürülüyor yazısı çıkıyorsa, senin cihazında sorun var kardeşim.Kardeş wp stabil diyene inanma bak 8.1ile ayarlara giriyorum orda bile saçma sapan surduruluyor yazısı ile bekletiyor beni bi muzik çaları var deli gibi kasıyor multitasking symbian kadar bile değil bak bi uygulamadan diğerine geç seni 2-3 saniye surduruluyor diye bekletiyor belki de bu saydıklarım 1520 de yoktur ama wp daha gelişmesi lazım şimdi gelip bana wp yi savunacak adam telefonunda müzik çaları açsın eğer kasmıyorsa öyle yazsın
Clash of clans ne zaman cıkar laptopa kuracam daEğer ayarlara tıkladığında sürdürülüyor yazısı çıkıyorsa, senin cihazında sorun var kardeşim.
. Lumia 1520 wp için en iyi seçim olacaktır. Kamerası desen, 10 numara, tartışmasız. Batarya, rahat 2 gün gider, bir günü bitirmen bile zordur diyebilirim. Ekranı zaten mükemmel, yazılımsal problemi yok, donma yavaşlama, SÜRDÜRÜLÜYOR yazısı.. Bunlar en nadir 1520 de çıkan hatalar ama ben şahsen hiç rastlamadım diyebilirim. Senin için tek sorun, mağazası olacaktır. Mağazasında uygulama yok diyen arkadaşlar, emin ol cihazı bir kere eline almayan insanlardır. Senin dediğin uygulamalar var ama güncellemeler diğer sistemlere göre daha geç geliyor. En son ki güncellemeyi aynı anda verdiler ama şimdi whatsap tan arayıp konuşabilme güncellemesi şuan gelmedi sanırım. Sen gene cihazı eline al,her şeyine bak, öyle karar ver. Ben öneririm
Clash of clans google'e bağlı olduğu sürece wp'ye gelmez. Laptop'da bluestacks veya şu yeni arc welder ile kurabilirsin. Coc çalışır mı bilmem ama candy crush gibi oyunlar sorunsuz çalışıyor.Clash of clans ne zaman cıkar laptopa kuracam da
bluestacksta saçma bi şekilde fanı dengesiz çalışıyor, dün gene hızlanmadı baktım ısınmış gene pc, sildim laptoplara uygun bi program kesinlikle değil diğerine bakayımClash of clans google'e bağlı olduğu sürece wp'ye gelmez. Laptop'da bluestacks veya şu yeni arc welder ile kurabilirsin. Coc çalışır mı bilmem ama candy crush gibi oyunlar sorunsuz çalışıyor.
Arc welder'de denedim olmuyor yüklenme ekranında donuyor.bluestacksta saçma bi şekilde fanı dengesiz çalışıyor, dün gene hızlanmadı baktım ısınmış gene pc, sildim laptoplara uygun bi program kesinlikle değil diğerine bakayım
ben açtım ama tabletinizde google play hizmetleri yok dedi yani google hesabına bağlanılmıyorArc welder'de denedim olmuyor yüklenme ekranında donuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?