Haber Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konudaki video 150 W max devirde yakaladık 1020 ile sonuç olarak yağmur veya musluk suyu veya fıskiye bunlar o vantilatör den sonra çocuk oyuncağı şu anda bir eğlence mekânındayım size loş ortamda 1020 nin video kalitesini çektim eve gidince ekliyeceğim gündüz de su video ları eklerim :)

slmrt

slmrt

Üye
xenon flaş farkı ;)

serecans

serecans

Üye
her yönden artısı var bu telefonun nası bi kameradır ya o

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
serecans

serecans

Üye
925 karanlık çekiyor ya :zzz::zzz:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar dediğim gibi xenon Flash ile led Flash arasında çok fark var.kamera olarak 8.7mp olan L920,n8 deki 12 mp kameradan çok daha iyi.az önce bir test de ben yaptım.n8 vantilatörü harika bir şekilde yakalarken,L920 maalesef.pc ye geçince resimleri yüklerim inşallah.telefon dan yüklemeyi yapamadım.
N8 ile enhızlı ayarda çekilen vantilatör görüntüsü

Bu resimde aynı ayarlarda L920 ile çekilen görüntü

Bunlarda L920 nin deklanşör hızı 3200 ve 2500 yapılarak çekilen resimler,biraz faydası olduğu muhakkak ama n8 dekixenon flash farkını ortaya koymuş

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar dediğim gibi xenon Flash ile led Flash arasında çok fark var.kamera olarak 8.7mp olan L920,n8 deki 12 mp kameradan çok daha iyi.az önce bir test de ben yaptım.n8 vantilatörü harika bir şekilde yakalarken,L920 maalesef.pc ye geçince resimleri yüklerim inşallah.telefon dan yüklemeyi yapamadım.
N8 ile enhızlı ayarda çekilen vantilatör görüntüsü

Bu resimde aynı ayarlarda L920 ile çekilen görüntü
aynı ayar derken deklanşör hızını ne yaptınız n8 de kamera ayarları nasıl bilmiyorum ancak L920 de bu görüntüyüyü yakalamak için aşagı yukarı 2500 civarında çekim yapmanız gerekiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
aynı ayar derken deklanşör hızını ne yaptınız n8 de kamera ayarları nasıl bilmiyorum ancak L920 de bu görüntüyüyü yakalamak için aşagı yukarı 2500 civarında çekim yapmanız gerekiyor
N8 spor(hareketli nesneleri çekmek için kullanır)sahnesindeydi,L920 ise makro modundaydı.Aynı ayar derken vantilatör kademesini kastetmiştim aslında

4MaGuS

4MaGuS

Üye
N8 spor(hareketli nesneleri çekmek için kullanır)sahnesindeydi,L920 ise makro modundaydı.Aynı ayar derken vantilatör kademesini kastetmiştim aslında
L920 ile niye macro modunda çekiyorsunuz onu anlamaıyorum ben sadece hızlı döndüğünü göstermek için mi yoksa pervanelri yakalamk için ise yanlış ayarlar yapıyorsunuz L920 de nokia camerayı açınca sağdan ikinci kısım deklaşör hızıdır bunu yükseltirseniz geceleri iyi çekersinzi hızlı nesneleri çekmek içinde düşürürsünüz bu ayarı bu ayar kameranın ne kadar açık kalacağını belirler

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Macro ayarında çekmeniz çok yanlış olmuş denklanşör hızı ile oynamanız gerekirdi.
925 ile bu kadar olmuyor sanırım bunu başaran ışık :)
video hiçte amatör değil :) teşekkürler.
Birde 1020 de loş ortamda flaşsız video çekerken karıncalanma falan oluyor mu acaba.
soruyorum çünkü bir sonraki telefonum ya 1020 yada bir sonraki 41 Mp olucak tabi fiyat uygun olursa :)

Video'nuz eklenmiştir. :)Yeni Resimler Eklenmiştir :)

skynet

Üye
Eline sağlık hocam harika çekimler yapmışsın :tşk::worshippy::thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık hocam harika çekimler yapmışsın :tşk::worshippy::thumbup:
Teşekkür Ederim :)Ben özellikle fıskiye den çıkan suyun fotoğrafta her birinin boncuk boncuk detayında çıkmasına şaşırdım :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Aynen valla bu resme bende bittim :oha:

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Anlaşıldı,dediğiniz gibi deklanşör ayarlarını değiştirmek suretiyle 920 ile tekrar çekim yapacağım

• Beğen
slmrt

slmrt

Üye
flashla alakalı yahu n8 in kamera teknolojisi l920 kadar iyi değil ama flash bu konuda yardımcı oluyo anlık yakalamak için :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Esendağlı ve skynet