Haber Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
:hmmmhmm peki hangi hızda çektin
deklenşör hızı 2500 vantilatör 3 hızda 16000 denedim karanlık çıkıyor çekmeye çekiyorda buraya koyulacak kadar değil flas yetersiz kalıyor orada

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Hocam sen öğlen dene gece denemenin bir anlamı yok :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hocam sen öğlen dene gece denemenin bir anlamı yok :)
deniyecem bakalım yarın nasıl çekicek suyuda çektim aslında ama koyam mı kararsız kaldım şimdi L1020 ile çekip onuda koyarsınız L920 geri planda kalır :agla2:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Biri 41 biri 8 (yanlış hatırlamıyorsam) heralde geri kalıcak :ehe

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Invoke

Invoke

Üye
Çok hoşuma gitti :D

serecans

serecans

Üye
koysana bakalım suya

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 de flaş türü ne xenon mu bilen var mı

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Türünün ne olduğunu bilmiyorum ama Xenon değil.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şöyle bir su resmi var bunuda akşam üzeri flashlı çektim deminki vantilatörden 2-3dk sonra

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Invoke
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Çok iyi duruyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Suyu biraz az aç, bir de öyle çek daha hoş bir şey elde edebilirsin sanırım. Ben uğraşıyordum bir ara dandik dijital makinemle hoş şeyler çekmiştim. =) Aslından musluktan ziyade banyo fiskiyesi ile daha garip şeyler çekebilirsin :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Suyu biraz az aç, bir de öyle çek daha hoş bir şey elde edebilirsin sanırım. Ben uğraşıyordum bir ara dandik dijital makinemle hoş şeyler çekmiştim. =) Aslından musluktan ziyade banyo fiskiyesi ile daha garip şeyler çekebilirsin :D
evet haklısın onda daha hoş resimler çıkabilir bakalım onuda deneriz aslında su resmini güzel çekmek için az açıp damla damla aksa onu yakalamak çok daha güzel olur şimdi aklıma geldi buda

Neagf

Üye
Mükemmel...

Invoke

Invoke

Üye
evet haklısın onda daha hoş resimler çıkabilir bakalım onuda deneriz aslında su resmini güzel çekmek için az açıp damla damla aksa onu yakalamak çok daha güzel olur şimdi aklıma geldi buda

Ben onu demek istemiştim aslında, biraz az aç derken :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Vay be resimler için teşekkürler şöyle macro çekim filanda atsan da baksak;)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Aslında böyle Xperia Z yada Go gibi su geçirmez telefon olcak, banyoda fıskiyeden kameraya doğru su gelirken çekicen :D