Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )
deniyecem bakalım yarın nasıl çekicek suyuda çektim aslında ama koyam mı kararsız kaldım şimdi L1020 ile çekip onuda koyarsınız L920 geri planda kalır
Xurmirac
Üye
Biri 41 biri 8 (yanlış hatırlamıyorsam) heralde geri kalıcak
Invoke
Üye
Çok hoşuma gitti
serecans
Üye
koysana bakalım suya
dilmenibrahim
Üye
1520 de flaş türü ne xenon mu bilen var mı
Xurmirac
Üye
Türünün ne olduğunu bilmiyorum ama Xenon değil.
4MaGuS
Üye
şöyle bir su resmi var bunuda akşam üzeri flashlı çektim deminki vantilatörden 2-3dk sonra
Xurmirac
Üye
Çok iyi duruyor
Invoke
Üye
Suyu biraz az aç, bir de öyle çek daha hoş bir şey elde edebilirsin sanırım. Ben uğraşıyordum bir ara dandik dijital makinemle hoş şeyler çekmiştim. =) Aslından musluktan ziyade banyo fiskiyesi ile daha garip şeyler çekebilirsin
Xurmirac
Üye
Evde vantilatör yoktu dışarda biryerde görürsem denicektim ama şimdi bu su işini deniyebilirim
Suyu biraz az aç, bir de öyle çek daha hoş bir şey elde edebilirsin sanırım. Ben uğraşıyordum bir ara dandik dijital makinemle hoş şeyler çekmiştim. =) Aslından musluktan ziyade banyo fiskiyesi ile daha garip şeyler çekebilirsin
evet haklısın onda daha hoş resimler çıkabilir bakalım onuda deneriz aslında su resmini güzel çekmek için az açıp damla damla aksa onu yakalamak çok daha güzel olur şimdi aklıma geldi buda
evet haklısın onda daha hoş resimler çıkabilir bakalım onuda deneriz aslında su resmini güzel çekmek için az açıp damla damla aksa onu yakalamak çok daha güzel olur şimdi aklıma geldi buda