Haber Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 bir kaç su resmi normal kamera otomotik ayar pozlama süresi -1/2/3 mü ne varya o işte flash açık
ilk resimde arkayı netlemiş ancak güzel çıkmış diye koyuyorum

ikinci resimde orta kısma tıkaldım direk sonuçta akan bir nesnenin bir kısmını netliye bilir anca orta kısım biraz daha net

üçüncü resimde yorum size kalsın

turbocore35

turbocore35

Üye
niye herkes suyu çekiyor .:D.

serecans

serecans

Üye
3.resim gayet güzel çıkmış bende deneyeceğim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
L920 bir kaç su resmi normal kamera otomotik ayar pozlama süresi -1/2/3 mü ne varya o işte flash açık
ilk resimde arkayı netlemiş ancak güzel çıkmış diye koyuyorum

ikinci resimde orta kısma tıkaldım direk sonuçta akan bir nesnenin bir kısmını netliye bilir anca orta kısım biraz daha net

üçüncü resimde yorum size kalsın
Eline Sağlık hocam :)
3.resim gayet güzel çıkmış bende deneyeceğim
925 de güzel çeker bence :)1020 ile Smart Camera ile ilgili bir çalışmamı yapsam acaba ya :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Eline Sağlık hocam :)
925 de güzel çeker bence :)1020 ile Smart Camera ile ilgili bir çalışmamı yapsam acaba ya :)
çeker ya sadece ayarlarını düzgün ve uygun mesefade tutmak gerekiyor
eğitim amaçlı bir konumu diyorsun zaten çoğu kişi biliyordur ancak genel camera üzerine yoğunlaşırsan daha iyi olur diye düşünüyorum

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
çeker ya sadece ayarlarını düzgün ve uygun mesefade tutmak gerekiyor
eğitim amaçlı bir konumu diyorsun zaten çoğu kişi biliyordur ancak genel camera üzerine yoğunlaşırsan daha iyi olur diye düşünüyorum
Eğitim amaçlı değilde almayı düşünenlerin kamera konusunda yaptığı araştırmaları aydınlatacak nitelikte ama üşeniyorum :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum con nokia cameradan sonra iyileştirmeler var mesela normalde 16000 deklaşörde resim çok karanlık çıkar ve resim fazla net olmazdı buyrun son güncellemeden sonra bir su resmi bu arada şuan pc de sorun var o yüzden resmi telden faceye yükleyip ordan indirip ordan da link alıp atıyorum buraya yaklaştırma yapmadan bakın derim boyutu küçük çünkü

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Benim dikkatimi çekmemişti bilgi ve fotoğraf için teşekkürler :)

dakamon

dakamon

Üye
Su olayına bayıldım oha ki ne oha diyorum..... :ohannes::ohannes::ohannes:

MaxipmaN

Üye
c6-01de deniyecem :ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Benim dikkatimi çekmemişti bilgi ve fotoğraf için teşekkürler :)
denemenizi ve sizden de bir kaç resim bekliyorum bu arada son gelen güncellemede zom yaptıgımızda resmi ilk gösterdiğinde ayarladıgım zomda ancak 1-2sn sonra daha yakınlaştırılmış bir zumda çekğini onuda çerveve kısmından sonra ayarlıyabiliyorum bu biraz değişik olmuş açıkçası
c6-01de deniyecem :ehe
merakla bekliyorum spor moduna alıp çek flash açık olsun birazda uzaktan çek onda af yoktu sanırsam

MaxipmaN

Üye
1440p harbiden çıktı mı?
denemenizi ve sizden de bir kaç resim bekliyorum bu arada son gelen güncellemede zom yaptıgımızda resmi ilk gösterdiğinde ayarladıgım zomda ancak 1-2sn sonra daha yakınlaştırılmış bir zumda çekğini onuda çerveve kısmından sonra ayarlıyabiliyorum bu biraz değişik olmuş açıkçası
merakla bekliyorum spor moduna alıp çek flash açık olsun birazda uzaktan çek onda af yoktu sanırsam
spor modu var mı ki :Dbilmiyom dasadece suyu deneme imkanım var evde kalmıyorum da :s

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
:tşk:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi

Ne tür bir fotoğraf istediğinizi yazarsanız çeker konuya eklerim. Diğer söylediğinize gelince benim bildiğim kadarıyla en baştan beri o özellik vardı tabi sizi doğru olarak anladıysam :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1440p harbiden çıktı mı?
spor modu var mı ki :Dbilmiyom dasadece suyu deneme imkanım var evde kalmıyorum da :s
o bir anlık yanlışlık bence noramlde 1440p görüntü var ancak ben youtube girip baktıgımda orada öyle göstermiyordu belki bir anlık hata olabilir eğer youtbe içine girdiğinizde de öyle gösteriyorsa çekiyordur yapıcak bir şey yok aslında onu bazı programlar sayesinde anlıya bilirsiniz