Akhtoher
Üye
hiç merak etme hacıgelirsen haber et ..

hiç merak etme hacıgelirsen haber et ..

.hiç merak etme hacı![]()
.konu aslında vantilatördü onu geceleyin çekemeyince yakın çekim haraketli olarak aklımıza su geldi önerin varsa onuda denerizniye herkes suyu çekiyor ..
Eline Sağlık hocamL920 bir kaç su resmi normal kamera otomotik ayar pozlama süresi -1/2/3 mü ne varya o işte flash açık
ilk resimde arkayı netlemiş ancak güzel çıkmış diye koyuyorum
ikinci resimde orta kısma tıkaldım direk sonuçta akan bir nesnenin bir kısmını netliye bilir anca orta kısım biraz daha net
üçüncü resimde yorum size kalsın
925 de güzel çeker bence3.resim gayet güzel çıkmış bende deneyeceğim
1020 ile Smart Camera ile ilgili bir çalışmamı yapsam acaba ya 
çeker ya sadece ayarlarını düzgün ve uygun mesefade tutmak gerekiyorEline Sağlık hocam
925 de güzel çeker bence1020 ile Smart Camera ile ilgili bir çalışmamı yapsam acaba ya
![]()
Eğitim amaçlı değilde almayı düşünenlerin kamera konusunda yaptığı araştırmaları aydınlatacak nitelikte ama üşeniyorumçeker ya sadece ayarlarını düzgün ve uygun mesefade tutmak gerekiyor
eğitim amaçlı bir konumu diyorsun zaten çoğu kişi biliyordur ancak genel camera üzerine yoğunlaşırsan daha iyi olur diye düşünüyorum

denemenizi ve sizden de bir kaç resim bekliyorum bu arada son gelen güncellemede zom yaptıgımızda resmi ilk gösterdiğinde ayarladıgım zomda ancak 1-2sn sonra daha yakınlaştırılmış bir zumda çekğini onuda çerveve kısmından sonra ayarlıyabiliyorum bu biraz değişik olmuş açıkçasıBenim dikkatimi çekmemişti bilgi ve fotoğraf için teşekkürler![]()
merakla bekliyorum spor moduna alıp çek flash açık olsun birazda uzaktan çek onda af yoktu sanırsamc6-01de deniyecem![]()
spor modu var mı kidenemenizi ve sizden de bir kaç resim bekliyorum bu arada son gelen güncellemede zom yaptıgımızda resmi ilk gösterdiğinde ayarladıgım zomda ancak 1-2sn sonra daha yakınlaştırılmış bir zumda çekğini onuda çerveve kısmından sonra ayarlıyabiliyorum bu biraz değişik olmuş açıkçası
merakla bekliyorum spor moduna alıp çek flash açık olsun birazda uzaktan çek onda af yoktu sanırsam
bilmiyom dasadece suyu deneme imkanım var evde kalmıyorum da 
denemenizi ve sizden de bir kaç resim bekliyorum bu arada son gelen güncellemede zom yaptıgımızda resmi ilk gösterdiğinde ayarladıgım zomda ancak 1-2sn sonra daha yakınlaştırılmış bir zumda çekğini onuda çerveve kısmından sonra ayarlıyabiliyorum bu biraz değişik olmuş açıkçası
merakla bekliyorum spor moduna alıp çek flash açık olsun birazda uzaktan çek onda af yoktu sanırsam

o bir anlık yanlışlık bence noramlde 1440p görüntü var ancak ben youtube girip baktıgımda orada öyle göstermiyordu belki bir anlık hata olabilir eğer youtbe içine girdiğinizde de öyle gösteriyorsa çekiyordur yapıcak bir şey yok aslında onu bazı programlar sayesinde anlıya bilirsiniz1440p harbiden çıktı mı?
spor modu var mı kibilmiyom dasadece suyu deneme imkanım var evde kalmıyorum da
![]()