Akhtoher
Üye
Gerçekten Pozlar Süper .
.Gerçekten Pozlar Süper ..

ALLAH'A şükür gelebildimSeni tekrar görmek çok güzel yorumun için teşekkürler![]()
memnun kalmışsınızdır inş 1020 denSeni tekrar görmek çok güzel yorumun için teşekkürler![]()

global rom at dicem ama daha yenisin nolur nolmaz gerçi sistemde full brick riski yok ama .Cihaz harika ya tek sorun açılıştaki Türkcell logosu rom dan kurtulamadım maalesef![]()
.global rom at dicem ama daha yenisin nolur nolmaz gerçi sistemde fu ll brick riski yok ama ..

atıp napcan ya kalsın turkcell logosu bakar bakar hatırlarsın işte bu arada çok kolay bir işlem ama bilmediğin için riske atmaya değmez saten tüm bilgiler gidiyor atınca şarjda da problem oluyor .İstanbul da şu 1020 ye global rom atacak bir yiğit yok mu ya![]()
.Doğru rom atılıyorsa neden şarj da problem oluyor ?atıp napcan ya kalsın turkcell logosu bakar bakar hatırlarsın işte bu arada çok kolay bir işlem ama bilmediğin için riske atmaya değmez saten tüm bilgiler gidiyor atınca şarjda da problem oluyor ..
ilk gün sapıtıyor sonra düzeliyor .Doğru rom atılıyorsa neden şarj da problem oluyor ?
. sorun denmez .
.Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için, video upload süresi 3 dakikalık video için 20 dakika sürdü. Ayrıca fark ettiyseniz 1080 HD çekmeme rağmen Youtube attığımda 1440 HD olarak gözüküyor yani çok fazla kaliteli çekiyor ki Youtube bunu 1440 HD olarak görüyorTebrik ederim, güzel bir inceleme olmuş. video'yu youtube'a ne kadar sürede upload edebildiniz?![]()

Turkcell sayesinde almışsın erkenden yoksa şimdi olmayacaktı telefon globalı bekleyecektik diyeceksinki o olmazsa
vadofone olurdu alırdık bir şekilde yada erken satışa çıkardı diye bırak hatıra kalsın
ilk gün sapıtıyor sonra düzeliyor .. sorun denmez .
.

hacı .Sen nerde oturuyorsun hacı![]()
. ben izmirde oturuyorum.gelirsen haber et .İzmire ilk fırsatta geleyim de şu telefona global rom'u çakalım ailemi de ziyaret etmiş olurum![]()
.