Haber Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
çok güzel olmuş bende gece vantilatör denedim ama pert:zzz:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz harika ya tek sorun açılıştaki Türkcell logosu rom dan kurtulamadım maalesef :(

turbocore35

turbocore35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
turbocore35

turbocore35

Üye
İstanbul da şu 1020 ye global rom atacak bir yiğit yok mu ya :(
atıp napcan ya kalsın turkcell logosu bakar bakar hatırlarsın işte bu arada çok kolay bir işlem ama bilmediğin için riske atmaya değmez saten tüm bilgiler gidiyor atınca şarjda da problem oluyor .:D.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
atıp napcan ya kalsın turkcell logosu bakar bakar hatırlarsın işte bu arada çok kolay bir işlem ama bilmediğin için riske atmaya değmez saten tüm bilgiler gidiyor atınca şarjda da problem oluyor .:D.
Doğru rom atılıyorsa neden şarj da problem oluyor ?

teAtalay

teAtalay

Üye
Tebrik ederim, güzel bir inceleme olmuş. video'yu youtube'a ne kadar sürede upload edebildiniz? :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Turkcell sayesinde almışsın erkenden yoksa şimdi olmayacaktı telefon globalı bekleyecektik diyeceksinki o olmazsa
vadofone olurdu alırdık bir şekilde yada erken satışa çıkardı diye bırak hatıra kalsın

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Tebrik ederim, güzel bir inceleme olmuş. video'yu youtube'a ne kadar sürede upload edebildiniz? :)
Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için, video upload süresi 3 dakikalık video için 20 dakika sürdü. Ayrıca fark ettiyseniz 1080 HD çekmeme rağmen Youtube attığımda 1440 HD olarak gözüküyor yani çok fazla kaliteli çekiyor ki Youtube bunu 1440 HD olarak görüyor :)

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell sayesinde almışsın erkenden yoksa şimdi olmayacaktı telefon globalı bekleyecektik diyeceksinki o olmazsa
vadofone olurdu alırdık bir şekilde yada erken satışa çıkardı diye bırak hatıra kalsın

Tarladan yiyeceğime seradan yedim ondan böyle oldu :/

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
İzmire ilk fırsatta geleyim de şu telefona global rom'u çakalım ailemi de ziyaret etmiş olurum :D