alaStar
Üye
http://www.maxicep.com/showthread.php?t=731643 kardeş bu konuda rehber var videoda var
kardes bişi sorcam kusura bakma pek bilmiyorum (: orda 2 tane mi room var slim ve CyGmod yazmısın orda yazan herseyi yüklemelimiyiz tsskler !
rica ederim bende senin gibi bu işlere bulaşmazdım fakat gingerbread dan sıkılınca ilk önce root yapalım birşey olmaz sonra şuydu buydu derken neredeyse piyasadaki bütün romları denedim
bu işler zor görünüyo ama çok kolay ve eğlencelibuda denediğim jellybean romlardan en iyisi ve stabil sürümü çok kısa bir zamanda çıktı gecelik sürümleri ni paylaşmıştım şimdi ise konuyu değiştirip stabil sürümü paylaştım ama keşke biraz uğraşsanız ne kadar eğlenceli olduğunu göreceksiniz
![]()
oyunu sd dataya taşırsam aç-kapa yapınca gidiyor bu arada google plyaden hotspot programı yükledim ama aynı sorun devam slim romda da hotspot acılmıyor Sadece ''''hotspot açılıyor .......'''' diyor ama ortada bişi yok NEYSE binbaşım size bişi dicem suan sizin telefonunuzda hangi room var en iyisi hangisi oyun için felan özelden bi mesaj atarsanız sevinirimkardeş oyunu hangi hafızaya yüklüyorsan uygulamalar kısmından diğer hafızaya taşı sorun çözülür hotspot çalışıyor eğer sende çalışmıyorsada google play den bir hotspot uygulaması indirip deneyebilirsin
saygılar ...tamam dediğini anladım da bir tek rootlu rom v20q mu baskaları olmuyomu ? Evet dogru söylüyorsun v20q yu yükliyince cwm otomatik acılıyo AMA v30a mesala yüklesem olmuyoryanlış telefonu root etme yöntemin direk root lu rom yüklemelisin ics unlock root la yarım root lanıyor
ufak bir sorumda daha olacak bende win 7 sp1 64 bit yüklü swuprage moda alınca ucown device diyor bütün driverleri yük
lü daha öbce v30byi sftlemiştim ama niye şimdi böyle diyor anlamadım