[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

gssedat16

Üye
bütün portlarda aynı netice bide ben telefonu yere düşürdüm telefonun ön yüzeyinde çatlaklar oluştu velakin dokunmatiği hala eskisi gibi sorunsuz çalışıyor garantiye girermi irmezmi yada direk ön yüzeyi değiştrebilirmiyim değiştirisem garantiden çıkarmı

- - - Eklendi - - -

recowryden diren sd karttan rom atabilirmiyim tabletlerde yanılmıyorsam oluyıor bide sanırım ubuntu romu öyle attılıyordu

Serkankoc41

Serkankoc41

Üye
Arkadaşım ben yeni bir kullanıcyım telefonum da LG P760 bu Android 4.2.2 sürümü benim telefonumuda olurmu?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
bütün portlarda aynı netice bide ben telefonu yere düşürdüm telefonun ön yüzeyinde çatlaklar oluştu velakin dokunmatiği hala eskisi gibi sorunsuz çalışıyor garantiye girermi irmezmi yada direk ön yüzeyi değiştrebilirmiyim değiştirisem garantiden çıkarmı

- - - Eklendi - - -

recowryden diren sd karttan rom atabilirmiyim tabletlerde yanılmıyorsam oluyıor bide sanırım ubuntu romu öyle attılıyordu

Garantiden çıktı düşürdüğün için recovery ye girebiliyorsan romda atabilirsin

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom sadece p970 için p760 a olmaz

Serkankoc41

Serkankoc41

Üye
teşekkürler

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

gssedat16

Üye
telefon ses açma ve power tuslarıyla recowrye geliyor lakin recowry mode diyor lg service yazısı falan çıkıyor nede olsa servise gidecek rica atsem 4.2 romunuda atarlarmı açama bide tahmini kaça patlar bana bir fikrin varmı

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sana sadece orjinal ics atarlar en faZla 100 tl tutar

gssedat16

Üye
çok sağol şu 4.2 yi atsalardi iyidide peki resmi 4.2 çikacakmi

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ben serviste sordum 4.2 den pek umut yok ama ben umutluyum

gssedat16

Üye
ben rocowry rootsuz soktum ses açma + g + power rekowry ekranı

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bende bi ara bilmeden sokmuştum ama sonradan araştırmama rağmen bulamadım bilgilendirdiğin için saol:oke:

gssedat16

Üye
ne demek ben sonrasını apmadım sd karddan rom acam seçenekleri çıkmıor sen kurcalaarsan belki bulursun

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Eğer telefonda recovery yüklüyse büyük ihtimal yüklenebilir :oke:

gssedat16

Üye
işte resimdeki ekran çıkıyor başka bişey olnuyor

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Press power key reboot and backup

gssedat16

Üye
kapattıp açınca bişey olmuyor ki anlayamadım

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Recovery yüklü olursa büyük ihtimalle o kombinasyon direk recovery e girer

gssedat16

Üye
açılan penceeye giriyor bütün tuslara basım değişenn hiçbirşey yok

- - - Eklendi - - -

telefonu bir program aracılıyla rootladım rom manaheri buldum 1.cisinde flahsclockworkrecowryden indirrdi flahsladı 2.sine tıklıyorum 3x+ ya basıyom rebort intro recowrye basıyom süpersu yetkileri falan diyor izin ver diyorum telefonu kapatıyor android adam çıkıyor içindeki romu yeniden yüklüyor ecowryden açmıyor ses açma kısma tuslarınada bastım

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
İcs bir program aracıyla yarım rootlanıyor v20x romlarından birini rootlayın