[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

kukue123

Üye
çok saol

- - - Eklendi - - -

flashing yaptım netten yükledim dediğin gibi ve ardından rebootladım fakat telefon açıldığında security error hatası verdi logonun altında ve tel açılmadı simdi LG Mobile Support Tool ile düzelttim fakat sorun nerde anlayamadım ?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş romu cwm yöntemiyle recovery den yükleyeceksin bu romun securty error vermesi imkansız sen romu yükleyememişsin tek tek ve dikkatli olarak okuyup yüklemeye çalış

cabirbinhayya

Üye

rica ederim bende senin gibi bu işlere bulaşmazdım fakat gingerbread dan sıkılınca ilk önce root yapalım birşey olmaz sonra şuydu buydu derken neredeyse piyasadaki bütün romları denedim :)

bu işler zor görünüyo ama çok kolay ve eğlenceli :) buda denediğim jellybean romlardan en iyisi ve stabil sürümü çok kısa bir zamanda çıktı gecelik sürümleri ni paylaşmıştım şimdi ise konuyu değiştirip stabil sürümü paylaştım ama keşke biraz uğraşsanız ne kadar eğlenceli olduğunu göreceksiniz :)
kardes bişi sorcam kusura bakma pek bilmiyorum (: orda 2 tane mi room var slim ve CyGmod yazmısın orda yazan herseyi yüklemelimiyiz tsskler !

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş slim ayrı cyanogenmod ayrı slim sistersen slimi indirip yükleyeceksin cyanogenmod istersende onu indirip yükleyeceksin

cabirbinhayya

Üye
Kardes cyanogemod romu yükledim hersey iyi güzelde bir oyun yüklesem apk. olarak telefon acanıp kapandıgında oyun siliniyor bir cozumu varmıdır :vur

- - - Eklendi - - -

telefona oyun atıyorum telefon acılıp kapanın ca oyun siliniyor ??? ve hotspot calışmıyorr YARDIM EDEBİLECEK KİŞİ VAR MI ?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
kardeş oyunu hangi hafızaya yüklüyorsan uygulamalar kısmından diğer hafızaya taşı sorun çözülür hotspot çalışıyor eğer sende çalışmıyorsada google play den bir hotspot uygulaması indirip deneyebilirsin

cabirbinhayya

Üye
kardeş oyunu hangi hafızaya yüklüyorsan uygulamalar kısmından diğer hafızaya taşı sorun çözülür hotspot çalışıyor eğer sende çalışmıyorsada google play den bir hotspot uygulaması indirip deneyebilirsin
oyunu sd dataya taşırsam aç-kapa yapınca gidiyor bu arada google plyaden hotspot programı yükledim ama aynı sorun devam slim romda da hotspot acılmıyor Sadece ''''hotspot açılıyor .......'''' diyor ama ortada bişi yok NEYSE binbaşım size bişi dicem suan sizin telefonunuzda hangi room var en iyisi hangisi oyun için felan özelden bi mesaj atarsanız sevinirim :oke: saygılar ...

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
bence en iyisi izs:oke: sd ye taşıyınca siliniyosa telefona taşı silinmez .hotspot olayını denemedim birşey diyemiyorum

gssedat16

Üye
4.2 yi sft yüklemenin yolu yok mu ya yada hafıza kartsız yada rootsuz yüklemenin yolu yokmu

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
hayır sadece cwm ile

cabirbinhayya

Üye
kardes bide cmw ile yüklemen için v20Q romu olması lazım degilm mi ? mesala v30a nın üzerine kuramayız dime ?:hmmm

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
V30a yı eğer rootlu ve cwmli yüklemişsen onun üzerine de yüklenir:-)

cabirbinhayya

Üye
Telefon root lu rom manager da var flaş da yaptım ama Reboot into recovery bunu basınca kapanıyo ve Security Eror diyo ve acılmıyor :D yanlıs nerde hacı ? :oke:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
yanlış telefonu root etme yöntemin direk root lu rom yüklemelisin ics unlock root la yarım root lanıyor

gssedat16

Üye
root yapmadan atma şansımız varmı

gssedat16

Üye
ufak bir sorumda daha olacak bende win 7 sp1 64 bit yüklü swuprage moda alınca ucown device diyor bütün driverleri yük
lü daha öbce v30byi sftlemiştim ama niye şimdi böyle diyor anlamadım

cabirbinhayya

Üye
yanlış telefonu root etme yöntemin direk root lu rom yüklemelisin ics unlock root la yarım root lanıyor
tamam dediğini anladım da bir tek rootlu rom v20q mu baskaları olmuyomu ? Evet dogru söylüyorsun v20q yu yükliyince cwm otomatik acılıyo AMA v30a mesala yüklesem olmuyor

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
amacın v30a da recoveryye girip ne yapmak kardeş

- - - Eklendi - - -

ufak bir sorumda daha olacak bende win 7 sp1 64 bit yüklü swuprage moda alınca ucown device diyor bütün driverleri yük
lü daha öbce v30byi sftlemiştim ama niye şimdi böyle diyor anlamadım

kardeş başka bir usb portunda dene