[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Smartflashtool ile orjinal rom yüklersen direk garantiye girmiş olur kardeş

h19071907

Üye
kardeş cm10 nu sorunsuz bi şekilde kuruyom sonra cm dan rom managerden recovery yapıyom orda gapps ı kuruyom oda oluyo telefonu reboot yapınca google apps yüklerken durdu diyo orda tlefon gidiyo kullanılmıyo oka basıyom halen aynı sey cıkıyo kapatsamda aynı

arvistar

Üye
Herşeyi tas tamam yaptım en son sürüm rom yükledim kabul etmedi galiba hata veriyor niye böyle oldu Clockword mod recovery v5.0.2.8 den cıkamıyorum reboot system now dan yardım edin yükledigim rom Direct Download: cm-10.1-20130410-NIGHTLY-p970.zip
md5sum: 07f5fc35ff486b9316eecacdf6b8079a Short URL: 164.28 MB 2013-04-10 13:09:49

Tamam sorunu tekrar rotlayarak çözüm yanlız simdi gene aynı durumda kalmak istemiyorum

ALASTAR burada vermis oldugun hangi rom bu ? Rom; CyanogenMod Downloads bana söyle onu indirip kuraym

Tek takıldıgım yer surası 10.Telefona attığınız rom u seçiniz ve yükleyiniz. yükle diyorum tam yükler gibi yapıyorken eror veriyor :vur (!) işareti oluyor

Herşeyi harfi harfine yapıyorum en son rom yüklerken Error veriyor anlamadım nedeni ne bunun ?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bütün wipe işlemlerini sırasıyla yaparsanız romu hatasız yüklersiniz

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Gapps ı telefon açıldıktan sonra tekrar recovery kısmına girip yükle yine sorun çıkıyorsa hata gapps ta

arvistar

Üye
Bütün wipe işlemlerini sırasıyla yaparsanız romu hatasız yüklersiniz

Abi güzel hoş diyorsunda zaten hepsini bire bir yapıyorum gelinen en son nokta rom yüklerken error veriyor daha acıklayıcı olabilseniz ?

Tekrar tekrar yapıyorum olmuyor :/

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sft ile temiz bir rom atıp sonra yeniden deneyin

h19071907

Üye
Abi güzel hoş diyorsunda zaten hepsini bire bir yapıyorum gelinen en son nokta rom yüklerken error veriyor daha acıklayıcı olabilseniz ?

Tekrar tekrar yapıyorum olmuyor :/
kardeşim o sorunları bende yaşadım cm sitesinden cm 10.0.0 ı indir sonra root yap rommanagerden sd leri download et sonra recovery baslat data wipe reset yap sd karta gec romu yükle sonra gapps sonrada ana dizine dön yeniden baslat sorunsuz bir şekilde oluyo cm 10.0 kur 10.1 deil

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o sorunları bende yaşadım cm sitesinden cm 10.0.0 ı indir sonra root yap rommanagerden sd leri download et sonra recovery baslat data wipe reset yap sd karta gec romu yükle sonra gapps sonrada ana dizine dön yeniden baslat sorunsuz bir şekilde oluyo cm 10.0 kur 10.1 deil

Kardeş mesaj kutun dolu cevapveremiyorum

Baashunter

Üye
öncelikle Selamın Aleyküm.Ben telefona cm 10 yüklicem.Ama ben hiç telefonu rom yüklemedim.Şuan 4.0.4 ics orjinal Türkiye romu.Benim cm 10 yüklemeden önce ne yapmam gerek.Bazı kişiler 4.0.4 direk üstüne olmaz diyor?

enver_techno

enver_techno

Üye
öncelikle Selamın Aleyküm.Ben telefona cm 10 yüklicem.Ama ben hiç telefonu rom yüklemedim.Şuan 4.0.4 ics orjinal Türkiye romu.Benim cm 10 yüklemeden önce ne yapmam gerek.Bazı kişiler 4.0.4 direk üstüne olmaz diyor?

Önce root yapman gerek sonra diğer işlemler yapılabilir

burakser55

Üye
Selamun Aleykum Alastar kardeş şey soracaktım ben uzun ömürlü bi rom yüklemek istiyorum da en kullanılabilir en stabil jb rom hangisi cm10 mu? Bir de sana zahmet olmazsa linkini verirmisin romun? Bir de ben cm10u v10c nin üzerine yüklesem olur mu? Kusra bakma fazla soru oldu ama cevap verirsen çok makbule geçer :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş jb romlarının 4.2 sürümünün stabil olanı güzel olacak çıkınca burda paylaşıcam ama şuanda uzun ömürlü bir jb romu yok

burakser55

Üye
Yani CM10 stabil versiyonu yüklesem iyi olmaz mı? Benim kafa bi tane rom yükleyip uzun süre kullanmak :) Youtubede izledim videoları da gayet güzel görünüyodu.

mtngln

mtngln

Üye
Yok mu yeni güzel bi rom ya

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Cm10 un o güzel görüntüsünün altında bir sorun yumağı yatıyor :) en iyisi izs v30c v0.2 güncellemesi

• Beğen
Tepkiler: enver_techno

burakser55

Üye
Ne gibi sorunlar görüntülü görüşmeyi diyosan görüntülü konuşmuyorum. Bir de yarın CM10 yükleyeceğim de v10b nin üzerine yüklesem olur demi?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Olur bi dene bencede :)

burakser55

Üye
alastar hocam acil bakar mısın cm10 yükledim IMEI normal görünüyor fakat IMEI SV 00 yazıyor IMEI SV önemli mi?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sv zaten hep 00dır