[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

burakser55

Üye
Çok sağol kardeş bide ben istesem cm10 dan v20Dye sft ile dönebiliyorum demi?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Evet dönebilirsiniz

h19071907

Üye
evet dönebilirsiniz
kardeşim bu slim romu yeni koymusun şimdi deniyorum iişallah jb gibi buglar yoktur oda olmadi imzandaki izs yi kullancam yapcak bisey yok bunuda receveryden yüklüyoz demi normal tel rootlu zaten cm10 var onun üstüne kurulr

• Beğen
Tepkiler: anne1234
anne1234

anne1234

Üye
yeni add edilen slim rootu deneyen var mı arkadaşlar bug olarak? gözlemlediğiniz

anne1234

anne1234

Üye
yeni add edilen slim rootu deneyen var mı arkadaşlar bug olarak? gözlemlediğiniz

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş ben denedim cm10 buglarından bazıları var mesela ekran açılırken karıncalanma kalkmıš birkaç bug daha kalkmış yani rom performans olarak çok iyi bellek olarak iyi buglarıda çok az

• Beğen
Tepkiler: anne1234
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu slim romu yeni koymusun şimdi deniyorum iişallah jb gibi buglar yoktur oda olmadi imzandaki izs yi kullancam yapcak bisey yok bunuda receveryden yüklüyoz demi normal tel rootlu zaten cm10 var onun üstüne kurulr

Evet recovery den yüklüyoruz cm10 üzerinede olur ekran ışığını otomatik olarak ayarlayın ekran açılışındaki dengesizlik çözlüyor böylece

anne1234

anne1234

Üye
yükledim sim kart sorunu var sim kartımdaki kişileri görmüyor ne yapmam lazım sin2contack yükledim ondada telefonu airplane moduna alınız öyle deneyiniz diyor yapıyorum yapıyorum olmuyor öneriniz?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Evet o sorun cm nin sorunu ya google yedeğinden senkronize edeceksiniz yada eski romunuzda rehberi sd karta aktardıysanız ordan içe aktaracaksınız

anne1234

anne1234

Üye
Evet o sorun cm nin sorunu ya google yedeğinden senkronize edeceksiniz yada eski romunuzda rehberi sd karta aktardıysanız ordan içe aktaracaksınız

Bazen aradigim sahislarin telefon numarasi yerinde bilinmiyor yaziyorr hiz olarak cok aktif bazen kilit sesi kapatirken aktif olmuyor daha cikarsa yazacagim

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bu hatalarda mevcut

qlaw

Üye
abi flash clockwordmod recovery yi yapıyorum into recovery e basıp recovery modunda açılcak diyosunuz ama telefon fabrika ayarlarına dönük bi halde aynı sürümde tekrar açılıyo neyi yanlış yapıyorum ?

kartalkethuda

Üye
abi flash clockwordmod recovery yi yapıyorum into recovery e basıp recovery modunda açılcak diyosunuz ama telefon fabrika ayarlarına dönük bi halde aynı sürümde tekrar açılıyo neyi yanlış yapıyorum ?

root işlemini ben unlockroot ile yapıyordum ve unlockroot ile rootlanan telefonum root manager la zip kurmaya kalktığımda security error vermeye başladı. arkasından tekrar unlockroot ile kurtardım tekrar denedim gene brick oldu. sft kullanarak rootladım bu sefer oldu :) telefonu ilk sayfada linki verilen sayfadaki şekilde rootla ve tekrar dene.
bu arada konu için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaş güzelce anlatmış telefonu benim verdiğim root yöbtemiyle rootlayın v30x romları unlock root la rootlanınca kendini brick ediyor yada yarı rootlanıyor bundan dolayı fabrika ayarlarına dönüyor :oke:

hukema61

Üye
ben rootu yaptım brick oldu sonra düzelttim modu yükledim 10 dk dır Cyanogen mod yazısın gelio mavi bişi geliyo başka bişi olduğu yok bn ne yapçam

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
O yazı geldiğin de beklemeniz lazım telefona müdahale ederseniz brick olur yeniden rom atmayı deneyin

Ramazan6161

Ramazan6161

Üye
telefonun dili türçe olarak açılıcakmı

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Evet sizden ayar isteyecek gapps ıda flashlayınca

kukue123

Üye
Kardeşim ellerine emeğine sağlık çok güzel paylaşım fakat ben bu işlere yeni girdim biraz video göndersen çok makbule geçer simdiden cok saol.