Lg optimus black en iyi rom hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black en iyi rom hangisi
arkadaşlar lg optimus blackte en iyi rom hangisi cm7 kullandm browser ve 720 p videoları oynatma sorunu vardı zeus v7.06 kurdum bundada internete girince çok kasıyor mackolik.com a vs girince ics de kasma olmuyordu cm10 da felan bana internetten rahat film izleyebilecegim hiç sorun yapmayan bir rom lazım bulabilen var mı

enver_techno

enver_techno

Üye
V20D Türkiye Romu. Tamamen stabil, hiçbir sıkıntısı yok, internetten de canavar gibi film izleyebiliyorum :oke:

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
V20D Türkiye Romu. Tamamen stabil, hiçbir sıkıntısı yok, internetten de canavar gibi film izleyebiliyorum :oke:

türkiye romu düzgün 720 p video oynatamıyor ve kullandım biliyorum flaş performansı çok kötü

alaStar

alaStar

Üye
Bence en iyisi v30a hem ics hem stabil hem hızlı birde eğer telefonum roket gibi olsun diyorsanız nova v04 rom üzerine huexx in diana kernelini flashlayıp wireless ı da fixleyin mükemmel hızlı romunuz olsun :ehe:

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
Bence en iyisi v30a hem ics hem stabil hem hızlı birde eğer telefonum roket gibi olsun diyorsanız nova v04 rom üzerine huexx in diana kernelini flashlayıp wireless ı da fixleyin mükemmel hızlı romunuz olsun :ehe:

linkini yollayabilir msn

alaStar

alaStar

Üye
Link imzamda :oke:

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
kardeş o romuda yükleidm menüde çokdonma yapıyor ve oyun performansı 2.3 gibi deil mx player la bile düzgün oynatamadıgı videolar oluyor bana zeus un girbread srümlerinden yada başka bir rom önerebilir misin 2.3.7 kullanan ve türkçe dil destegi olan zeus 7.06 yükledim ondada kilit açma ekranı çok geç geliyor başka düzgün bir rom var mı.. bir sorum da önceden cm10 jellybean stable kullanıyordum gta vice city açiliyordu aynı oyunu yani gta yı 2.3 de denedim cm dede zeus tada aynı şekilde internetten indirip sd dosyalarını attım obb ye falan zeus ve cm de tam oyun açiliyor o çizgi doluyor oyun kapanıyor bu sorunun kaynagı nedir şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

şimdi senn dedigini yapiyorum kernel i yüklememistim nova dedigin nova rom degil degil mi be nizsv0 ı yükleyip üstüne v04 ü flaşlayip diana kernel v02 i yazıyor onu atiyorum

- - - Eklendi - - -

diana kernel v02 yi yüklemedim xda da huex in sayfasında diana kernel 3 vardı sonra huex in bi sayfası açildi v03 kernel yazıyordu onu indirip flaşladım sırasıylka romu yüklerken önce v0 ı sonra v04 ü sonra o v3 yazan kerneli indirdim

alaStar

alaStar

Üye
Hayır nova yükle izs de zaten kernel var huexx sitesinde izs kısmında diana kernelide var wipe yapıp flaslayacaksın

salih1478

Üye
    Konu Sahibi
Hayır nova yükle izs de zaten kernel var huexx sitesinde izs kısmında diana kernelide var wipe yapıp flaslayacaksın

yapiyorum şimdi kardeşim nova v4 romunu yüklüyorum üstüne v02 kerneli yüklüyorum ama wifi yi nası fixlicem

- - - Eklendi - - -

yapiyorum şimdi kardeşim nova v4 romunu yüklüyorum üstüne v02 kerneli yüklüyorum ama wifi yi nası fixlicem
kernel sürümü 3.0.3 gözüküyor olmuş mu quadrantta 1883 aliyor cm7 bile 2300 aliyordu

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kernel sürümü 3.0.3 gözüküyor olmuş mu quadrantta 1883 aliyor cm7 bile 2300 aliyordu

doğru düzgün boşta ram da kalmıyor 170-220 arası kalıyor şöyle quadrantta 2500 alan rom yok mu

Üst Alt