Galiba diğer telefonların ısısını kontrol ettiniz ya da bu konu hakkında kesin bir bilginiz varson gelen güncellemeden sonra diğer telefonlardan az ısınıyor. El yakmıyor
Onu diyorum tek öyle olursa açılmama yapıyor bu benim hatam ama hiç karanlık ortamda açılmamazlık yapmadıSensöre elini koy açmaya çalış hemen tekrar kilitler bu sorun değil bir önlem.Cihazın cepte açılmasını engeller.
Eyvallah hocamKnock code değil de şekille açmayı seçersen desen seçenekleri gelir.
G2 de miracest özelligi var G4 dede miracest özelligi var mı [emoji50][emoji50][emoji50]Knock code değil de şekille açmayı seçersen desen seçenekleri gelir.
Oyle bi sorunla karsilasmadim daha hocamHocam belli bir süre kullandıktan sonra kasma sorunu yaratıyormu samsung gibi ?
Vaaaaaaaaaaaayyy tam thuf life söz haci gercekten soruyorum miracast ozelligi var mi tv den baglanip dead trigger 2 asphalt 8 oynanirG4'de her şey var.
İsinma olayi ne g3 den artisi ne bu sorulari kullaniciya sormak daha iyi int okumak boş onemli olan deneyim tavsiye ediyon mu note 5 mi yoksa z5p miVar tabi olmaz mı
Hoca cevap bekliyomVar tabi olmaz mı
Hocam karanlikta acamiyorum telefonu kafayi yiyecegim su sensor yuzunden onu nasil degistirebiliriz?Isınma orta düzey.G3'den ekran ve kamera olarak çok iyi.
Zaten G4'ün olayı ekran ve kamera.Performansı da çok iyidir iddiası olmadığı halde.
Lgye gotureyim mi yani hocam ne diyorsunuz ne onerirsinizDostum sensörde sorun vardır normalde açılması lazım.
Sorun teknik bir sorun olabilir. Hassasiyet ayarı yok diye biliyorum cihaz üzerinde. Bana aşırı hassas gibi geliyor cihazındaki sensör.