Lg g4 hakkında bilmek istedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sensöre elini koy açmaya çalış hemen tekrar kilitler bu sorun değil bir önlem.Cihazın cepte açılmasını engeller.

The Pancar

The Pancar

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sensöre elini koy açmaya çalış hemen tekrar kilitler bu sorun değil bir önlem.Cihazın cepte açılmasını engeller.
Onu diyorum tek öyle olursa açılmama yapıyor bu benim hatam ama hiç karanlık ortamda açılmamazlık yapmadı

Buradan size değil o sorunu yaşayan arkadaşa sesleniyorum; muhtemelen bi şekilde sensörü üzerinde iken açmaya çalışıyorsunuzdur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet bende de açılmamazlık olmuyo karanlıkta olabilme ihtimali var diye yazdım çünkü sensör o an karanlığı bir düz zemin gibi algılayabilir.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
hocalar ustteki arkadasimin telefonu onda gizli desen var bende yok nedeni nedir ikisi de lg g4?son guncelleme var ikisindede

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Knock code değil de şekille açmayı seçersen desen seçenekleri gelir.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4'de her şey var.

• Beğen
Tepkiler: bb_onur

Barisbaba1232

Üye
Hocam belli bir süre kullandıktan sonra kasma sorunu yaratıyormu samsung gibi ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Var tabi olmaz mı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Isınma orta düzey.G3'den ekran ve kamera olarak çok iyi.
Zaten G4'ün olayı ekran ve kamera.Performansı da çok iyidir iddiası olmadığı halde.

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Isınma orta düzey.G3'den ekran ve kamera olarak çok iyi.
Zaten G4'ün olayı ekran ve kamera.Performansı da çok iyidir iddiası olmadığı halde.
Hocam karanlikta acamiyorum telefonu kafayi yiyecegim su sensor yuzunden onu nasil degistirebiliriz?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum sensörde sorun vardır normalde açılması lazım.
Sorun teknik bir sorun olabilir. Hassasiyet ayarı yok diye biliyorum cihaz üzerinde. Bana aşırı hassas gibi geliyor cihazındaki sensör.

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sensörde sorun vardır normalde açılması lazım.
Sorun teknik bir sorun olabilir. Hassasiyet ayarı yok diye biliyorum cihaz üzerinde. Bana aşırı hassas gibi geliyor cihazındaki sensör.
Lgye gotureyim mi yani hocam ne diyorsunuz ne onerirsiniz

Üst Alt