Lg g4 hakkında bilmek istedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Zamanla yipranma tum cihazlarda oluyor deriye özel degil.
Deri belki de daha az yipranip daha az maliyet cikaracaktir.

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
bende LG G3 32 Gb var telefon çok güzel ama çok çabuk ısınıyor bu yüzdende batarya çabuk bitiyor peki LG G4 de böyle bi sıkıntı varmı

G3lerde android 5.0 versiyonlarda ısınıyor
Televon isiniyor hocam ama batarya iki gun gidiyor internete girsem bile

rodinatr

rodinatr

Üye
1 günü rahat çıkarabiliyorum ben ekran süresi 4 saat. performansı açıkkamaya gerek bile yok çok güzel. ısınma yaz aylarında çok normal diğer telefonlara göre ısınmıyor denilebilir

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
1 günü rahat çıkarabiliyorum ben ekran süresi 4 saat. performansı açıkkamaya gerek bile yok çok güzel. ısınma yaz aylarında çok normal diğer telefonlara göre ısınmıyor denilebilir
Isiniyor hocam isinmiyor denmesi yanlis olur bence

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Isiniyor hocam yani hemde yuksek mevlada.isinmiyor denilemez yani.

Invoke

Invoke

Üye
Isınıyorsa boşuna mı S810 koymadılar? :D

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
808 evet isiniyor ama 810 kadar degil tabiki.
Zaten 808 koymalarinin sebebi büyük ölcüde psikolojik baskiyi kirmakti.
Yani 808 kurtarici gibi lanse edildi ama ısınma durumu o kadar da iyi degil.Testlerde 2-3 derece fark var ikisi arasinda ve aslinda diger tüm farkli islemcili modeller arasinda da fark yine ayni. S6 G4 M9 Note 4 Iphone 6 gibi.Isinmiyor diye bir sey yok artik.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yakıtı Nasıl :D İyi Kaçiyomu :D

Invoke

Invoke

Üye
23 dakika need for speed most wanted oynadım nexus 5te. Neredeyse full parlaklık. 65 derece cpu, 48 derece batarya.

• Beğen
Tepkiler: bb_onur
efsane_6868

efsane_6868

Üye
Pekala almamı tavsiye edermisiniz hakikatende

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Benim akraba aldi dün g4 telefonu inceledim telefon cok iyi ozellikle ses ve kamerayi lg ozenerek yapmis donma kasma hic birsey yok z3'le g4 arasinda kaldim hangisini almaliyim ?

efsane_6868

efsane_6868

Üye
Z3 almanı tavsiye etmem sony bile kabul etti z3 un çok ısındığını

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
İsinmayan telefon yok hocam bence illaki isinacaktir zamanla

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benim akraba aldi dün g4 telefonu inceledim telefon cok iyi ozellikle ses ve kamerayi lg ozenerek yapmis donma kasma hic birsey yok z3'le g4 arasinda kaldim hangisini almaliyim ?

Z3 ile G4 denk cihazlar degil.Ekran kamera ve performans olarak G4 önde.
Z3+ diyorsan eger tereddütte haklisin.
Z3+ isiniyor diyorlar da isinmiyor diye lanse edilen G4 ile S6 dan en kötü 2-3 derece fazla isiniyordur abartmamak lazim.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
ama şahsen z1 kullandım ben ve dersenizki sony mi lg mi direk LG derim
şuan için bence LG G4, Sony Z3 den daha iyi performans ve estetiği var

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ace serisi ne efsaneydi be bir kez bile ısınmazdı :D asphalt oynadım 10 dakika elde hissedilen ısınma yok. Isınma muhabbeti olduğu için yazdım.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
bende zamanında 6630 dan aldığım zevki hiçbi telefonda bulamadım ne ısınma ne kasma hertürlü düzenleme yapabiliyordum taş gibi telefon az maç yapmadım :) gün geçtikçe teknolaji ilerliyor ama bazı şeylerin hala şözümünü bulamadılar batarya ve sıcaklık gibi

Üst Alt