Televon isiniyor hocam ama batarya iki gun gidiyor internete girsem bilebende LG G3 32 Gb var telefon çok güzel ama çok çabuk ısınıyor bu yüzdende batarya çabuk bitiyor peki LG G4 de böyle bi sıkıntı varmı
G3lerde android 5.0 versiyonlarda ısınıyor
Isiniyor hocam isinmiyor denmesi yanlis olur bence1 günü rahat çıkarabiliyorum ben ekran süresi 4 saat. performansı açıkkamaya gerek bile yok çok güzel. ısınma yaz aylarında çok normal diğer telefonlara göre ısınmıyor denilebilir
Isiniyor hocam yani hemde yuksek mevlada.isinmiyor denilemez yani.1 günü rahat çıkarabiliyorum ben ekran süresi 4 saat. performansı açıkkamaya gerek bile yok çok güzel. ısınma yaz aylarında çok normal diğer telefonlara göre ısınmıyor denilebilir
Bence bosuna kardes isiniyor telefon yaniIsınıyorsa boşuna mı S810 koymadılar?![]()
12.15 gece %100du suana kadar internetten film izledim %84 sen dusunYakıtı Nasılİyi Kaçiyomu
![]()
mebla meblaIsiniyor hocam yani hemde yuksek mevlada.isinmiyor denilemez yani.
mavla yağdır mevla Benim akraba aldi dün g4 telefonu inceledim telefon cok iyi ozellikle ses ve kamerayi lg ozenerek yapmis donma kasma hic birsey yok z3'le g4 arasinda kaldim hangisini almaliyim ?