Lg g4 hakkında bilmek istedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S810 ısıdan dolayı oyun uygulama kapatıyor.Kamerada çekim yapmasanız dahi öyle modlar arasında gezinemezsiniz yani kamera yazılımını kurcalarken bile uyarı verip kapanıyor S810 çok baska bir sey onun kadar ısınması mümkün degil.G2'de ısınıyor lollipopla ama ekran ısıgı uyarısından baska uyarı vermez ve hiç uygulama kapandıgını bilmem ısıdan dolayı.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve bb_onur
hikmet366

hikmet366

Üye
S810 ısıdan dolayı oyun uygulama kapatıyor.Kamerada çekim yapmasanız dahi öyle modlar arasında gezinemezsiniz yani kamera yazılımını kurcalarken bile uyarı verip kapanıyor S810 çok baska bir sey onun kadar ısınması mümkün degil.G2'de ısınıyor lollipopla ama ekran ısıgı uyarısından baska uyarı vermez ve hiç uygulama kapandıgını bilmem ısıdan dolayı.
S6 da var o şarj dayken kamera hiç açılmıyor video çekilmiyor s6 kullanıyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S6 da ısınıyor ama o kadar degildir sendeki sorun sarjda olmasından kaynaklı gibi.Hızlı sarjdan dolayı ısınma yapar cihaz bu normal.
Gerçi G2'de de hızlı sarj belki S6 G4 düzeyinde degil ama var 1.8 Amper adaptörle sarjdayken ben çok Fifa 15 oynadıgımı bilirim.Normal ile sarj durumunda G2'de pek fark yok ısı konusunda cpu z den de bakıyorum makismum ısı 68-71 derecelerde degisiyor yogun oyunda ama batarya nedense sarjda oyunda bile epey serin çalısıyor 38-39 derece.

rodinatr

rodinatr

Üye
son gelen güncellemeden sonra diğer telefonlardan az ısınıyor. El yakmıyor

rodinatr

rodinatr

Üye
Guncellemeden once fenaydi hocam :D
güncellemeden önce gerçekten çok üzülüyordum pişmandım ama herşeyi halletmişler o güç tasarrufundaki turuncu bar da gitmiş daha ne isteyelim ne var ne yok yüklü telefonda bi gram takılma vs yok kamera desen efsane herkesin ağzı açık kalıyor
he bide şu dokunmatik sorunuda halloldu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynı kamerayı belki de gelismisini G Pro 3 ya da G4 Proya eklesinler ben de alıcam :D

• Beğen
Tepkiler: bb_onur
bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeden önce gerçekten çok üzülüyordum pişmandım ama herşeyi halletmişler o güç tasarrufundaki turuncu bar da gitmiş daha ne isteyelim ne var ne yok yüklü telefonda bi gram takılma vs yok kamera desen efsane herkesin ağzı açık kalıyor
he bide şu dokunmatik sorunuda halloldu
Aynen ama ben su olaya takildim knock on olayindaki efektler g2 ve g3 te varken g4 te kullanilmamis bizde sadece solma var.fakat g2 ve g3 modellerinde cok farkli efektler var

rodinatr

rodinatr

Üye
Aynen ama ben su olaya takildim knock on olayindaki efektler g2 ve g3 te varken g4 te kullanilmamis bizde sadece solma var.fakat g2 ve g3 modellerinde cok farkli efektler var
valla bende ayar oldum g2 de tv gibi falan kapanıyor. gerçekten g2 de olupta g4 de olmaması çok saçma. eyyyy lg duy sesimizi efekt koy şu telefona

• Beğen
bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
valla bende ayar oldum g2 de tv gibi falan kapanıyor. gerçekten g2 de olupta g4 de olmaması çok saçma. eyyyy lg duy sesimizi efekt koy şu telefona
Lg musteri hizmetleriyle konustum mal oldular sacma sapan cevaplar veriyorlar

rodinatr

rodinatr

Üye
bb_onust: 7729590' Alıntı:
Lg musteri hizmetleriyle konustum mal oldular sacma sapan cevaplar veriyorlar
mal olmasalar zaten g2 de olan şeyi g4 de de koyarlar :) ben iphone 5s e bile yapmıştım çift tıklama ile tv efektini :D

• Beğen
bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Aynı kamerayı belki de gelismisini G Pro 3 ya da G4 Proya eklesinler ben de alıcam :D

Hocam benim kamerayla pek bi alakam yok telefonda ayiptir soylemesi prof makinem var onla hevesimi de almis bulunmaktayim:)

acse

Üye
merhaba hocam
g4 aldım bunda pusula barometre jiroskop var deniyor ama nerede ben bulamadım internette de aradım bi bilgi yok biliyorsanız yardım ederseniz sevinirim

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
merhaba hocam
g4 aldım bunda pusula barometre jiroskop var deniyor ama nerede ben bulamadım internette de aradım bi bilgi yok biliyorsanız yardım ederseniz sevinirim
Tam bi bilgim yok hocam yanlis yonlendirmeyim kusura bakmayin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
merhaba hocam

Gerekli donanımlar var diyordur.
Ekstra uygulamalarla kullanabilirsin.

acse

Üye
teşekkür ederim

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Hocalar sizde de karanlik ortamda acilmamazlik yapiyo mu?acma tusuna tikladiginizda ekran hemen gelip gitme oluyor mu?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocalar sizde de karanlik ortamda acilmamazlik yapiyo mu?acma tusuna tikladiginizda ekran hemen gelip gitme oluyor mu?

Normal bir olay sensör o an karanlık olduğundan telefon cepte sanıyor ve ekranı hemen kilitliyor.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Normal bir olay sensör o an karanlık olduğundan telefon cepte sanıyor ve ekranı hemen kilitliyor.
bende g2 var herkes g2 dede bu sorundan şikayetçi ama bende olmuyor oluyors yakınlık sensörünü üzeründe olunca açılmama yapıyor o da testken açmaya çalışırsam oluyor

Üst Alt