bb_onur
Üye
Hocam g3 e gore mukemmel yani.isinma konusu her telefonda olanlar gibi hocam yani dokunmatik ekranlarda olanlardan bir iki tık fazla810 un kırpılmış hali olsada 810 a çekmiş diyorsunuz
Hocam g3 e gore mukemmel yani.isinma konusu her telefonda olanlar gibi hocam yani dokunmatik ekranlarda olanlardan bir iki tık fazla810 un kırpılmış hali olsada 810 a çekmiş diyorsunuz
S6 da var o şarj dayken kamera hiç açılmıyor video çekilmiyor s6 kullanıyorumS810 ısıdan dolayı oyun uygulama kapatıyor.Kamerada çekim yapmasanız dahi öyle modlar arasında gezinemezsiniz yani kamera yazılımını kurcalarken bile uyarı verip kapanıyor S810 çok baska bir sey onun kadar ısınması mümkün degil.G2'de ısınıyor lollipopla ama ekran ısıgı uyarısından baska uyarı vermez ve hiç uygulama kapandıgını bilmem ısıdan dolayı.
Guncellemeden once fenaydi hocamson gelen güncellemeden sonra diğer telefonlardan az ısınıyor. El yakmıyor

güncellemeden önce gerçekten çok üzülüyordum pişmandım ama herşeyi halletmişler o güç tasarrufundaki turuncu bar da gitmiş daha ne isteyelim ne var ne yok yüklü telefonda bi gram takılma vs yok kamera desen efsane herkesin ağzı açık kalıyorGuncellemeden once fenaydi hocam![]()
Aynen ama ben su olaya takildim knock on olayindaki efektler g2 ve g3 te varken g4 te kullanilmamis bizde sadece solma var.fakat g2 ve g3 modellerinde cok farkli efektler vargüncellemeden önce gerçekten çok üzülüyordum pişmandım ama herşeyi halletmişler o güç tasarrufundaki turuncu bar da gitmiş daha ne isteyelim ne var ne yok yüklü telefonda bi gram takılma vs yok kamera desen efsane herkesin ağzı açık kalıyor
he bide şu dokunmatik sorunuda halloldu
valla bende ayar oldum g2 de tv gibi falan kapanıyor. gerçekten g2 de olupta g4 de olmaması çok saçma. eyyyy lg duy sesimizi efekt koy şu telefonaAynen ama ben su olaya takildim knock on olayindaki efektler g2 ve g3 te varken g4 te kullanilmamis bizde sadece solma var.fakat g2 ve g3 modellerinde cok farkli efektler var
Lg musteri hizmetleriyle konustum mal oldular sacma sapan cevaplar veriyorlarvalla bende ayar oldum g2 de tv gibi falan kapanıyor. gerçekten g2 de olupta g4 de olmaması çok saçma. eyyyy lg duy sesimizi efekt koy şu telefona
mal olmasalar zaten g2 de olan şeyi g4 de de koyarlarbb_onust: 7729590' Alıntı:Lg musteri hizmetleriyle konustum mal oldular sacma sapan cevaplar veriyorlar
ben iphone 5s e bile yapmıştım çift tıklama ile tv efektini 
Hocam benim kamerayla pek bi alakam yok telefonda ayiptir soylemesi prof makinem var onla hevesimi de almis bulunmaktayimAynı kamerayı belki de gelismisini G Pro 3 ya da G4 Proya eklesinler ben de alıcam

Tam bi bilgim yok hocam yanlis yonlendirmeyim kusura bakmayinmerhaba hocam
g4 aldım bunda pusula barometre jiroskop var deniyor ama nerede ben bulamadım internette de aradım bi bilgi yok biliyorsanız yardım ederseniz sevinirim
merhaba hocam
g4 aldım bunda pusula barometre jiroskop var deniyor ama nerede ben bulamadım internette de aradım bi bilgi yok biliyorsanız yardım ederseniz sevinirim
Hocalar sizde de karanlik ortamda acilmamazlik yapiyo mu?acma tusuna tikladiginizda ekran hemen gelip gitme oluyor mu?
bende g2 var herkes g2 dede bu sorundan şikayetçi ama bende olmuyor oluyors yakınlık sensörünü üzeründe olunca açılmama yapıyor o da testken açmaya çalışırsam oluyorNormal bir olay sensör o an karanlık olduğundan telefon cepte sanıyor ve ekranı hemen kilitliyor.