Lg g4 hakkında bilmek istedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

haticekrk

haticekrk

Üye
bende lg g4 stylus almayı düşünüyorum nasıl sağlam mı galaxy note kullanıyordum

omerboz54

omerboz54

Üye
Hocam ekran kaydı performansı nasıl anlatırmısın

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben g4 hepsi deri kasa b.ilirdim mesela . Ama arka kapak laylon olanda var . Lakin arkası işçilik çok kötü . Jak ile kapak Birleşmiş görünüm rezalet

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Lg g4 telefonla konusurken yakinlik sensorunu kapamanin bi yolu var midir?bilen varsa yardimci olabilir mi?

omerboz54

omerboz54

Üye
Lg g4 telefonla konusurken yakinlik sensorunu kapamanin bi yolu var midir?bilen varsa yardimci olabilir mi?
Sensör sorunu yaşıyorsan 1il nedeni kırılmaz camdır ve hayır rootsuz kapatamazsın
Ve saol denedim gerçekden süpermiş ALLAH OLMAYANLARA NASİB ETSİN İNŞALLAH

viran06

viran06

Üye
Arkadaslar yurt disindan getirdim radyo vs var. Deri kapak guzel. Suan icin hic bir sorunla karsilasmadim. Orjinal sarz soketinden dolayi cok erken doluyor sarzida cok iyi. Tavsiye ederim.

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yurt disindan getirdim radyo vs var. Deri kapak guzel. Suan icin hic bir sorunla karsilasmadim. Orjinal sarz soketinden dolayi cok erken doluyor sarzida cok iyi. Tavsiye ederim.
Aynen iyi bence :D

obaspinar

obaspinar

Üye
Arkadaşlar lg g4 hakkında bilmek istediklerinizi bu başlık altında yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim.iki gün önce elime geçti telefon.
G3 de radyo var G4 de var mi avrupa ulkeleri icin olanlarda var deniliyor sebebi nedir yoksa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 de radyo var G4 de var mi avrupa ulkeleri icin olanlarda var deniliyor sebebi nedir yoksa

TRT vergi istiyor firmalar da bu vergiyi vermek istemediğinden radyoyu aktif etmiyorlar Türkiye cihazları için.

Avrupa romu ya da başka ülkenin romu flashlanarak fm radyo dinleyebilirsiniz .

obaspinar

obaspinar

Üye
TRT vergi istiyor firmalar da bu vergiyi vermek istemediğinden radyoyu aktif etmiyorlar Türkiye cihazları için.

Avrupa romu ya da başka ülkenin romu flashlanarak fm radyo dinleyebilirsiniz .
Peki baska rom yada avrupa romu suan icin flaslanabiliyor mu yada kendi romunda radyo yu biz aktif edebiliyor muyuz.. Bildigim kadariyla g4 u root lamak bile cok zor. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Başka bir rom flashlayabilirsin tabiki.

Lg firmware sitesinden uygun kdz indirip flashlayabilirsin.Gerekli bilgileri netten bulabilirsin.

Lg kdz flashlama diye arat bulursun.Bu işlemle garantinin gitme olasılığı var hatırlatmış olayım.

obaspinar

obaspinar

Üye
Başka bir rom flashlayabilirsin tabiki.

Lg firmware sitesinden uygun kdz indirip flashlayabilirsin.Gerekli bilgileri netten bulabilirsin.

Lg kdz flashlama diye arat bulursun.Bu işlemle garantinin gitme olasılığı var hatırlatmış olayım.
Neyse aradan biraz daha zaman gecsin de olmaz sa o zaman halledeyim daha alalii 1 hafta olmadi ;))
Hersey icin tesekkurler

Üst Alt