Ben performanstan memnunum gayet basarili samsung bana gore bitmistirHocam ekran kaydı performansı nasıl anlatırmısın
Samsungu niye katıyorsun ?Ben performanstan memnunum gayet basarili samsung bana gore bitmistir
Benim sahsi gorusum bu hocamSamsungu niye katıyorsun ?
normal performans süper onu biliyorumda ekren kaydı yaparken ki performans nasıl onu soruyorumBen performanstan memnunum gayet basarili samsung bana gore bitmistir
Daha ekran kaydi yapmadim hocam isterseniz performans icin yapabilirimnormal performans süper onu biliyorumda ekren kaydı yaparken ki performans nasıl onu soruyorum
yaparsanız sevinirim siz bir iki oyun deneyin youtubeye atın bende izliyeyimDaha ekran kaydi yapmadim hocam isterseniz performans icin yapabilirim
Eger obkadar uzun vaktim olursa yapacagim hocamyaparsanız sevinirim siz bir iki oyun deneyin youtubeye atın bende izliyeyim
Sensör sorunu yaşıyorsan 1il nedeni kırılmaz camdır ve hayır rootsuz kapatamazsınLg g4 telefonla konusurken yakinlik sensorunu kapamanin bi yolu var midir?bilen varsa yardimci olabilir mi?
Aynen iyi benceArkadaslar yurt disindan getirdim radyo vs var. Deri kapak guzel. Suan icin hic bir sorunla karsilasmadim. Orjinal sarz soketinden dolayi cok erken doluyor sarzida cok iyi. Tavsiye ederim.

G3 de radyo var G4 de var mi avrupa ulkeleri icin olanlarda var deniliyor sebebi nedir yoksaArkadaşlar lg g4 hakkında bilmek istediklerinizi bu başlık altında yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim.iki gün önce elime geçti telefon.
Tr surumunde malesef yok fakat yazilimla oldugunu okumustumG3 de radyo var G4 de var mi avrupa ulkeleri icin olanlarda var deniliyor sebebi nedir yoksa
G3 de radyo var G4 de var mi avrupa ulkeleri icin olanlarda var deniliyor sebebi nedir yoksa
Peki baska rom yada avrupa romu suan icin flaslanabiliyor mu yada kendi romunda radyo yu biz aktif edebiliyor muyuz.. Bildigim kadariyla g4 u root lamak bile cok zor. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederimTRT vergi istiyor firmalar da bu vergiyi vermek istemediğinden radyoyu aktif etmiyorlar Türkiye cihazları için.
Avrupa romu ya da başka ülkenin romu flashlanarak fm radyo dinleyebilirsiniz .
Neyse aradan biraz daha zaman gecsin de olmaz sa o zaman halledeyim daha alalii 1 hafta olmadiBaşka bir rom flashlayabilirsin tabiki.
Lg firmware sitesinden uygun kdz indirip flashlayabilirsin.Gerekli bilgileri netten bulabilirsin.
Lg kdz flashlama diye arat bulursun.Bu işlemle garantinin gitme olasılığı var hatırlatmış olayım.