Lg g4 hakkında bilmek istedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Public network varsa ortamda onun bildirimi olabilir mi?
hiç aklıma gelmedi bir daha çalarsa bakayım. benim de aklıma mail gelmişti ama o da değilmiş.
bir de şöyle bir şey dikkatimi çekti. arka kamerada temel moddayken flaş açılmıyor. sanki açabiliyordum diye hatırlıyorum ama açılmıyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
arkadaşlar şu arka kamerada temel modda flaş açılmıyor sizde de öyle mi? tribe girdim yeminle.

tdd46

tdd46

Üye
hocam pil durumundan bir bakar mısınız kaç saat ekran süresi veriyor telefon.

omerboz54

omerboz54

Üye
Bende NFC,smartbeam, bluetooth, Wi-Fi, konum, veri açıkken %43 de 2 saat 2 dk yazıyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Dün % 15 kala
5 saat 25 dakika yazıyordu
G4 aslında ortalamanın altında pil süresi veren bi telefon

G4 ün şarjı çok iyi gidiyor diyen adam
Ya telefonu kullanmamış ya da başka telefon kullanmamış kisiler oluyor

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve smh60
tdd46

tdd46

Üye
bende s3 var sadece hücresel veri ile 2.30 saat ekran süresi veriyor. wi fi ile bu süre 3 saat gibi oluyor. G4 alsam baya bir iyi olacak o zaman. g2 nin sarjı g4 ten de mi iyi ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bende s3 var sadece hücresel veri ile 2.30 saat ekran süresi veriyor. wi fi ile bu süre 3 saat gibi oluyor. G4 alsam baya bir iyi olacak o zaman. g2 nin sarjı g4 ten de mi iyi ?
G4 ile ortalama 4 saat ekran süresi garanti.

Yogun kullanımda 3 - 3,5 saat arasında değişebilir.

G2'nin şarjı elbette daha iyi ama ekran süresi olarak bakarsan o da en fazla yarım saat 1 saat arası etki eder çok bir fark yok.

G4 ün harika ekranına oranla iyi bir pil performansı var.Berbat ekranlı ve led ekranlı telefonlarla pil performansını kıyaslamayın.

Üst Alt