Lg g4 hakkında bilmek istedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Yalnızca Z1'e bakıp tüm Sony'i veya Z3'ü yermek yersiz. Ekranı soluk standart tft, kasa kocaman...

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

09erbaa

09erbaa

Üye
bende kullanıyorum cihazı alalı bir ay kadar olu ama cihazımda şarj problemi var şarj aletimi bağladığımda 'lütfen standart bir şarj aleti bağlayın ' uyarısı veriyo cihaz normalde 40 50 dk a sarj olurken şimdi 3 4 saatte anca tam sarja ulaşıyo şarj aletinde sıkıntı var diye başka bişeyle denedim usb kablosunuda değiştirerek denedim yine aynı sizce sorun ne olabilir

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
bende kullanıyorum cihazı alalı bir ay kadar olu ama cihazımda şarj problemi var şarj aletimi bağladığımda 'lütfen standart bir şarj aleti bağlayın ' uyarısı veriyo cihaz normalde 40 50 dk a sarj olurken şimdi 3 4 saatte anca tam sarja ulaşıyo şarj aletinde sıkıntı var diye başka bişeyle denedim usb kablosunuda değiştirerek denedim yine aynı sizce sorun ne olabilir
Standart. Bir sarj aleti yazisi nerde cikiyor rica etsem ss atar misiniz

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
09erbaa

09erbaa

Üye
Sarj aleti usbyle olan baglantiyi tak cikar kardes iyi sok yerine emin ol oturduguna usb ile o adabtorun
kardeşim yapmadığım şey kalmadı iki üç gündür telefoncularda da denedim telefona sarj aleti begendiremiyoruz samsungun 2000mA lık aletinde yine aynı sıkıntıyı cıkardı lg g pro lite sarj aletide aynı muadil bi tane samsung sarj aleti her niyeyse onda yapmadı ben yazılımsal bişey olabileceğini düşünüyorum çünkü telefon daha 1 aylık yeni güncelleme aldı hatta bu ikinci güncellemesi ilk aldığımdada yapmıştı

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yapmadığım şey kalmadı iki üç gündür telefoncularda da denedim telefona sarj aleti begendiremiyoruz samsungun 2000mA lık aletinde yine aynı sıkıntıyı cıkardı lg g pro lite sarj aletide aynı muadil bi tane samsung sarj aleti her niyeyse onda yapmadı ben yazılımsal bişey olabileceğini düşünüyorum çünkü telefon daha 1 aylık yeni güncelleme aldı hatta bu ikinci güncellemesi ilk aldığımdada yapmıştı
Benimde bir aylik bugun senin dedigin sorunla karsilastim.dedigim seyleri yaptim duzeldi kapaliyken bi sarj et fulle bi de oyle dene ben oyle yaptim sorun cozuldu.son yazilim sadece isinma problemini ve dokunmatigi iyilestirdi knock on sistemini bilginize

09erbaa

09erbaa

Üye
Benimde bir aylik bugun senin dedigin sorunla karsilastim.dedigim seyleri yaptim duzeldi kapaliyken bi sarj et fulle bi de oyle dene ben oyle yaptim sorun cozuldu.son yazilim sadece isinma problemini ve dokunmatigi iyilestirdi knock on sistemini bilginize
insaallah bidaha karşılaşmazsın çünkü kötü bişey abi 5 saatte sarj olmuyo telefon ilk başlarda 40 yada 50 dakkada sıfırdan %100 e ulaşıyodu dediğin şeyleri deniycem olur insallah

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
insaallah bidaha karşılaşmazsın çünkü kötü bişey abi 5 saatte sarj olmuyo telefon ilk başlarda 40 yada 50 dakkada sıfırdan %100 e ulaşıyodu dediğin şeyleri deniycem olur insallah
Insallah hocam.bir de benim telefonum daha gec oluyo sizin dediginize gore benim telefonum daha gec sarj ediyo

09erbaa

09erbaa

Üye
Insallah hocam.bir de benim telefonum daha gec oluyo sizin dediginize gore benim telefonum daha gec sarj ediyo
elimde ikibtane usb kablosu vardi biri telefonun icinden cikan o ikisiylede olmuyodu bi tavsiye uzerine s3 usb siyle sarja taktim sorun cikarmadi ama sarj suresi 2 saate cikti sorun usb deymis gibi duruyo simdilik orjinal usb kablosu bulmaya caliscam artik

efsane_6868

efsane_6868

Üye
Bende G3 var oda çok geç şarz oluyor

• Beğen
Tepkiler: bb_onur
efsane_6868

efsane_6868

Üye
Note 4 le yada S6 ile ayni anda sarza tak dedigimi anlarsin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note 4 le yada S6 ile ayni anda sarza tak dedigimi anlarsin

Hepsi hizli sarj destekli ayni adaptorle en cabuk S6 dolar sonra G4 en son Note 4 nedeni de bataryanin akim kapesitesi.Olayin teknik aciklamasi bu Samsung okuyup üflemiyor hizli dolsun diye kapasiteyi düsürüyor olan bu.

• Beğen
Tepkiler: bb_onur
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Isınma var mı yani el sıcaklığının üzerinde mi ısınıyor yoksa üzerine su dökseniz buharlaşacak kadar mı?

bb_onur

bb_onur

Üye
    Konu Sahibi
Isınma var mı yani el sıcaklığının üzerinde mi ısınıyor yoksa üzerine su dökseniz buharlaşacak kadar mı?
Guncelleme geldikten sonra standart bi sekilde ısınıyor her telefon gibi hocam

Üst Alt