Lg g4 hakkında bilmek istedikleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

rodinatr

rodinatr

Üye
Galiba diğer telefonların ısısını kontrol ettiniz ya da bu konu hakkında kesin bir bilginiz var
evet kontrol ettim s6 ip5s g3 gibi cihazlaerla karşılaştırma yaptım şuan telefonda gram hata yok alan pişman olmaz kesinlikle
Galiba diğer telefonların ısısını kontrol ettiniz ya da bu konu hakkında kesin bir bilginiz var
evet kontrol ettim s6 ip5s g3 gibi cihazlaerla karşılaştırma yaptım şuan telefonda gram hata yok alan pişman olmaz kesinlikle

turancen

turancen

Üye
Bende de g3 var, yarım saat içinde yüzde 45 doluyo, bir saatte tam doluma geliyor, yanında gelen şarjı kullanıyorum, telefonumdan gayette memnunum :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tüm lg lerde var Note serisi hakkında bilgim yok ama vardır.

ordoseclorum

Üye
iki gün önce Avea'dan aldım daha önce note 3 kullanıyordum. fiziksel tuş olmaması biraz zorluyor alışınca düzelecek sanırım. benim sorunum şu internette radyo var diyor ama radyo. yok? ayrıca root yapmak için yöntem bulundu mu?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Radyo Türkiye cihazlarında yok TRT bandrolünden dolayı.
Avrupa ve diğer ülke romlarında radyo sorunsuz çalışıyor.
Root için gelişme var mı bilmiyorum ama ödül vardı rootlayana :D

ordoseclorum

Üye
peki diğer ülke roomunu nasıl yükleyebilirim?

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Radyo Türkiye cihazlarında yok TRT bandrolünden dolayı.
Avrupa ve diğer ülke romlarında radyo sorunsuz çalışıyor.
Root için gelişme var mı bilmiyorum ama ödül vardı rootlayana :D
Bi sorum olcakti Lg g2 de coklu program calistirma vardi mesela video acip kucultup ardindanda whatsap da mesaj yazarken izliyorduk bu ozellik g4 dede var mi ?????

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Arkadaşlar lg g4 hakkında bilmek istediklerinizi bu başlık altında yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim.iki gün önce elime geçti telefon.
Bi sorum olcakti Lg g2 de coklu program calistirma vardi mesela video acip kucultup ardindanda whatsap da mesaj yazarken izliyorduk bu ozellik g4 dede var mi ?????

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Var dostum çoklu pencere o bahsettiğin. Multitasking yani. Lg ve Samsung dışında diğer cihazlarda hala yok diye biliyorum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
6 plus varsa satıp G4 alınmaz. Ama almadan önce G4 mantıklı. Senin için geçmiş Bor'un pazarı sür eşeği Niğde 'ye :D

Üst Alt