5mp yada 13 mp olması kalite açısından çok bir anlam ifade etmez. oradaki farkı resmi büyütmeye başladıkça anlarsınız. resmi büyütmedikçe aradaki fark anlaşılmaz.Evet iste konunun en basinda bunu soyledim hatirlarsaniz yazilim ile adamlar yapmis yapacagini bu yuzden samsung s4 kamera yonunden iyidir diye dusundum biri 5 mp samsung biri 13 mp lg
net olarak söyleyebilirim ki sizin cihazın kamerası ya bozuk yada hakikaten g2 çekimleri bu kadar kötü şimdi kendi g2 le birkaç resim çekip buraya eklemeye çalışacağım. bana bi yarım saat müsaade.Buyut bakalim
Ustteki resim ne kadar net olursa olsun sence ustteki mi guzel alttaki mi
Ne oldu yakinlastirip baktinmi fark varmi arada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
net olarak belliki sizin telefonun amerası bozuk.
3 resimde mevcut oto ayarlar ile çekildi. gelişi güzel üstün körü çekim yaptım hemen balkona çıkıp.
1. resim google ın kamera uygulaması ile.
2. resim lg nin kendi kamera uygulaması ile
3 resim benim lumia 925 ile çektim. (resmi büyütünce yazılara dikkat edin l925deki yazılar okunmuyor uzak binadakiler.)
bu arada benim l925 kıyas kabul etmez çünkü tamirli bir telefondur titreşim vs çalışmamaktadır. kameranın özelliklerininne kadar sağlıklı çalıştığını bilmiyorum.

alttaki fotoğraf hangi telefona ait ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
img
Bencede benim g2 de sorun var ama kullanicilarin yuzde 40 i gibi benim gibi oldugunu soyluyor s3 mini yi de ben bukadar bilmezdim
En basitinden lutfen sag taraftaki duvara bakarmisiniz g2 de morumsu leke gibi biseyler var