Karşılaştırma lg g2 nin kamerasi mi s4 un kamerasi mi guzel

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Ama alırken S4'ün kasacağını bile bile alır mıydın? Almazdın tabii ki bu yüzden bu kamera olayı hiç gündeme gelmedi. Bence daha da sorun etmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: csbaz

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Sana birsey demiyorum eline saglik guzel cekmissin sendeki g2 ozel seri galiba cok ilginc bize mi denk geliyor hep bunlar ya

Luck Star

Luck Star

Üye
Yalan söylüyorsun diyen yok. LG cihazlarının çoğu birbirinden farklı. Kiminde ekran sararır kiminde ekran titrer. G4'lerin bazı panelleri daha mat gösteriyor. Şansına hangisi gelirse artık.

Ben 2 adet g2 ve 1 adet g3 ile gözlemedğim sonuç olarak;
LG Kamera konusunda vasat.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
S4 kasiyormu gerci millette kasamaz bende kasar :)
Bak bendede ekran sararmasi yok ama telefonun ustunde suanda yumurta kizartiyorum bu yaziyi yazarken bu isinin sebebi ne acaba :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Ufak tefek kasmalar mevcut hani kullandırtmayacak kadar değil ama aldıktan 6 ay sonra böyle şeyler olması hoş değil. S6 lar çıkalı 1 yıl oldu halen yavaşlama yok. Devamının da böyle gelmesini dilerim.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Yeminle bu gidisle bilgisayar kasasi gibi telefon toplayacagim :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Evet iste konunun en basinda bunu soyledim hatirlarsaniz yazilim ile adamlar yapmis yapacagini bu yuzden samsung s4 kamera yonunden iyidir diye dusundum biri 5 mp samsung biri 13 mp lg
5mp yada 13 mp olması kalite açısından çok bir anlam ifade etmez. oradaki farkı resmi büyütmeye başladıkça anlarsınız. resmi büyütmedikçe aradaki fark anlaşılmaz.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Buyut bakalim
Ustteki resim ne kadar net olursa olsun sence ustteki mi guzel alttaki mi
Ne oldu yakinlastirip baktinmi fark varmi arada

csbaz

csbaz

Üye
Yazılara baktıktan sonra çok şükür ki Note 4 almışım.Kamera ile çok haşır neşir değilimdir ama ısınma harici hiçbir tık bile göremedim. :)

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Bencede iyiki note 4 almissin nerdeyse en az sorun cikaran telefonlardan biri

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Buyut bakalim
Ustteki resim ne kadar net olursa olsun sence ustteki mi guzel alttaki mi
Ne oldu yakinlastirip baktinmi fark varmi arada
net olarak söyleyebilirim ki sizin cihazın kamerası ya bozuk yada hakikaten g2 çekimleri bu kadar kötü şimdi kendi g2 le birkaç resim çekip buraya eklemeye çalışacağım. bana bi yarım saat müsaade.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi

img

Bencede benim g2 de sorun var ama kullanicilarin yuzde 40 i gibi benim gibi oldugunu soyluyor s3 mini yi de ben bukadar bilmezdim
En basitinden lutfen sag taraftaki duvara bakarmisiniz g2 de morumsu leke gibi biseyler var

Aybars1979

Aybars1979

Üye

net olarak belliki sizin telefonun amerası bozuk.
3 resimde mevcut oto ayarlar ile çekildi. gelişi güzel üstün körü çekim yaptım hemen balkona çıkıp.
1. resim google ın kamera uygulaması ile.
2. resim lg nin kendi kamera uygulaması ile
3 resim benim lumia 925 ile çektim. (resmi büyütünce yazılara dikkat edin l925deki yazılar okunmuyor uzak binadakiler.)
bu arada benim l925 kıyas kabul etmez çünkü tamirli bir telefondur titreşim vs çalışmamaktadır. kameranın özelliklerininne kadar sağlıklı çalıştığını bilmiyorum.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
L925 te hafiften benimki gibi sanki

Luck Star

Luck Star

Üye

net olarak belliki sizin telefonun amerası bozuk.
3 resimde mevcut oto ayarlar ile çekildi. gelişi güzel üstün körü çekim yaptım hemen balkona çıkıp.
1. resim google ın kamera uygulaması ile.
2. resim lg nin kendi kamera uygulaması ile
3 resim benim lumia 925 ile çektim. (resmi büyütünce yazılara dikkat edin l925deki yazılar okunmuyor uzak binadakiler.)
bu arada benim l925 kıyas kabul etmez çünkü tamirli bir telefondur titreşim vs çalışmamaktadır. kameranın özelliklerininne kadar sağlıklı çalıştığını bilmiyorum.

Bozuk değil fazla ışık gelince veya az ışık olunca öyle soluk çekiyor.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Sizden 1 sey istiyorum g2 sahipleri kamera 13 mp iken gece moduna alip parlakligi 2 ye alip zifiri karanlikta cekim yaparmisiniz bisey gorunmesi onemli degil zifiri karanlik banyonun kapisini kapatim isigi sondurun cok merak ediyorum nasil olacak
Zorlayalim biraz

Bu benimki
:(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
NOTE 3 (otomatik mod HDR kapalı)

LG G2 (HDR kapalı)

İki fotoğrafda neredeyse aynı anda çekildi

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bekliyorum istedigim gibi atin bi
Pistolero en sorunsuz g2 sende.ozellikle senden bekliyorum

The Pancar

The Pancar

Üye

img

Bencede benim g2 de sorun var ama kullanicilarin yuzde 40 i gibi benim gibi oldugunu soyluyor s3 mini yi de ben bukadar bilmezdim
En basitinden lutfen sag taraftaki duvara bakarmisiniz g2 de morumsu leke gibi biseyler var
alttaki fotoğraf hangi telefona ait ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

zifiri karanlıkta çekildi