Karşılaştırma lg g2 nin kamerasi mi s4 un kamerasi mi guzel

Sponsorlu Bağlantılar

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda net de degil zimparalanmis gibi cekiyor hic ayrinti yok

Luck Star

Luck Star

Üye
Diğer telefonlar da öyle çekiyor :) Küçük bir sensörden ne bekliyoruz ki... Fotoğraf makinesi gibi olamaz. Sony ve Huaweii 20mp kameralarına baktım 1 metre ilerideki yazıyı çektim, telefondan yakınlaşınca okunmuyor. G2 de okunuyordu en azından.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy k zoom acayip bir telefon ya size resim atiyim birkac ondan sonra attan inip esege.binmis gibi oldum hatta esegi de bulamadim yaya gidiyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İyi ışıkta G2 çok iyi çekiyor daha önce foruma çok fotoğraf ekledim buraya eklemekle uğraşmak istemiyorum.G2 nin kamera sıkıntısı sadece ve sadece ışığın azalmasıyla fps düşüşü ama yok kalite de kötü diyen önce fotoğraf çekmeyi öğrensin.

Luck Star

Luck Star

Üye
Herkes fotoğraf çekmek için ışığı arkasına almak zorunda değil. Kötü çeken kamerayı yarım saatlik uğraş sonucu güzel bir kare fotoğraf yakalamak iyi bir bahane değil. Anı yaşayın anı yakalayın...
Galaxy k zoom acayip bir telefon ya size resim atiyim birkac ondan sonra attan inip esege.binmis gibi oldum hatta esegi de bulamadim yaya gidiyorum

Onun kamerası normal bir telefon kamerası değil , zira optik zoomdan da belli oluyor ancak güzel çekiyor katılıyorum :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Işıkla işim yok her türlü güzel çeksin diyen insan telefondan zaten bir şey beklemesin bırak G2'yi.

Düşük ışıkta tüm cihazlar orataya yağlı boya tablosu çıkarır.

Luck Star

Luck Star

Üye
Benimki çıkartmıyor işte...

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi

Resme bakin bakalim nasil cekmisim
iyice yakinlastirip bakin bakalim

Alin buda g2 kalitesi

Simdi ne dedigimi anlamissinizdir

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bunlar da G2 kalitesi.Şimdi nasıl olucak?

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Sen mi cektin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Evet ben çektim herhangi bir oynama da yok üstünde indirip data bilgilerinden bakabilirsin.Kamerayı aç çek otomatik mod herşey.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun telefonlari degiselim istersen
Data bilgilerini goremedim ama

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

• Beğen
Tepkiler: csbaz
SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Hangi rom dasin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Stock romdayım 5.0.2

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Ya senin telefonda bisey var ya bende benim attigima bakarmisin bende ayni sekilde actim otomatikte cektim onceki sayfada gece resmi var o daha.berbat

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gece tüm cihazların kalitesi düşer.Gündüz ışık iyiken de kötü cekiyorsa senin cihazda sorun var.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
Attigim resmi gorduysen kotu cekiyor seninkiyle en ufak alakasi yok

Luck Star

Luck Star

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O zaman sorun var ışık iyi gibi görünüyor fotoğrafta yani daha net çekmesi lazım.