Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karşılaştırmalg g2 nin kamerasi mi s4 un kamerasi mi guzel
Sponsorlu Bağlantılar
SİVASLİ58050
Üye
Konu Sahibi
Aslinda net de degil zimparalanmis gibi cekiyor hic ayrinti yok
Luck Star
Üye
Diğer telefonlar da öyle çekiyor Küçük bir sensörden ne bekliyoruz ki... Fotoğraf makinesi gibi olamaz. Sony ve Huaweii 20mp kameralarına baktım 1 metre ilerideki yazıyı çektim, telefondan yakınlaşınca okunmuyor. G2 de okunuyordu en azından.
SİVASLİ58050
Üye
Konu Sahibi
Galaxy k zoom acayip bir telefon ya size resim atiyim birkac ondan sonra attan inip esege.binmis gibi oldum hatta esegi de bulamadim yaya gidiyorum
El~PisToLeRo
Üye
İyi ışıkta G2 çok iyi çekiyor daha önce foruma çok fotoğraf ekledim buraya eklemekle uğraşmak istemiyorum.G2 nin kamera sıkıntısı sadece ve sadece ışığın azalmasıyla fps düşüşü ama yok kalite de kötü diyen önce fotoğraf çekmeyi öğrensin.
Luck Star
Üye
Herkes fotoğraf çekmek için ışığı arkasına almak zorunda değil. Kötü çeken kamerayı yarım saatlik uğraş sonucu güzel bir kare fotoğraf yakalamak iyi bir bahane değil. Anı yaşayın anı yakalayın...