SFT dosyasını yarın internete koyacağım . KDZ'ye gerek yokkdz ile bile yüklemeye çalıştım, acaip bir hata alıyorum. bu ne menem bir iş arkadaş.

SFT dosyasını yarın internete koyacağım . KDZ'ye gerek yok![]()
ICS'de o işe yaramıyor..Ekran resmi almak isteyenler dokunmatik ev tusu + ekran kapatmaya ayni anda basili tutun
Şuan KDZ dosyasını indiriyorum. Birazdan iner. Ayıklamasını yapıp flash dosyalarını çıkardıktan sonra internete koyabilirim. Saat kaçta olur orasını bilemem ama bu akşam koymaya çalışayım pekibana da aynısını söylediler arkadaş bu nasıl bir iş böyle. servise gidecek de yapacaklar da gönderecekler de birsürü zaman geçer. sft ile yüklenebilecek dosyalarını bulsam bir.
- - - Eklendi - - -
Akşam yüklesen var ya kardeş çok ikrama geçer

ICS'de o işe yaramıyor..
- - - Eklendi - - -
Şuan KDZ dosyasını indiriyorum. Birazdan iner. Ayıklamasını yapıp flash dosyalarını çıkardıktan sonra internete koyabilirim. Saat kaçta olur orasını bilemem ama bu akşam koymaya çalışayım peki![]()
![]()

Senden deHay Allah razı olsun kardeşim![]()

İnşallahsabırsızlıkla bekliyorum. inşaallah bu sefer de beklentilerim boşa gitmez. bir aksilik çıkmaz.
Az kaldı şuan internete yüklüyorum. Bitince konu olarak açacağım.beklemedeyim....

Radyo apksı bulan var mı?
Bende 200mb boş ram oluyo sizde niye öyle
V30A'nın flash dosyalarını paylaştım. İstersen indir SFT ile yükleBen hala v30b kullanıyorum çünkü Lg mobilesupport tool'a girdiğimde en son sürüm v20e gösteriyor ve sürekli ona güncelliyor v30a ya güncellemiyor bende v30b yaptım tekrarkaç defa aynı oyunları klasörleri yükledim daha yapmicam yeter :S