KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

Optimus White

Optimus White

Üye
kdz ile bile yüklemeye çalıştım, acaip bir hata alıyorum. bu ne menem bir iş arkadaş.

aksaronur

Üye
Lg yi aradım bilgisayarıma girip benim yaptığımın aynı şeyi yaptılar. Sonuç İstanbul'a servise gönderin diyorlar. Bunun basit bir çözümü olmalı ki onların da bu konu hakkında bir bilgisi yok! Böyle basit bir şey için servise göndermeli miyim sizce?

Optimus White

Optimus White

Üye
bana da aynısını söylediler arkadaş bu nasıl bir iş böyle. servise gidecek de yapacaklar da gönderecekler de birsürü zaman geçer. sft ile yüklenebilecek dosyalarını bulsam bir.

- - - Eklendi - - -

SFT dosyasını yarın internete koyacağım . KDZ'ye gerek yok :oke:

Akşam yüklesen var ya kardeş çok ikrama geçer

enver_techno

enver_techno

Üye
Ekran resmi almak isteyenler dokunmatik ev tusu + ekran kapatmaya ayni anda basili tutun
ICS'de o işe yaramıyor..

- - - Eklendi - - -

bana da aynısını söylediler arkadaş bu nasıl bir iş böyle. servise gidecek de yapacaklar da gönderecekler de birsürü zaman geçer. sft ile yüklenebilecek dosyalarını bulsam bir.

- - - Eklendi - - -

Akşam yüklesen var ya kardeş çok ikrama geçer
Şuan KDZ dosyasını indiriyorum. Birazdan iner. Ayıklamasını yapıp flash dosyalarını çıkardıktan sonra internete koyabilirim. Saat kaçta olur orasını bilemem ama bu akşam koymaya çalışayım peki ;) :oke:

Optimus White

Optimus White

Üye

ICS'de o işe yaramıyor..

- - - Eklendi - - -

Şuan KDZ dosyasını indiriyorum. Birazdan iner. Ayıklamasını yapıp flash dosyalarını çıkardıktan sonra internete koyabilirim. Saat kaçta olur orasını bilemem ama bu akşam koymaya çalışayım peki ;) :oke:

Hay Allah razı olsun kardeşim :tşk:

Optimus White

Optimus White

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum. inşaallah bu sefer de beklentilerim boşa gitmez. bir aksilik çıkmaz.

Optimus White

Optimus White

Üye
beklemedeyim....

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Beyler bilgisayardan telefonu lge p970 olarak görüyorum lg970 driveri yüklü acaba orda fazladan yazan e yüzünden mi ben teli takınca gene driver yükleyin diyor.

adem-t

adem-t

Üye
Radyo apksı bulan var mı?

Optimus White

Optimus White

Üye
ram temizliği için clean master diye bir program kullanıyorum. genelde telefonun raminde 150 mb boş yer oluyor. yeni çıkan ics yi yükledim. bu normal mi sizce?

xcolakx

Üye
Cok kotu Ram acisindan 140-130 mb bos ram nedir abi ya Virtua tenniste kasiyor oyun oynanmaz artik bu telefonda youtube da sorunlu

mtngln

mtngln

Üye
Bende 200mb boş ram oluyo sizde niye öyle

Optimus White

Optimus White

Üye
Bende 200mb boş ram oluyo sizde niye öyle

değişiklik gösteriyor. mesela şu anda 216 diyor.

- - - Eklendi - - -

şarj durumu nasıl sizlerde. normalde daha iyi olması lazım değil mi. sanki bende daha çabuk bitiyor gibi geldi. belki de yeni yüklediğimdendir.

34formula

34formula

Üye
Ben hala v30b kullanıyorum çünkü Lg mobilesupport tool'a girdiğimde en son sürüm v20e gösteriyor ve sürekli ona güncelliyor v30a ya güncellemiyor bende v30b yaptım tekrar :D kaç defa aynı oyunları klasörleri yükledim daha yapmicam yeter :S

enver_techno

enver_techno

Üye
Ben hala v30b kullanıyorum çünkü Lg mobilesupport tool'a girdiğimde en son sürüm v20e gösteriyor ve sürekli ona güncelliyor v30a ya güncellemiyor bende v30b yaptım tekrar :D kaç defa aynı oyunları klasörleri yükledim daha yapmicam yeter :S
V30A'nın flash dosyalarını paylaştım. İstersen indir SFT ile yükle :oke: ;)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Üst Alt