KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

Optimus White

Optimus White

Üye
V30a nın şarjı daha çabuk bitiyor sanki arkdaşlar. çok oyun oynamıyorum, çok internete girmiyorum, 2g de kullanıyorum. ekran nerdeyse en düşük halde. ama nedense telefonun şarjı hemen bitecekmiş hissi veriyor. elime alıp 10 dakika kurcalasam hemen 1 kademe düşüyor.

sizde de aynı durum sözkonusu mu.
yada şarjı uzun giden bildiğiniz bir rom var mı?
varsa bu romun flash dosyasını nerden bulabilirim.

Hatta şimdi şarjdan çektim dolu idi. wifiyi açtım siteye girer girmez %99 a düştü.19.20 de telefonu şarjdan çektim. doldu. 15 dakika kadar internete bağlandım. 5 dakika kadar telefon görüşmesi yaptım. 19.43 itibariyle şarjı %94.

sarıua

sarıua

Üye
kesinlikle katılıyorum enver_techno ya : video cekiminde bence 2.3.4 e on ceker harika sadece kameranın kapalı ortam cekiminde azıcık performans kaybı var . oyun performansı artmış. ayrıca ayarlardan geliştirici seçenekler falan teli daha istediğin gibi kontrole imkan veriyo bence ıcs super geldi. ins jelly been de verilir o zaman harika bi makina olur optimus :D:D

- - - Eklendi - - -

ıcs telefonu kapasitesine tasımıs tam anlamıyla bence:d inş jelly been üstüne cıkaracak:D::D

Optimus White

Optimus White

Üye
arkadaşlar v30a da telefonum çok şarj yiyor. birkaç gün bekleyeyim belki düzelir dedim ama olmadı. singapur v30c yi yüklemeyi düşünüyorum. sizce nasıl? kullanan var mı? ya da başka bir rom tavsiyesi olan?

Ocean258

Ocean258

Üye
arkadaşlar v30a da telefonum çok şarj yiyor. birkaç gün bekleyeyim belki düzelir dedim ama olmadı. singapur v30c yi yüklemeyi düşünüyorum. sizce nasıl? kullanan var mı? ya da başka bir rom tavsiyesi olan?

Fransa romu da bu konuda gayet başarılı :)

enver_techno

enver_techno

Üye
şarj konusunda fransa romu iyi diyorsunuz. peki görsellik olarak türkiye ics ile arasında fark var mı?
Tamamen aynı . Hatta Fransa romunda otomatik güncelleme-radyo gibi özellikler mevcut. Yalnız telefonu çok kasıyor..

Optimus White

Optimus White

Üye
aslında türkiye ics den memnunum ama tek sıkıntım şarj olayı. 2 gün gitse yeter bana. ama doğru dürüst oyun bile oynamayıp internete bile girmediğim halde ortalama 1-1,5 gün gidiyor. yani adam akıllı kurcalasam 1 gün gider.

mtngln

mtngln

Üye
Ben genelde internette takılıyorum telefonda şarj 5 saatte bityor ço kötü bu şarj olayı

technoshark

technoshark

Üye
Türkiye romu birazcık kasıyor hakikaten, ben buna istinaden zeus romuna geçeceğim yada Fransa romum da devam edeceğim..

bilginona

Üye
Arkadaşlar ben v30a yi yükledim. Ama begenmedim. v20d ye geri yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim.

bilginona

Üye
beğenmeme sebebiniz nedir acaba?

Hocam inanılmaz derecede kasma var. Özellikle de açılışlarda. Dakikalarca medya taraması yapıyor. Pil çok hızlı tükeniyor. Arama yaptıktan sonra cihaz kendini zor toparlıyor. vs. Güzel yanları da var tabi ki. Ama bence kesinlikle daha stabildi. Eskisine nasıl dönebileceğim konusunda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Optimus White

Optimus White

Üye
bildiğim kadarıyla v20d de birsürü gereksiz uygulama var. bankalar falan.

bilginona

Üye
bildiğim kadarıyla v20d de birsürü gereksiz uygulama var. bankalar falan.

Doğru diyorsun. Ama daha önceleri hiç kilitlenmeyen telefonum neredeyse hergün kilitlenmeye başladı. Sabah bakıyorum alarm çalmamış. Sonra telefona bakıyorum donmuş. Pilini çıkar-tak yapıyorum. Kameraya giriyorum reset atıyor ya da donuyor. En önemlisi de daha önce dediğim gibi pil. %30-40 civarında düşmüştür.

Optimus White

Optimus White

Üye
şarj konusu bende de sıkıntılı ama diğer bahsettiğiniz hususlar ben de olmuyor kardeş.

enver_techno

enver_techno

Üye
Doğru diyorsun. Ama daha önceleri hiç kilitlenmeyen telefonum neredeyse hergün kilitlenmeye başladı. Sabah bakıyorum alarm çalmamış. Sonra telefona bakıyorum donmuş. Pilini çıkar-tak yapıyorum. Kameraya giriyorum reset atıyor ya da donuyor. En önemlisi de daha önce dediğim gibi pil. %30-40 civarında düşmüştür.
Mesaj kutunu boşalt bilginona kardeş. Mesajlarım gitmiyor.

Optimus White

Optimus White

Üye
yok mu arkadaş şöyle göselliği ve şarjı iyi olan ve rootsuz telefona yükleyebileceğim bir rom. Yar bana bir rom :)

Üst Alt