KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

quiet_young55

quiet_young55

Üye
    Konu Sahibi
KOŞUUUUNNN Optimus Black V30A sürümüyle Türkiye ICS çıktı...
Arkadaşlar ben henüz yüklemedim ama LG Mobile Updatede romunuz yüklenmeyi bekliyor...

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Ben yükleyemiyorum.Aşagıdaki hata veriyor pc ye bağlayamadım cihazı bi :( komple nasıl kaldıra bilirişm lg driverlerini komple kaldırıpo bi daha kursam belki çalışır.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
    Konu Sahibi
Doğru LG'nin driverlarını yeniden bi yükle...

34formula

34formula

Üye
Deneyenler söylesin nasıl? :)

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Doğru LG'nin driverlarını yeniden bi yükle...

Hocam 10 ker eyaptım olmuyor.Denetişm masasından kaldırıyorum herhalde tam kalkmıyor ordan komple bi biçimde nasıl kaldırılır bi öğrensem bide öle denesem.

34formula

34formula

Üye
Ben şimdi v30b fransa romunu yükledim şimdi bu romu kaldırıp v30a türkiyeyi yüklemelimiyim kötü mü acaba v30a ?

adem-t

adem-t

Üye
bendede fransa romu yüklü nasıl bunu yükleyebilirim?

qazedctgb

Üye
usb hata alan arkadas. usb kabloyu telefondan cikar. sonra pili cikar tak. telefonu ac. acilinca usb kabloyu tak. programda restart yazan butona bas. islem tamam. beni de igrastirmisti biraz. sorunsuz yukledim.

34formula

34formula

Üye
Yükleyenler yorum yapabilir mi nasıl beğendiniz mi?

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
usb hata alan arkadas. usb kabloyu telefondan cikar. sonra pili cikar tak. telefonu ac. acilinca usb kabloyu tak. programda restart yazan butona bas. islem tamam. beni de igrastirmisti biraz. sorunsuz yukledim.

iyi hoş herşey tamamda restartnerde yazıyor hangi program?pc benim teli hiç görmüyor büyük ihtimal kablodandır yeni kablo alacam yakın zamanda bakalım hayırlısı.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye sürümünü yükledim ve kısıtlı olduğunu gördüm yani yine FM Radyo yok ve otomatik güncellemede yok bunlar hariç aynı fransa romuyla...

enver_techno

enver_techno

Üye
Fransadan farklı şeyler var mı?

- - - Eklendi - - -

Deneyin ve memnunsanız bizi de bilgilendirinn :D

34formula

34formula

Üye
Yav ben sırf bu yüzden resmi olsun diye kaldırdım fransayı geri yükliyim mi

enver_techno

enver_techno

Üye
Merak ettim şuan yüklüyorum. Ayrıntıları öğle saatinde yazarım dostlar ;)

enver_techno

enver_techno

Üye
Hocam eski versiyonu nasıl yükleyebilirim?
BIN_LGP970AT-00-V20d-286-XXX-JUL-06-2012 yaz internete. Çıkan dosyayı indir. SFT programı ile telefona flashla. (Anlatım mevcuttur forumda)

• Beğen
Tepkiler: adem-t
34formula

34formula

Üye
Ben fransayı geri yükledim ya türkiye v30a yı denemedim denediyseniz nasıl iyi mi? ona göre kaldırıp yükleyebilirim belki

enver_techno

enver_techno

Üye
Beyler fransa romuna göre daha stabil ve güzel olmu$ bence denemeye deger. Daha hzlı ;)

xcolakx

Üye

Üst Alt